zirgs/ zirgi
vai Ogres tuvumā ir kāda vieta, kur uz īsu brīdi varētu aizņemties zirgu, tikai, lai nofilmētu?:)
"Rubeņu" pagalmā!
paarbraucot paari Ķeguma HES, braucot uz Birzgali ir zirgi!
kur atrodas Rubeņi un kā sazināties?
Es pajokoju - tas Rubeņu zirgs ir no plastmasas... Lai izpirktu vainu - uz Birzgales pusi tā zirgaudzētava saucas "Egles" (Ķeguma teritorijā), tālr. 29595733. Ja nesanāk, zinu vēl 2 - 3 variantus... Bet, ja nav obligāti, lai zirgs kustētos, tad, protams, "Rubeņos"...
sasodīts, der arī no plastmasas:D kur tad ir tie rubeņi?
jibiorio, kādi ir tie vēl 2-3 vairanti? Es, kā zirgu mīļotāja, interesējos, kur Ogres rajonā ir zirgu vietas vēl bez zināmajām. A ja nu kāds nosauc kaut ko, ko vēl nezinu :)
Lielvārdē netālu no dzelzceļa stacijas ir kaut kāda jātnieku skola, Lielvārdes lauku teritorijā - "Annās" nodarbojas ar zirgkopību un zirgu sportu - Dainis Ozols, ir Lēdmanē un Birzgalē, ir arī Jumpravā, bet tur vairāk trenējas rikšošanā. Rubeņi ir gaļas pārstrādes cehs ar veikalu (garšīgi kūpinājumi) - Rembatē, bet netālu no Ķeguma - nākamais pagriezies pa labi ar Zelta zirga mototrases. Tas zirgs izskatās kā īsts. Uzraksti savu epastu - man pat ir bildes, ko aizsūtīt.
es jau sarunāju "Eglēs":) bet katrā ziņā paldies par palīdzību, ļoti noderēja!:))
vispār atsūti gan, "Eglēs" šamie prasa naudu:D rimexa@inbox.lv
Kā tad beigās paliek - jibiorio aizsūta bildes un kāpostinam pat vairs nevajag braukt bildēt?:)
čista izskatās kā īsts:D:D vienīgā bēda, ka tur apkārt mājas uz basketbola grozs, a bet filma par senajiem laikiem
Lielvārdē ir tāds Liepiņš - viņam ir gan zirgs, gan senlatviešu pils, varbūt ar viņu vari sarunāt - mākslinieka dvēsele tomēr, lai gan īpatnis arī tāds, kādu vēl jāpameklē...
5km no tiinuuzhiem uz tuurkalnes pusi ir zirgu stallis... ir arii ikshkjilee stallis.. ja interesee kas konkreetaak - epasts: mr_osis@inbox.lv
filma ir par Aleksandru Lielo, diezgan pagrūti viņu iztēloties senlatviešu sētā:)