Ogres 1.vsk. pieteikšanās 1.klases
Ko teiksiet par Ogres 1.vsk. jaunā mācību gada 1.klasēm? Kādas skolotājas būs?
Kuras pieprasītākas? Kāpēc? Kāda pieredze?
Vai tad skolotaajas vispaar mainaas. Man jau liekas ka visas Irijaa seenes lasa un skolas buus jaaklapee ciet.
Varbūt uz šo jautājumu gribēs atbildēt skolas direktors? :)
Vispaar buutu interesanti dzirdeet.
Nē, negribēšu atbildēt. Skola atrodas pašā Ogres centrā - kam interesē, tas pats var atnākt un visu aplūkot savām acīm.
Starp citu - šodien nosūtīju Ogres novada domei oficiālu informāciju, ka esam jau visas trīs mums piešķirtās klases nokomplektējuši. pirmie ir un paliek pirmie, kā saka;)
skolotaajas ir labas... ir tikai dazas neciesamas un rupjas, riebiigas pret beerniem. kaa man gribeetos to nofilmeet, lai redzeetu direktors... un vareetu sniegt saadu taadu informaaciju par vienu skolotaaju... bet paareejas ir labas... zinu, ka muusu skolaa ir vislabaakaas skolotaajas... taa man saka draugi un draudzenes, kuri atnaakushi no citaam skolaam. pati esmu no citas skolas un tiesaam saku, ka muusu Ogres 1. vidusskolaa ir vislabaakaas skolotaajas :)
Nu tad nofilmē un parādi:) Pretējā gadījumā centīšos no šā portāla uzturētājiem noskaidrot xxx IP adresi un piesiet bumbas par neslavas celšanu skolai.
Kur te ir neslavas celsana? Tajaa ka kaadam ir viedoklis, ka skolotaajas ir neciesamas? Un bumbas labaak turiet pie sevis nevis domaajiet kaa kaadam citam piesiet :)
xxx, ja Jums ir informācija, ko varat pamatot un pierādīt, varat darīt mums to zināmu. Pretējā gadījumā tas ko rakstāt tiešām ir neslavas celšana... Faktiski, jūs apvainojat cilvēku neprofesionalismā.
Klausies Ogrenet, kuru cilveeku?
Ogres 1.vidusskolas pedagogus :)
xxx drīzāk varētu pati pie manis ierasties un paziņot informāciju. Tad arī tam būtu jēga. Šobrīd sarunas tiešām ir ne par ko:)
Ja jau sarunas buutu ne par ko tad Sandis Ante nebiedeetu komenteetaajus ar IP adresu noskaidrosanu utt. Aciimredzot kaut kas aizkeera. Taa vietaa lai pateiktu pieraadi, ka ir taadi skolotaaji vinjam vajadzeeja pasham uznjemties iniciatiivu to noskaidrot, nevis draudeet atmaskot tos kas uz to probleemu noraada.
Nu, pieņemsim, ka IP adreses ir konfidenciāla informācija, kas tāpat vien netiek izpausta. Sandis Ante ir cilvēks, kas savu darbu dara ar sirdi un dvēseli un protams, ka viņu kā direktoru aizvaino, ka kāds, pagaidām nepamatoti, slikti izsakās par viņa skolas mācībspēkiem. Ir grūti kaut ko noskaidrot, ja neviens atklāti nerunā par sasāpējušo, bet kaut kur internetā dod mājienus.
Nu nezinu, manupraat neviens te netika apvainots. Taapeec jau tas ir forums lai vareetu runaat kas uz sirds, ne taa?
Gan jau ka tā arī ir.... incanti, a ar ko tev skolotāji tā sasālījuši? ;)
Man neko. Vispaar neko, man tikai patiik ka tauta var briivi izteikt ko domaa - un par to vinjai nekas nedraud.
draud gan :)))))))) Ja runāsi rupjības, tiksi brīdināts, bet vēlāk - nobanots ;))))))))
Nezinu kā ir tagad, bet vismaz Izmisas* laikos skolā atklāti nekad neko nevarēja pateikt, jo vienmēr par to nācās pārciest dažādas sazvērestības.. Intriganšu pulciņš..
*Rozmisas
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nekas nav mainījies:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Es netīšām publiskoju nelaikā informāciju par dažiem plāniem vasaras darbiem - tāāāāāda vētra sākās tējas glāzē:)
netīšām atradu šo veco diskussiju, un aizdomājos, Diez kad tad vajag iet un piereģistrēt savu bērnu 1-ajai klasei? Vai par to tiks paziņots plašsaziņas līdzekļos? Tā lai nesanāk, ka vilciens ir aizgājis....
Nesatraucies, mamma, ja nepaspēs uz 1.vsk, tad vienmēr jau var paspēt bērnu izmācīt dzīves skolā!
1.vsk tālrunis ir 5022206. Sekretāre atbildēs un gan jau pastāstīs!:)
paldies par info.
Parasti pirmklasnieku reģistrēšana sākas pavasarī, par to tiek paziņots visos rajona plašsaziņas līdzekļos.
Tas Ante ir skolas direktors?!?!?! Pēc viņa runas veida liekas ka viņam vajadzētu iet pamācīties pieklājību. Pārāk sprēgā. Un runājot par xxx, tur netika neviens saukts vārdos lai runātu par neslavas celšanu. Ja cilvekam ir aizdomas, tad derētu to noskaidrot pašam, ja vien nav iemesli lai to pieklusētu. ( direktors kurš runā par bumbām. VĀKS!!! )