OCTA un KASKO polises
Iesaku apmeklēt interneta portālu www.octainterneta.lv , šeit iespējam ātri, ērti un lēti iegādāties octa un kasko polises internetā.
Arī www.labapolise.lv octa ar atlaidi un normālas cenas
www.eagents.lv
Ērtākais apdrošināšanas tirgus Latvijā www.ipolises.lv
Jūs varat salīdzināt visu LV apdrošināšanas kompāniju piedāvājumus un iegādāties on-line apdrošināšanu OCTA, Kasko, Īpašums, Ceļojumi...
www.ipolises.lv
Nezinu ka jus, bet man patik WWW.3A.LV . tur raksti piprasijumu un viņi ļoti operativi atzvana un saka visas cena, no visam firmam un var ari pasutit uzreiz! Atri un ar komfortu. :) tikaj vajag aizpildit ļoti vieglu anketu uz www.3a.lv. ka ari plus ir tas ka vini palidz nelaimes gadijuma, gan OCTA, gan KASKO. Labs! :)
Man ir vislabākā pieredze ar iizi! Ātri, ērti un ļooooti operatīvi! Iesaku :)
www.iizi.lv
Tagad OCTA polises var pasutit ari www.manapolise.lv
Tur ir iespeja salidzinat visu apdorsinataju cenas un izveleties sev labako OCTA polisi!
Viss labākās octa un kasko polises piedāvā Balta,es tās izmanotju jau gadiem,ja kas noteik,atlīdzības ir ļoti labas,salaboju mašīnu un vēl pašai naudiņa palika pāri :) Iesaku pamēģināt arī internetā-www.baltaonline.lv
Es varu ieteikt www.abcpolise.lv , jau otro reizi iegādājos OCTU, ātri un arī laipns personāls.
Es no iizi.lv saņēmu šadu infu: Sveiki!
Diemžēl Kasko piedāvājumu Jūsu A/m **** nav iespējams sagatavot automātiski. Iemesls varētu būt Jūsu a/m riska grupa, speciāli nosacījumi vai sistēmas pārslodze. Mūsu brokeri pārskatīs Jūsu piedāvājumu un nosūtīs to Jums tuvākajā laikā!
Ja Jums radušies jautājumi, lūdzu zvaniet +371 67227739 vai rakstiet: info@iizi.lv
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!
Ar cieņu – SIA IIZI
Es no iizi.lv saņēmu šadu infu: Sveiki!
Diemžēl Kasko piedāvājumu Jūsu A/m **** nav iespējams sagatavot automātiski. Iemesls varētu būt Jūsu a/m riska grupa, speciāli nosacījumi vai sistēmas pārslodze. Mūsu brokeri pārskatīs Jūsu piedāvājumu un nosūtīs to Jums tuvākajā laikā!
Ja Jums radušies jautājumi, lūdzu zvaniet +371 67227739 vai rakstiet: info@iizi.lv
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!
Ar cieņu – SIA IIZI