Viasat atsauksmes ?
Vai kaadam ir Viasat Ogree, kaa raada , vai kvalitaate laba ?
Pastaastiet par pieredzi ar Viasat, vai uztver labi, raada labi ?
Tagad vinjiem taa akcija, sanak pat letak ka Modems, ja modemam 7.50 menesii, a Viasat 6.75 (1 mo gadu gan tikai, pec tam 13.50 :) )
Ja es dzīvotu Ogrē, droši vien iztiktu ar Modēmu...
vēl lētāk ir neskatīties TV ietaupas afigennijs piķis :D
viasat ir neezeeliigi daargs!! un murgs baigais!!! neko labu nesaskatu!!!
Man nekad ne arvienu firmu domstarpību nebija. Bet Viasat pēdējais stulbuma kalngals, melo , naudu grāba , jauca pie pieslēgšanās dekoderus. Programmas ar jauc, nu attēls protams labs . Tikko beigsies līgums , ar kaimiņu trieksim šos žuļikus ratā . Arī padārgs. Vispār daudzi ir neapmierināti. Pat bez tabu rādīja par slikto attiekmi. Kad pieslēdzos totāls murgs bija.-, vīrs grasījās visas viņu pendeles izmest pa logu. Bet šie tik agresīvi līgumu parakstīt lika , ka acis nepamirkšķināju, viss notiek lielā steigā . Vispār lielākie žuļiķi.
labāk lattelecom , '' mājas komplekts'' telefons, internets un televīzija par vienu cenu.
par lattelekom jau domaaju, bet tas visdaargaakais variants
Bet lattelecomaa ir vienkaarsi superiiga atieksme!!! Ja arii rodas kaadas probleemas vini loti aatraa laikaa atrisina un vel pazvana un atvainojaas!!! tas nav daargi internets televiizija un sarunas
Man kaut kā pofig attieksme, ja vajadzēs - pašus pasūtīšu.. svarīgāka tomēr ir kvalitāte un viasat tā ir diezgan laba. Ko tu ar to labo attieksmi iesāksi, ja maksāsi baigo piķi, bet tev bildes vietā švīkas raustīsies.... Viasat protams svoloči, bet nu par Modēmu labāki...
Viasat bieži nav signāla, programmas mainās, sliktos laikapstākļos nerāda, un maina abonēšanas maksu kā paši vēlas, ļoti maz interesantu kanālu....
Liene, ko tad tu neatsakies? ;) Un kādi, tavuprāt, ir tie interesantie kanāli?
Viasat sastāda tādu līgumu uz 2 gadiem , ka nedrīkst atteikties , ja atteiksies maksā 160 ls. Viss ir pārdomāts, ja būtu godīgi , tad nebaidītos un tādu līgumu nesastādītu. Tātad suns zin ko ēdis.
Labaa diskusija :D. Visi digitalie ir vienaadi MPEG2 vai tas Viasat vai kaads cits. Lattelecom ir MPEG4 bet problema ir LTC trubaas. Atskiriipaa no Leishu TEO Latelecom traucee atiistiities taa neskaidraa nakotne. Liidz ar to LTC reali truukst liniju jaudas, it seviski tas jaievero tiem, kas dziivo pataalaak no LTC optiskajiem kanaliem. Viasat principaa vinnee uz uz taa pakalpojuma pieejamiibu neatkariigu no teritorijas. Nav absoluuti svariigi kuraa LV nostuurii atrodies signala kvalitaate ir vienada (ja nepiekasaas protams kaads radiovilnju experts), svariigi ir tikai lai to tieshaam uzstada cilveeks kursh kautko saprot no skivja un galvinju regulaacijas. Interesentiem http://www.lyngsat.com/ . Bet Ogree dzivojoshie mieriigi var paeksperimenteet ar Baltoma teristerialo (tautaa saukto virzemes digitalo) TV, jeb DVB-T, vajag tikai atbilstoshu tuneri. Katraa zinjaa ja ir HD vai vismaz HD ready teluks, tad paslaik reali var aizmirst par kvalitaati, jo pat ja ir tehnologija kaa parraidiit (kautvai tas pats DVB-S2 - viasata jaunaas paaudzes sistema, taapeec jau arii akcija, ka no vecaas jaatbriivojas). Esoshais attels taa isti pat pusi no nepeicieshamaa punktu skaita uz LCD ekrana nevar iedod (shis nu arii ir iemesls, kapeec veikalaa izskataas burviigi bet reali TV taa neraada). Ja gribam skaitiities HD gabalus, tad realaakais risinajums @home paslaik ir mediacentrs (kautkaads datorins pie TV ar HDMI velams) un torrentos atrodamais HD saturs :D
P.S. Perosniigi izvelejos Viasat nevis Lattelecom, jo man nepatiik LTC politika gruust visu komplektos (paslaik tas saak endaudz mainiities). Uzliku skiivi, triis galvas, piereguleeju, uzsetoju automatisko maksajumu, un aizmirsu. Tuneri protams suuu..., bet no labaakiem nav jeegas taa iemesla deelj, ka nav jau satura.
Dators ar HDMI reāli iekabina visiem via- ria- mia- blia- satiem. Skaties kad gribi un NEKĀDU! reklāmu.
Rukitis, man tev tads jautajums - tu saki 3 galvinjas, vai tas noziimee ka 3 antenas japerk ?
Jo cik saprotu visi Viasat kanaali nenaks no 1 satalita, un naksies vainu pirkt vairakas antenas, vai vajadzibas gadijumaa groziit antenu, vai taa ?
man tas tuuners vispaar neraada, saka ka nav signaala un elektrosignaala, meistaru vairaakas reizes saucu,tas tik naudu nem efekts uz nedeelu, i meen WTF, kas tas par murgu
viasat ir ritiga meslu bedre man acledza viasatu tikai tapec kad kautkas nebija kartiba ar automatisko maksu nu labi cortu to viasatu nu pagaja pus gads atnaca vestule no creditreform 23.90 par rekina paradu kas bija pirm pus gada vai tas ir normali bez jeb kadas bridinasanas jasudz tiesa vini lai maksa moralo kaitejumu nu atieksme viniem ir trakak ka mesls fuij cukas
Es arii neesmu apmierinaats ar viasat!Man divus gadus bija liigums ar so kompaaniju! Vairs es netaisos ar siem saistiities! Pirmkaart cena par augstu!Kabelteleviizijas ir leetaak un daudz interesantaaki kanaali.Protams nejau visur taas pieejamas! Tad jau labaak lattelekom maajas komplektu! OTKAART KAAPEEC CITU VALSTU VADOSAAS SAT.KOMPAANIJAS VAR TULKOT SAVAI VALSTIJ ATBILSTOSAA VALODA AATZEMJU KANAALUS???PROTAMS KA ZVIEDRIJA,KURAI PIEDER VIASAT NAV IEINTERESEETA TO DARIIT!GALVENAIS IR KAAST NAUDU!!!
Man ir trīs dekodri, taču, kad slēdzu līgumu, man protams nepateica, ka jāmaksā arī gada maksa par katru karti. Kanāli šausmīgi. Nepērciet to mēslu un izlasiet līgumu, kas tiešām ir šausmīgs.
Mums gan nekad nekādas problēmas nav bijušas ... arī sliktos laika apstākļos nekādas problēmas!
VIASAT- tas ir murgs un nervu bojāšana.Jāmocās ar viņiem līdz līguma beigu termiņam,jo ja izdomāšu lauzt līgumu, tad līgumā paredzēts, ka jāatmaksā it kā atlaide 156 Ls. Tā kā slēdzot līgumu esiet uzmanīgi! Kvalitāte slikta. Pie lietus, sniega vai stiprāka vēja sistēma atslēdzās,raustās. Sazvanīt viņus arī nav iespējams pa vienīgo telefonu.
ka lai redzu lnt,lv3,lv7,ja man bez ta viasat sis programmas nerada?nu noslegsu vinu,bet ko tad ar to dekoderu darisu,ko vieta pa leto varetu?
Saskāros pati ar Viasat "laipnību''. Pieslēdzu Lattelekoma mājas paketi- lētāk, izdevīgāk, ērtāk. Mēgināju atslēgt Viasat-pieprasīja TĀDU summu samaksāt!!! Tagad jāvelk līdz līguma beigām.Palūdzu lai vismaz atslēdz kanālu TV 1000 Premium, kuru pieslēdzu jau krietnu laiku pēc līguma slēgšanas-izrādās arī nevar, skaties saka, kamēr līgums beigsies. Noteikumos nebija rakstīts, ka viņš piesaistās līdz '' mūža galam''. Gribat lielās galvas sāpes- noslēdziet līgumu ar VIASAT.
Viasast-ir krāpniku banda! Saskaros ar to personīgi. Datus zaudē, rēķinos var izrakstīt par jebkuru summu! Nepatīk-nemaksā. bet atdod uzreiz visu atlaides summu, par kuru viņi tik smuki stāsta. Atbalsta serviss ir briesmīgs! Sēž kaut kādas "mokrosčelkas", kuras nevar nosaukt ne Viasat juridisko adresi, ne norēķlinu centra adresi. Paskaidrojums-"Es nezinu". Līgumā jums nebūs uzrādīta neviena summa, t.i. rēķini var pieaugt katru mēnesi. Ja nokavēsi termiņu, kad var pārtraukt rakstiski līgumu, maksāsi sodu!!! 25 LVL. Problēmas ar automatiskiem maksājumiem-pašam ir jāzvana un jāskaidrojas, kāpēc nav noņemta nauda no konta pēc viņu! draudu vēstulēm. Ļoti silti iesaku, pamatojoties uz savu rūgto pieredzi, nevienam ar viņiem nekontaktēt!
VIASAT jaunie rēķini ir jau 15,50LS ar automātisko maksājumu nevis 13.50. Un taisnība ir tiem, kas raksta, ka VIASAT palielina cenas neskatoties uz to, ka noslēgts līgums par citu summu. Viņi var rīkoties kā grib, bet mums nav izvēles, jo paskaidro. ka ir noslēgts līgums un viss. Šogad arī kartes maksa ir palielinājusies no 5.00 uz 10.00LS gadā. Arī tas nav pamatoti, jo ja līgums noslēgts pagājušogad, tad kā var tā rīkoties. Signāla kvalitāte ir laba tikai tad, ja pilnīgi nekas netraucē, bet ja gadās kāds koks tad var būt slikta kvalitāte. Un ja līst vai snieg arī bieži ir problēmas. Klientu daļā arī ir tikai maksas tālrunis, ja ko vajag noskaidrot atkal maksā par sarunu. Biju VIASAT klients, bet tagad atteicos, jo negodīga attieksme. Šobrīd izmantoju-Lattelecom, pagaidām apmierina.
2008.g.8.marta pasniedzu sev davanu no VISAT uz 2 gadiem: pirmajā 12*6.75, bet otrajā gada 12*11,75. Tagad VIASAT "mālē" acis, ka palielina cenas dēļ PVN: no 5%uz 21%, tas būtu skaidrs,pareizi,protams sapigi. Bet kapec nak klat vel 12%!!!!!! Ta jau ir cūcība! Jaunajiem klientiem atkal sola "dāvanu" pa 5Ls ar santīmiem, tikai līguma ir tads mistisks punkts 10.1, kas sākuma liekas nevainigs, jo ļauj "ieviest jaunas maksas un maksajumus" bet īstenībā darit ko grib!
Vēl viena VIASAT riebeklība noslēdzot automātisko maksājumu: pieteicu 8.martā, bet meistars ierodas 26.martā, līdzarto automātisko maksājumu nevarot noslēgt līdz aprīļa beigām un pirmajā reizē, kad jāmaksā par 2 mēnešie nāk klāt 2*1,60=3,20Ls! Super!
Informācija visiem , kas grib atslēgt viasat, lai arī kāds būtu iemesls. Šis ir unikāls gadījums, lai izbeigt līgumu ar viasat . Līgums ir mainīts (cenas)tātad nav derīgs. Pacēla PVN un abonēšanas maksu. Līgumu mēs slēdzām uz konkrētu summu katru mēnesi. Ja summa tiek mainīta jums tai ir jāpiekrīt, ja nepiekrītat attiecības ar VIASAT beidzas un piedevām, pēc LR likuma jūs to varat darīt bez sankcijām, soda maksām, atlaižu atmaksām, abonēšanas samaksai par atlikušajiem mēnešiem utml., kas minētas līgumā. Jo attiecīgi punkti viasat līguma ir pretrunā ar Patērētāju tiesību aizsardzības likumu. Starp citu, neskaidri definētie punkti tiek atdzīti par labu patērētājam nevis pakalpojuma sniedzējam, bet tas pat neattiecas uz šo gadījumu. Jautājumu gadījumā zvaniet uz Patērētāju tiesību aizsardzības centru. Un pirmajā brīvajā brīdi ar mierīgu sirdi prieka vēsti paziņojiet VIasat, ka viņi ir zaudējuši vēl vienu no daudziem, kas vēl aizies. Ja VIasat būs jautājumi, lai viņi zvana PTAC.
Es jau sen kaa neesmu VIASAT klients! Cerams ka kaadreiz sii kompaanija noies pa burbuli!Naudas kaaseeji.Kvalitaatei jau nav nevainas,bet kaapeec sii kompaanija netulko iecieniitos arzemju kanaalus latviesu valoda? Redz citas aarzemju sat. kompaanijas to dara,jo taam ir svariigi lai iedziivotaji varetu skatiities savaa valsts valodaa! Protams-Viasat ir Zviedru kompaanija,kura ,,pakeerusi ,,letinus savaa paspaarnee,lai guutu miljonus!
VARBUUT NAAKOTNEE BUSS SAT.KOMPAANIJA,KURA TULKOS KANAALUS ARII LATVIESHU VALODAA!!UN SHAADAI KOMPAANIJAI MAN NEBUUTU ZEEL MAKSAAT ABONEESANAS MAKSU NE10LS,NE15LS...
Vienkārši uzmanīgāk lasiet līgumus! Man ir Viasat jau kādu laiku, pagaidām problēmu nav - viss strādā, un esmu ar mieru maksāt tos pašus 15, 50, jo kvalitāte ir laba un kanālu daudz. tagad domāju ņemt jauno viasat plus hd dekoder ar daudzām jaunām funkcijām (pauze, kanālu bloķēšana, raidījmu ierakstīšana, utt.)
VIASAT ir nedaud dārgāka nekā visas kaktu firmas, bet kvalitāte ir atbilstoša, tie, kas saka, ka viņiem nav laba kvalitāte, lai izmet savus mnelnbaltos TV pa logu! Ir arī akcijas, vajag tikai jautāt. Un ir jāseko līdzi termiņiem, es jau 4. gadu esmu klients un visu laiku noslēdzu līgumus ar atlaidēm. Cilvēki noslēdz līgumus un neizlasa, pēc tam kasās. Jebkuram uzņēmumam ir piekritēji un pretinieki. Jo mūsu, latviešu dabā jau ir čīkstēt, ka viss ir slikti, neviens mūs nesaprot, mēs varam tikai draudēt vai noskaust. Jāpamaina attieksme, tad arī viss būs labi!!!
Dieva vārds, Viasat ir viens no lielākiem krāpniekiem Ogrē. Mani kaimiņi laimīgi , ka atkratījās no viņiem. Par kvalitāti un programmān nestrīdos , bet attieksmi un mānīšanos, tas nu gan.Par brīvu bija tikai siers slazdā. Man tas joks izmaksāja visus 80 latus. Un ar programmām piemānīja. Labi ka atkratījos. Baltkom pirms tam bija , tur biju apmierināta. Ja kas , uz sitiena no Rīgas brauca. Nākotnē domāju par baltkom. Pasar g dievs ne Viasat. Mans vīrs dusmu uzplūdumā par meliem , gribēja visu viņu iek;ārtu izmest pa ligu. Jūs būsiet viņu vergs un atbrīvoties no verdzības grūti. Sākumā pateica , ka jāmaksā uz priekšu, vēlāk beigās pateica , ka maksājam par iepr.mēnesi. Kaimiņš, lai nebūtu jāstrīdas , samaksāja. Es ne.Kurš raksta labi , tas uzpirkts , jo dzirdēju atsauksmes no Lielvārdes , latgales un pie kases maksājot, ļoti neapmierināti cilvēki.
Sazvanīt tos idiotus no Viasat nav iespējams, stundu gaidi, prasījām , kur birojs, brauciet uz Tallinu. Vispār ar visām iestādēm esmu bijusi kontaktā, bet šitos mutantus nevar neko cilvēcīgi sarunāt..Brīnos , ka tik godīgs pilsonis no TV3 Kalniņš, vēl viņus reklamē.
Visleetaak un visizdeviigaak ir panjemt un nomainiit VIASAT dekoderi pret to pashu Dreambox , Flexbox vai Openbox un piesleegt to pie neta caur cat5 kabeli, atrast kaadu medus deveeju pa 5 Ls meenesii un skaties savus 200+ kanaalus meenesii un kaifo. Viss krievu valodaa. Galvenais lai ir stabils internets, vajag minimaali, bet stabili.
tomēr labāk ir lattelecom komplekts - internets+TV+telefons ar bezmaksas sarunām par 26 ls mēnesī. Mobīlajam rēķins nokritās uz pusi, jo izrādās ir lērums iestāžu un cilvēku, kam ir lattelecom numuri, līdz ar to runāju pa velti
tikai ne viasatu, gaidu, akd beigsies 2 gadu liigums lai atteiktos no shiis stulbas tv...nekaada servisa, braakjigas iekartas, katru meensi jasauc meistari, japikjo par katru x 20 Ls...atteikties nevar...suuds peedeejais !!!
Jā viņu "UZTVĒRĒJS" PA 1Ls tiešām ir šausmīgi gļukains mēsls bet man ir Dreambox kurā tad iebāzu to VIASAT karti un viss notiek , jā un ar to no tiem pašiem pavadoņiem ir DAUDZ vairāk kanālu ko VISAT laikam bloķēm ar savu uztvērēju vai neķer . Vienīgais trukums karte jaautorizē ~1x menesi ar roku ievadot kodu. Tā viss O.K par pašu servissu nesudzos mani apmierna galvenokart jau BILDES / SKAŅAS kvalitāte kuru neviens CITS LV nespēj piedāvāt tādā līmenī:)
Murgs pilnīgais! Beidzot atteicos, bet ko tas man maksāja. Jāatsakās no Viasat zvanot pa tālruni un izrādās jāgaida, kamēr kāds atbild, labi ja 10-15minūtes. Sēdi, kā muļķis un gaidi. Zvanījos no mēneša sākuma, kamēr nesacēlu traci (nosūtīju arī e-pastu ar iesniegumu), tad tikai kaut kas mainījās, vismaz savā datu bāzē atzimēja, ka tāds kl.numursxxx vēlas attiekties. Beidzot atteicos, kā arī lūdzu, lai rēķinu, lai man piestādā tikai līdz tai dienai, kad sāku zvanīt, pārējais mani neiteresē! Biju tik nikna. Beigās man nevajdzēs maksāt tos nolādētos 17.10Ls, izrādas laicīgi uzzvanīju.
VIASDAT ir šausmīga attieksme pret patērētāju.
Viņu vainas dēļ neesmu saņēmis rēķinu.
Līdz ar to maksājums tika kavēts.
Neskatoties uz to,ka kanāli tika bloķēti, rēķini ap Ls 17 pienāk nu jau divus mēnešus. Pamatojums.Jums jāmaksā par abonēšanu.Kā var pieprasīt samaksu,ja nav dots pakalpojums?
Riebīgi tipi.
Nelīdz ne protest,ne paskaidrojumi. Apietas ,kār vergiem.
Izlasot šeit rakstīto pēc 25.50ls (no konta noņemtā)rēķina:IET CEĻU CAUR PTAC(PATĒRĒTĀJU TIESĪBU AIZSARDZĪBAS CENTRS) un iespējami ātri atbrīvoties no DĀRGĀ - viasat. Jo izskatās-pieliktas papildus maksas programmas - rīkojaqs bez klienta vēlēšanās.Un teiksim: ar dievpalīgu uzticamie(ja tādi ir)viasat atbalstītāji!
Esmu Viasat klients 7 menesus un varu pateikt ka VIASAT ir SHNJAGA!!! Kanalus maina pec saviem uzskatiem. tagad kad ir noslegts NHL hokeja Viasat sport kanals vini ielikusi zviedru suudu!!!!Info centra laipni atbildeja ka liguma rakstits tas ka vini var mainit kanalus vienpuseji. Cilveki esiet pratigi un nepiesakieties uz VIASAT!!! brauksu pirmdien uz PTAC, lai palidz atslegties no viasat! Piekritu augsa rakstitajam!
Gint VĒLĀK UZRAKSTI KĀ GĀJA AR ATTEIKŠANOS NO VIASATA.
tie viasat ķēmi nu konkrēti čakarē. domājām decembrī pagarināt līgumu pa 5.90 pēkšņi līgumu viņi pazaudēja, no automātiskā maksājuma savāca 41ls. kad zvana pasaka nav nekāds līgums saņemts, nu atsūtat kopiju jums automātiski pagarinam līgumu par 15.50(tātad dārgāko)maksa pāris mēneši uz priekšu.viņi tak visu pazaudēs lai tik maksātu viņiem lielas summas
Un kā ar Viasat digitālo TV? Kādam ir?
Nu Viasat digitālā TV taču ir tā pati viņu vecā digitālā SAT TV, tik vien kā vienai paketei dots nosaukums Viasat Digitālā TV, par cik šī tēma šobrīd dikti aktuāla visur:))
www.digitalatelevizija.com par to ir rakstiņš. Izlasīju, nočekoju Viasat paketes, tā arī sanāk.
Gribu no VIASAT atteikties, negaidot tās 30 dienas-vai kāds var pateikt kā to labāk izdarīt-uz kādām pogām spiest vai kādā formā vērsties pie viņiem, sazvanīt par līguma pārtraukšanu vienkārši nav iespējams.
Man ir Viasat 5 gadus, un ļoti labi rāda, esmu apmierināts. Viasat Baltic kanāls- vislabākais no sporta kanāliem, nekādi eurosporti nestāv klāt.
Viasat ir ļoti ok, bet sūdzās pārsvarā tie, kas nav izlasijuši līgumu un tad brīnās, ka līgums pagarinās automātiski un par citām lietām, kas loģiski un saprotami ir ierakstītas līgumā.
Viasat ne no kā atslēdz trīs krievu kanālus no 1.04 un priecājies.Rēķins gan būs tas pats mežonīgais.Krāpnieku banda!!!
Drausmīgi uzbāzīga kompānija. Zvana bez pārtraukuma. Izmanto momentu ka nav visur nopērkami dekoderi. Daudziem pietiek arī ar pieciem kvalitatīviem bezmaksas kanāliem.
Gribi problēmas- pasūti Viasat. Pretīga kaktu kompānija. Moto - izkrāpt naudu.
Esmu šokēts par viasat rīcību, atslēdzot krievijas vadošos kanālus.Vienīgā motivācija, kas lika man izvēlēties viasat, bija šo kanālu apraide.Uzsskatu, ka arī cenu politika un līgumattiecības ir no viasat vienpusējas un nekorektas.Latviski runājot, viasat rīkojas CŪCISKI! Es neiesaku nevienam šo apraides operatoru!
Kompanija otstoj...... !!! Ne iesaku ne vienam so lajmi..... kam ir internet eisaku kartsaring. 4 ls. menesi un skatas visi kanali viasat,trikolor,hotbird,astra, un ta talak.........Viasat,- kompanija vampir!!! Vini izniks,savu reputaciju vini sasmerejusi,cilvekus apkrapusi,ko vel vajag zinat.......Tadam kompanijam nav vietas musu ekranos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viast NEIESAKU NEVIENAM. Atieksme briesmīga . Ja gribi izbeigt līgumu arī pēc termiņa beigām , tas ir diezgan sarežģiti , jo tas jādara telefoniski , bet līnija kur japiesaka atslēgums visu laiku ir aizņemta , pazvanot uz līniju kur var pieteikt jaunu pakalpojumu savieno uzreiz . Tas , ka noslēgts automātiskais maksājums neko nedod , jo viņi tevi var atslēgt tāpat aizbildinoties , ka nauda nav ienākusi un bankas apstiprinājums , ka nauda pārskaitīta neko nedod . Kad auizsūtīju atteikumu uz e-mail vini teica , ka neko nav saņemuši kaut ari man e-mailos parādās , ka e-mailu vini ir saņēmuši. Un vispār kas tas par kaktu kantori kuram nav pat sava klientu apkalpošanas centra .
Šiem ir gan klientu apkalpošanas kantorītis Rīgā, Krasta ielas masīvā, taču preilene, kas tur nosēdināta, ierodas darbā, cikos un kā šai labpatīk ;)
http://viasat.lv/par-viasat/kontakti/
Ir Viasatam normāls apkalpošanas centrs. Tas nav krasta masīvā, bet gan Maskavas ielā, pie Sarkanā kvadrāta, pretī Dolei. Ir strādā tur pilnīgi normāli un saprotoši cilvēki. Man visu nokārtoja pāris minūšu laikā un rindas arī nebija.
Es velos atteikties no Viasat pec ta, ka vini iznema no savas paketes ara PBK un REN TV. Tas bija vienigas programmas, kuru del piekritu ar viniem pagarinat ligumu. Varbut ir vel kadi, kuri velas atteikties no Viasat si iemesla del, nemaksajot astronomiskas soda naudas? Man ir ideja rakstit kopigu iesniegumu - tas bus efektivak. Jebkura gadijuma VIASAT ligums neatbilst Pateretaju tiesibu aizsardzibas likumam, jo ir netaisnigs attieciba pret pateretaju, ka ari soda naudas ir neadekvatas un nelogiskas. Ja velaties piedalities kopiga iesnieguma par atteiksanos no VIASAT, ludzu sutiet man epastu uz demian81@gmail.com
Reāli sūkājošs kantoris!!! Varbūt konkurenti varētu izdomāt fišku, kas ļautu pāriet no viasat uz "citu operatoru" - tipa kā ir ar mobilo telefonu operatoriem... Tādā veidā Latvijā būtu daudz vairāk laimīgāku cilvēku!!!
Starptautiskotv kanālu rtr planetu arī atslēgs 1 jūnijā..
Arī man ar VIASAT visādi gājis, vēl jau gan nav fināls, bet par pārtraukšanu uzrakstīju epastu - reakcija bija, tikai paši pierunāja novilcināt, tādēļ dabūju pārmaksāt, bet - lai pa muļķību nav jāmaksā vajag atbildēt konkrēti!
Nam ostalosj 3 mesjaca do okon4anija dogovara!!! VIASAT eto uzas! Ne obosnovano snimalai s konta 25 ls,30ls,i do nix ne dozvanitsja!!! sej4as uze 3mesjaca ne pokazivajut rtr,ort,ren tv! smotretj ne4ego a summa snimaetsja ta ze!!! LJUDI!!! ne podklju4ajte VIASAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nesen piesledzos, parbaudiju kanalus izradas VH1 ir tikai pec 18.00 uz bernu kanala, bet Playboy kanalu neesmu manijis radam. It ka pec 22.00 jabut, nu neka. Vai kads skatas to erotiku vai ne? Par naudam bija problemas jau pirmaja rekina, bet atrisinaju.
Pašlaik jāizvēlas starp VIASAT un LTC.. papētīju kādas atšķirības, aprunājos ar cilvēkiem kam ir viens un kam otrs - konstatēju, ka vismaz šobrīd kamēr VIASATAM akcija to ņemt ir izdevīgāk: paskatieties paši: www.viasat.lv!
Visas akcijas, kaut kad beidzas un tad maksāsi citu cenu un šķendēsies par šī kantora servisu. Šis kantoris ir ar īpašu labvēlību pret tiem, kuri jāpārvilina pie sevis (jaunajiem klientiem), tiem domāta zemāku cenu politika. Kad tu jau esi klients, tad sāc maksāt ij par sevi, ij par to, lai kantoris spētu jaunajiem piedāvāt zemāku cenu.....
Īstenībā es esmu no skeptiķiem. Neticu ne akcijām, ne reklāmām. Bet Tv skatīties tomēr gribās. Draugi sūdzējās, ka iegrābušie ar dekoderiem, izlēmu par labu VIASAT šķīvim. Yes. Tas ir tas ko man vajadzēja. Laba kvalitate par saprātīgu cenu!
ko jūs visi te cepaties! maijā skatījos VIASAT, jūnijā skatos VIASAT un vienmēr skatīšos VIASAT! Nekādu problēmu un kreņķu!
Noteikti jāizvēlas virszemes ciparu, jo attēla kvalitāte nesalīdzināmi labāka, kā VIASAT
arī cenas zemākas kā viasat
arī ar krāpšanu lattelecom nenodarbojas
Kur ir janosuta Viasat viedkarte lai neprasitu 5Ls par darba dienu?Kaut ligums ir partraukts!
Nesaprotu, kur aldis dzīvo... varbūt uz Marsa? ;) virszemes lētāka un kvalitatīvāka par VIASAT satelīttelevīziju? ;) Varbūt viņam kabelis pa taisno no Lattelecom mājas atvilkts, citādi to nevaru izskaidrot! :D
Virszemes lētāka, ja grib skatīties tikai bezmaksas kanālus, bet diemžēl bezmaksas kanāli ar katru mēnesi iet mazumā, 5 kanāls pazuda, kad būsim ievēlējuši nākošos valsts izlaupītājus arī LNT vairs nebūs bez maksas. Ja nu cilvēkiem pietiek ar vienu Latvijas 1, tad var izvēlēties lattelecom Ja grib skatīties vairāk un labākā kvalitātē tad jāņem VIASAT
Cilvēki, mīļie! Lielāka krāpnieciska organizācija pēdējā laikā nav redzēta. Kamēr tu maksā un piekrīti viņu vienpusējām izdarīibām, viss ir OK, bet ,ja sadomāsi vairs neatjaunot līgumu, tad redzēsi uz ko Viasat ir gatavs. Ja nevar nopelnīt ar godīgu darbu, tad slauc ar dažādiem līguma punktiem,kas uzrakstīti ar tik sīkiem burtiem un, protams, iestarpinātiem kaut kur līguma beigās. Esmu pārlaimīga, ka tiku no viņiem vaļā ar salīdzinoši mazām izmaksām,kaut arī rūgtums par šo iestādi ir liels. Un visiem saviem draugiem teikšu . lai kratās vaļā no Viasat.
18.07.2010. vakars,Latteleom skatāmi visi kanāli ,Viasat,maigi sakot tikkai daži,par ko maksājam?!
Milie cilveki! Esiet apdomigi un nepaklaujaties vinu zvanu piedavajumiem. Piedavaja VIASAT HD uztvereju par velti.Pat pieveda maja klat.Kad meistars to izpetija izradijas ka tas ir galigais mesls. Nevar nemaz ieskanot sev velamos kanalus no citim satelitiem.Ir tikai vinu paketes kanali (bez ukrainu kanaliem Siriusa).HD kanali ir tikai 2 gab-Nation geographic un MTV. Vinu pigadato davanu laipni atdevv atpakal un man tas izmaksaja ap90,-Ls (rekins par kartes pieslegsanu+menesabonesana+meistara pakalpojumi+cela izdevumi lidz RIGAI 200km,jo pasam javed atpakal-pa pastu nepienem. E S I E T A P D O M I G I !
Nu nezinu gan, kāpēc te dažiem ir tik nelabas atsauksmes par Viasat. Esmu klients jau daudzus gadus, nekad nekādu problēmu nav bijis. Tāpat arī prieks, ka šie arvien attīstās un piedāvā arvien jaunas lietas - Viasat Sport Baltic un jaunais TV1000 ar visām jaunākajām filmām. Cik zinu, Lattelecom neko tādu nepiedāvā. Kamēr piedāvās, gan jau sirms būšu palicis :D
No man zināmajiem cilvēkiem neko sliktu par Viasat neesmu dzirdējusi, tieši pretēji. Tieši par Latteleom biju pārsteigta, jo pie vevecākiem skatoties filmu veirākas reizes sastinga vai vispār pazuda attēls.
Ja kāds kārto kādu darījumu ar viasat, tad līgums ir perfekti jāizlasa un jāpadomā ko taisies parakstīt. Par 25 latiem iekritu uz tā, ka firmas pārstāvis līgumā nebija vajadzīgā vietā ievilcis ķeksīti. Nomainot bojāto dekoderu vienkārši izrīkojās cūciski-pazuda viedkarte un šās firmas ”nezinīši” tā arī netika skaidrībā kur tā palika. Par dienām, kad televizors nedarbojās, nauda no rēķina netiek atskaitīta.
Taad Viasat r loti labs
Tik lielu sūdu kā Viasat neieteiktu nevienam man ir zelta karte bet kanāli nekādi triperssssssssss!!!!
Man vienā istabā ir Viasat, otrā Lattelekom jau vairākus gadus. Varu salīdzināt katru dienu. Lattelekom ļoti jūtīgs pret ārējiem faktoriem sniegs, lietus, negaisa tuvums it sevišķi uz ārzemju kanāliem. Bieži sprakšķ bilde vienos kvadrātos, pat ja tikai apmācies, vietējie kanāli rāda labi. Viasat niķojas tikai ja kaut kur negaiss.Ar rēķiniem problēmu nav bijis ne ar vienu.Par remontiem- Viasat nomainīja dekoderi par velti, vienīgi pašam bija jāved uz Rīgu, nākošajā rēķinā atrēķināja par remonta laiku. Izgāja no ierindas karte, to arī atsūtīja bez kādas pimaksas arī un rēķina bija korekcija. Toties Lattelekom atbraukušie meistari ieteica nomainīt antenu(18 Ls kā nebijis) un gļuki ārzemju kanālos joprojām ir. Vairāk tomēr sveros uz Viasat, bet domājiet paši.
Varēja šeit arī būt vēl 90-to gadu komentāri, kur skatās moderatori???
Viesat laba zona ir kad saule spīd kad apmacas tad sak raustities jo seviški lietus lai sniega laika
Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka mēs dodam aizdevumus par lētu
un pieejamu procentu likmi par 2%, un uz laiku no 1 līdz 50 gadiem, un
aizdevums var būt eiro, dolāru vai mārciņas, atkarībā no aizņēmēja
izvēle. Lai iegūtu vairāk informācijas, e-pasts: (expressloan@outlook.com).
Sveicieni. Kenneth