Jānis Līdaks
Nekad neaizdodiet Jānim Līdakam (pers. kods- 120687-11000) naudu, jo viņs savus parādus neatdod!
Ely, da kam viņš vispār ir ko atdevis. te iepriekšējā viņa darbavietā viņš tā aizņēmies, ka bēguļo un pat telefona numuru nomainīja. ha ha.....gaidiet ar maisu! Tā ir tāda cilvēku suga.
Vai tad šajos laikos vispār kāds ko aizdod; tad jau uzreiz dāviniet. Kur tas Jānis ir palicis, ka vairs neredz to, laikam kādam naudu ņēmis, telefonu nomainījis, jautri uzdzīvo.
Atceros, ka Ogres estrāde par šādiem tekstiem dažu labu firmu tiesā iesūdzēja. A te vēl personas kods nopublicēts...
Nesatraucies, Iksiņa, viņam nebūs naudas, par ko tiesā sūdzēt, nāktos atkal aizņemties!
Pers.kodu uz pieres jau nesprauž. Laikam pasi būs ieķīlājis. Vot tev joks. Uz tiesu bez pases nestaigā.
Saturies saimniece, kas Jānim Grīvas prospektā dzīvokli izīrēja!!!Redzēs, kā parādos iekulsies.
da kursh vispaar muusdienaas aizdod naudu, neparakstot aizdevuma liigumu! brrrrrrrr.....
tādiem kā Jānis pat aizdevuma līgumu pie dibena var pielīmēt. Kā Jūs paši justos, ka par savu naudu vēl šādi jācīnās. Skola maksā naudu. Interesanti, kur viņš tagad strādā? Un ko viņš tiesā uzrakstīs; ''naudu aizņēmos, atdot negribu....Palīdziet atgūt man manu labo slavu. Es vairāk tā nedarīšu.''
lai vai kā tur būtu, personas kodu nedrīkst publicēt... tiek pārkāptas cilvēktiesības... Vot tā...
A, parādi jāatdod... un man kāds cilvēks reiz teica, neaizdod naudu, ja nevari to uzdāvināt!!!
Ja publicee pases datus, tad var buut, bet personas kods jau zinaams katram, kam ar šo subjektu ir bijušas darīšanas. Tas nu nav nekāds valsts nosleepums. Es buutu vēl bildiiti ielikusi. Smuki izskatiitos. Un kaa lai šitaadus maaca..Vai tad tikai vinam ir cilveektieīibas?
ZINI INGA, TOTIES NEVIENU CITU JĀNI LĪDAKU TAS NEVAR AIZVAINOT.
Jānim varbūt tagad vēl psihologa palīdzība būs vajadzīga. A man tādus nemaz nav žēl. Mani arī tādi Jāņi ir piečakarējuši.
Tagad Jānīti sastādi parāddevēju sarakstu un rindas kārtībā uz priekšu... Psihologu šim...ha, ha. Ko vēl nē!!!
Zini Ely, ja pēc šī visa vēl nebūs atdevis parādu, ievieto vēl, redzēs kuram stiprāki nervi. A cik viņš tev parādā?
Ta būtu labs nosaukums mākslas filmai: "Tāpēc, ka esmu Jānis Līdaks!"
Hihi :) Atcerējos, ka es ar pazīstu vienu Jāni Līdaku :) Bārmenis Ogres melnajā kaķī :D
Un kas to pers.kodu tā ierāmējis? Seriāls te sanāktu ne tikai filma. ""Blondais zēns Jānis Līdaks neatdod parādus"''(st.citu, es tagad nezinu kāda tad viņam tā matu krāsa.Pēdējo reizi, kad satiku bija blonds)
Iksiņa, negribās jau par visiem Jāņiem tā domāt. Godīgi, es skaidri nezinu kur viņš strādā...Tur jau var redzēt, cik viņam to gadu.
vispār naudu nevajag nevienam aizdot, lai iet uz banku, bet ja banka nedod, tad arī nepienākās.
Ogree ir arii Oskars Treimanis,tas dara tiesi taapat!
Cik parāda, to gan neteikšu, viņs pats zina, gan jau, ka citiem vēl vairāk. Nākamreiz būs arī ar bildīti:) Jānis Līdaks visā savā krāšņumā. Ā, un pirms tam viņš nodarbojās ar logu likšanu- šausmīgi neveiksmīgi, šķībi un greizi. Pēc tam 3 reizes palodzi mainīja. Meistars uz goda!
Oskars ne tikai izkrāpj naudu, bet arī zog!
taa - kursh veel kam kaut ko ir paraadaa! :DD
ir veel taads makleris janis abolinjs-kursh pazuud ar dokumentiem un pikji
Te Ogreneta forumā daudziem ziedon's esot pa latiņam parādā- teicies, ka reņģēm pietrūkst..:)))
Kā būtu, ja tādus ''Jāņus Līdakus'' sauktu pie atbildības un minētu vārdus. Lai citiem mācība, un mēs tik viegli neaizdot naudu. Bet tev Ely, paldies par uzdrošināšanos!! Izsludinām koknkursu:,,Ogres lielākais parādnieks''. Var būt arī no laukiem. Redzēs nu, kuram tas slogs velk uz zelta medaļu. :)
Rokas nost no Jāņa Līdaka!!! Ely, tava rinda vēl nav pienākusi. Vispirms lai viņš man atdod, tu vēl vari gaidīt!!!
Iksiņa paldies. Rīt es uz Melno kaķi aizstaigāšu. Kas zin, varbūt, ka strādā ar.
biezā,vari nepūlēties,kaķa Jānis ir savus padsmit gadus vecāks un nekad nav bijis blonds,žēl,ka visgudrā iksiņa to nav pamanījusi...
Zinu, zinu, bet lai paliek noslēpumā. Dzirdēju, ka uz Fazer taisījās strādāt, brauc ar baltu busiņu, pašam peelēks autiņš, kāda marka nezinu, paskatīšos pa logu,bet dzīvo Grīvas ielā 19. Parāddevēji, metaties virsū. Par šo izsmeļošo informāciju man pienākas balva, hi, hi
Jā un vēl kas. Nākamreiz, ja tomēr vēl neatdos parādu, liec bildīti, lai nav ēna uz citiem J'.Līdakiem. No rītiem no manas mājas durvīm viņš velkas ārā. Noķert var!!
Tad jau turpinājumu varēsim lasīt policijas hronikā!! :D
Jāni, atdod Elijai parādu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tev vispār kauns ir, te otro dienu tauta cepjas, un tu ko?
Nu ja jau viņš daudziem parādā, ziepes būs....Tipini pie mammas pēc naudas un Elijai atdod parādu.
tris pirkstu kombinaaciju tu redzeesi, ne naudu.paarbaudiits kadrs