apsargi
vai arī Jums ir nācies saskarties ar veikala "jumis" vai "elvis" apsargiem ,kuri skatās uz Jums kā uz potenciālajiem zgļiem? mani tas nenormāli sadusmo.
Arī mani tas kaitina ,ka staigā pa pēdām ,tad jau labāk vairāk uzmanības pievērsuši pusaudžiem,jo pati esu viņiem aizrādījusi par preces bojāšanu .
Es pat esmu apmekleeta pie kases.....
ssausmiigi pretiiga sajuuta... un vel tas, ka visi paareejie veikala apmekleetaaji saak skatiities uz trevi kaa uz zagli.
njaa... bet nu tomeer mani tas neapmulsinaaja apsargs dabuuja no manas puses veselu virkneejumu ar skarbiem vaardiem un beigu beigaas paruupeejus lai vinna vietaa atrod kaadu citu. jo taa jau nevar... skalli pa visu veikalu mani saukaat par zagli jo atrada manaa sominnaa gandriiz tukssu kozzllennu pacinnu!
Zaibis, jauna tēma par sliktajiem lielveikaliem. Laikam tāpēc, ka pēc darba ejam negatīvo enerģiju lielveikalos izlādēt, jo ārpus darba un ģimenes lielveikals vairumam paliek pēdējā sociāli aktīvā vide, kur saskarties ar cilvēkiem.
Es vienreiz iegāju lielveikalā un viena pārdevēja uz manīm tā dīvaini paskatījās, es nesapratu viņa mani grib vai es viņai nepatiku. ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!!!!!!!!! Cilvēki, neejat uz lielveikaliem, jo pārdevējas uz mums skatās! ĀĀĀĀĀ!!! ĀRPRĀC!!! Vēl mani vajā persiki. Katru reizi, kad ieeju lielveikalā, persiki sauc mani skaļā balsī, pārējie cilvēki izliekas, ka to nedzird, bet es nevaru tā vienkārši paiet garām.
Nu tas jau viņu darbs ,lai jau skatās...
Emils Hegle: turpini domu baigi iepatikāss :DD
to Emils Hegle:tu laikam esi pavisam maziņš un neievērojams, ja apsargi nekad uz tevi tā dīvaini nelūr! "Laimīgais"!
Bet pārējiem piekrītu. Tie apsargi ir patiešām uzmācīgi kā mušas un lūr kā uz zagļiem. Vīram vienreiz aizrādīja par cigaretēm, kuras bija kabatā- iesākta paciņa. Pretīgi! Saprotu, ka tas ir viņu darbs, bet kāpēc tad citās Latvijas pilsētās nekad nav jāsastopas ar tādu attieksmi?! Š laikamī ir vienīgā tāda "zagļu pilsēta".
agis: interesanti ko var aizrādīt par cigarešu paciņu kas kabatā? liekas ka cenšaties uzpūst no mušas ziloni vai arī paši nevarat kaut kjo iznest no veikala :DD nevaig viņiem pievērst uzmanību un kā ogrenets visus potē lai izskatītos ideāli, nu vot iedomājaties ka izskataties tik ideāli ka no jums nav iespējams atraut acis :DD
> Emils Hegle. Par persikiem-vajātājiem labs!!!! :D
Agrāk bija tā, ka ejot pa ielu uz mani skatījās, kā uz upuri, reizēm pat nāca klāt un prasīja, vai nav naudas. Ja teicu, ka nav, tad lika parādīt kabatas.
Man arii kaitinaaja Juma apsargi kad veel straadaaja taada pagara auguma sievieter ar brilleem un veel taada loti maza auguma viirietis kurs veel straadaa vinji abi divi taa skataas virsuu itkaa tu buutu kaadu nogalinaajis besii aaraa
Un kā var bērniem jau pie ZOO veikala ņemt nost mantiņu ( jau pasmulētu suņuku) un iet salīdzināt ar pārdodamajām mantiņām? Tam apsargam pat nav nekādas atpazīšanās zīmes. Nākošreiz viņš dabūs riktīgi pa galvu ja vēl līdīs ratiņos. Tajā brīdī man tiešām bija šoks, ka svešs vīrietis lokās gar maniem bērniem. Paldies otrajam apsargam gados, kas nomierināja šo "īpašo darbaholiķi".
citās Latvijas pilsētās nekad nav jāsastopas ar tādu attieksmi?! Š laikamī ir vienīgā tāda "zagļu pilsēta".:)))))))))))))))Jā ,jā Ogrē viss ir tik slikti!!!!Ārprāc,agi,visur citur ,kur mūs nav ir Leiputrija ar debessmannu!!!Visi veikali slikti,apsargi slikti,cilvēki visi slikti..........Kā var būt tik aprobežots un tukšs cilvēks????????Sēdi istabā un nelien laukā!!!!Paskaties spogulī un esi laimīgs!!!!
es vispar tadus apsargu neieveroju veikalaa,es tur eju iepirkties un neskatos,kas blenž uz mani,un kurš nē :) Te jau jadomā ar kadu domu tu esi aizgajis uz lielveikalu :D
nu lai jau skatās! tie apsargi(dzes) būtībā ir nožēlojami ļautiņi....neko citu viņi neprot un nekas vairāk viņus neinteresē kā vien vanckāties pa veikalu no rīta līdz vakaram un blenzt uz pircējiem.....primāti!
pats vien esi nožēlojams, ja tā domā par apsardzes darbiniekiem ...! kādam arī šis darbs ir jādara ... ! es arī esmu apsardzes darbinieks un varu pateikt, ka veikalos nav vieglākais darbs .. un ne jau viņi paši uz jums lūr, bet to pieprasa priekšnieks.
SITUĀCIJA: atnāk priekšieks, bet apsargs nelūr uz cilvēkiem kā uz zagļiem un, nedod dievs, vēl ar kādu sarunājas - no darba atlaists. tādēl jau Jumī vienmēr trūkst strādnieku .. !
to agis , 2008-07-29 14:44:51 komentāra ievietotājam: Nu redz ir tā, ka Ogre nav vienīgā pilsēta, kurā esmu dzīvojusi vai iepirkusies veikalos, līdz ar to varu salīdzināt kāda ir situācija Ogrē un citur. Tikai nesaprotu,kur tu ņēmi to tekstu par to ka viss un visi ir slikti, neko tādu neteicu! neFANTAZĒ!!
to amok: Nezinu kas tai cigarešu paciņai bija tik aizdomīgs, ka vajadzēja aizrādīt. Tas būtu jāprasa apsargam. :)