Esmeralda

ik pa laikam saņemu vēstules no kaut kādas esmeraldas,atbildes nerakstu. nāk gaišās nākotnes solījumi ar pēcmaksu. varbūt vēl kādam tā ir?

ilze , 2008-05-10 23:26:09

Kur saņem?e-pastā?

ms , 2008-05-11 00:09:24

jā, manam vīram ar tādas nāk :) Kādi tur vairs solījumi - nu jau nāk konkrēti draudi: ja nesamaksāsi naudu, uzsūtīšu lāstu. :))

x , 2008-05-11 11:11:10

Bija jau par to Esmeraldu sižets Bez tabu. Naudas izkrāpšana...

Esmeralda:) , 2008-05-11 11:53:30

Mana mamma arii aizsuutiija no maajas viesha kaut kaadu tur anketu vai ko tamliidzzigu vinjai, nu taapat vien, lai redzeetu, kas notiek taalaak. Bet atnaaca, ka vinaji ir jaasamaksaa 20ls un tad vinja tur kkaadus skaitljus atsuutiishot! Mamma protams, neko nesuutiija un nu vinja neppaartraukti suuta kkaadas veestules datorrakstaa, ka grib paliidzeet utt. nevar tikt no vinjas valjaa!

es , 2008-07-22 10:57:50

Grūti noticēt,bet Esmeralda irvilks ,kurš apvilcis aitas ādiņu.Tur tik tiešām strādā tāds cilvēks ,kurš nodarbojas ar hipnozi ,jo viņa prot uztaustīt cilvēku vājās problemātiskās vietas.Par nelaimi,mums ir ļoti daudz visādu likstu un neveiksmju,tāpēc tik ļoti uzticamies svešam ''labvēlim'',kurš mūs mīl un palīdzēs atgūt veiksmi un labklājību.Brīnos,cik ļoti viņa ir nohipnotizējusi visus šos cilvēkus un avīzes un žurnālus ,kas neredz ,kādus melus un māņus viņi publicē!!!

ita , 2008-08-25 09:31:17

Jā. Man vairākus gadus atpakaļ pienāca tāda vēstule. Es to vienkārši ignorēju. Šodien atkal saņēmu biezu, uz daudzām lapām rakstītu vēstuli. Cilvēks meklē lētticīgos, kas atnestu vieglu peļņu. Bet tagad jau cilvēki mēģina izdomāt dažnedažādus krāpšanas variantus. Man uz E-pastu nāca desmitiem vēstuļu, ka esmu laimējusi loterijā 500 000 dolāru, tikai lai tos saņemtu jāsamaksā 750 latu vai jānosauc kartes kodi, lai naudu no mana konta varētu noņemt. Smieklīgi, bet fakts.

Sandra , 2008-12-20 17:53:52

bijām pieteikušies uz ASV Zaļo karti internetā. Vienu dienu zvana mums uz mobilo un tekošā bezakcenta angļu valodā saka, ka esam to laimīgo vidū, kuri vinnējuši šo karti, tikai būšot jāmaksā. Ar kādu karti mēs maksāšot, kāds ir kartes numurs, un tā solis pa solim. Kaut gan esam ar pieredzi, tikai pēdējā momentā sapratām, ka kaut kas nav lāgā. Nosaucām nepareizu numuru un atslēdzām telefonu. Par Zaļo karti nekad nekas nav jāmaksā.

trusis , 2008-12-20 21:00:38

Man tās debilas vēstules nāk regulāri pilnīgi jau besī.Uzskatu viņu par negribu izteikties kādu maitu.Kā nav kauna.

Sieva. , 2010-03-01 13:37:47

Man ar atnāca vēstule - adrese mana, bet vārds - izdomāts.
Atveru - skatos - tas pats sviests, ko jūs te aprakstat.
Ar domu - ja adrese būs īstā - gan jau izlasīs, kas tur rakstīts un kāds vientiesis noteikti uzķersies.
Vai tiešām nevienam neienāk prātā, ka tur būtu jāiejaucas policijas darbiniekiem ????

ZANĪTE , 2010-03-01 15:56:54

Nu bet Bez Tabu jau vienreiz šito kantori papurināja. Tad Esmeralda pazuda un uzradās visādi svara samazināšanas līdzekļi un mistiski veiksmes amuleti ar to pašu pasta kastītes numuru Rīgā. Domāju, ka sen jau visiem viss ir skaidrs -ir aitas ir cirpēji ;)
Un vispār - neviens jau jums pašiem netraucē uzsākt šādu biznesiņu ;)

sēne , 2010-03-01 16:31:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet