prom no vecākiem

man ir 21 gads,bet lieta tāda ,ka vēl joprojām dziivoju ar vecakiem ,studeju jau 3 .kursā,šatad pastrādāju tu kādās ''halturiņas'' utt..itkā viss būtu jauki,bet vecāki ar vien biežāk sāk atgaadinat manu vietu uz pasaules ,mājās jau sāk parādīties tādi termini kā '''vecaaku nauda'' liekas bez maz drīz būs jāsaak maksat par to ka tur dziivoju...situaacija maajaas ir neizturama un paliek sliktaaka ar katru dienu...gribeju pajautaAAt cik reaali ir tikt pašam uz savam kaja lielajā dziivee,ja ir jamaksa studijas un nav kur dziivot???

niikulis , 2008-09-05 08:34:31

Jā,tikt pašam uz savām kājām neko nedarot?Vecākiem laikam nav viegli un 21 gadu vecs jaunietis varētu piestrādāt lai papildinātu ģimens budžetu.Par dzīvokli ,apģerbu ,studijām ,un tt.mumms visiem jāmaksā ,tākā jāstrādā un nevar visu gaidīt no vecākiem .Vasaras brīvajos mēnešos varēji sapelnīt studijām.

pareizā , 2008-09-05 08:48:28

gadu man ir vairāk nekā Tev, strādāju un studēju, dzīvoju ar vienu no vecākiem un lieku klāt savu naudu, lai uzlabotu dzīves apstākļus kopīgajās mājās, jo tas man liekas labāk nekā atdot sevis nopelnīto naudu kaut kam par īrēšanu-pašlaik apmēram tā.

es , 2008-09-05 08:54:03

ej studēt neklātienē, strādā pilnu slodzi, noīrē dzīvoklīti 1istabas un viss būs OK. Nav ko te činkstēt 21 gada vecumā. kau tag niku sev atbilstošu esi izvēlējies

DD , 2008-09-05 10:33:23

Pasham tikt uz kaajaam ir reaali, ja vien pacenties.
Es ap 22, 23 gadiem nopirku dzivokli , stradaju uz pilnu slodzi un macijos universitatee paraleeli, protams, ka bija gruuti, bet tas ir to veerts manaa skatijumaa.

klaps , 2008-09-05 11:18:49

piekrītu augstāk minētajam. vienīgā iespēja - atrodi darbu, strādā un studē neklātienē vai vakara studijās. Tagad savu dzīvokli vai māju vienam nopirkt nereāli - jābūt ļoti lielai algai, lai banka dotu tik lielu kredītu vienam cilvēkam. tomēr 1istabnieka īres maksai un paikai gan jau nopelnīsi. Bet studijām varbūt jākārto kredīts... Nu tāda tā mūsdienu dzīve - viss uz krīta.
Vēlu veiksmi!

Pazīstama situācija , 2008-09-05 21:59:01

tev ir tikai 21 gads, vel visa dzive prieksa nav kur steigties, stradat 8 stundu darbadienu paspesi vel kadu 20 gadus!!!!
vnk palidzi nedaudz vecakiem ar finansem un bus loti labi!!!":)

jeee , 2008-09-06 10:31:33

vecaaki nedomaa tevi izlikt uz ielas,tikai grib lai tu saproti ka shajaa dziivee viss nav par velti.21 gada vecumaa seedeet vecaakiem uz kakla...vai tev nav nemaz neeerti? Ar kuru galu tu domaa?

nopietnaa , 2008-09-07 10:50:11

blin, te visi raksta itka vins neko nedara un tikai nem un nem naudu ne vecakiem... var jau dzeku saprast, ka nav kur iet...... kamer vins nopelnis uz dzivokli, kadam laicinam ari japaiet....

i , 2008-09-14 22:59:57

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet