Torte
Kur vēl var pasūtīt garšīgas tortes par saprātīgām cenām (vajag bērnu jubilejai)? Vārpu nepiedāvāt, man tā garša liekas sintētiska. Varbūt kāda sieviete mājās cep pēc pasūtījuma?
Elvī neder? kaut kur Tīnūžu ielā vai Tīnūžos cep, ja vari gaidīt, vēlāk uzzināšu, bet gan jau Tev kāds piedāvās.
Mēs bijām ļoti apmierināti ar Policijas Akadēmijā pasūtīto Mājas torti. Nebija salkana un patiesi līdzinājās pašceptām.
man garšo Elvi konditorijas izstrādājumi
... cep tīnūžu iela 11-22
Tīnūžu 11-22 satriecoši garsīgas ,pēc svara -kvalitāte super
Sonatee
paldies, kāds telefons tīnūžu ielas cepējai?
It kā tur viņai tagad remonts, tortes atsākšot cept jūnijā.
Vēl labas tortes cep -"mājas virtuvē' Brīvības ielā125 tur ir ēdnīca, kur kursu bāze, 65068209
Elvi labas tortes.
Vai nevar dabūt arī tel. nr. Tīnūžu ielas tortēm?
Paskaties Ogrenet sludinājumos, tur ir vairāki piedāvājumi.
t/c Dauga ir Ozoliņa konditorija, tur arī ir garšīgi!!! un tai tantiņai tīnūžu ielā arī ļoti labas tortes!!!
Vārpā jau nu noteikti NAV sintētiskas tortes! Un ja vajag, arī mājas torti ar sviesta kremu utt var uztaisīt, ko vien sirds kāro var pasūtīt un sākot ar četri lati kilogramā! Cilvēki vienkārši jau paši nezin ko grib! Cita lieta ka var izmēģināt dažādus piedāvājumus, bet lai sniegtu savus pārliecinošos spriedumus, tomēr der atcerēties, ka gaumes ir dažādas!
Mājas tortes ne vienmēr ir labākā doma ņemt, mēdz gadīties nostāvējuša sviesta piegarša hehehe... Nu bet ja kāds vēlas izbojāt savus svētkus ar caureju, welcome my friends:)))
Mājas tortes riskanti no higiēniskā viedokļa, jo tās tantiņas domājams ne īpaši pārziņa sagatavošanas tehnoloģiju piem. olas (salmeloze) Atceraties kaut vai Saldus gadījumu, kur saindējās un gulēja slimnīcā skolotāji.
'tīnūžu ielas torte tiešām garda .Par mājas virtuvi gan padomātu - :(
Es ieteiktu Elvi tortes - tās gan ir padārgas, bet ļoti gardas.
Mājas virtuve Brīvības ielā sen jau slēgta.Bet tortes bija labas.
ļoti garšīgas ir kristīne 28744944 kādreiz iepazinos še pat ogrenet sludinājumā.
nepatīk,ka jaunajā maximā,kūkas gabaliņus ņem ar pliku roku un un groziņus ieliek parastā pol.maisiņā,tjipa prasa -vai līdznešanai?atnācu mājās -viss vienā putrā!TFU,tādu līmeni.nekad vairs nepirkšu!
tas par izslavēto Ozoliņa konditoreju.
njaa.es tajaa ozolinja konditorejaa ar gandriz ar plastmasas gabalu zupaa aizrijos,paardeveeja vien noraustiija plecus un nelikaas ne zinis,nesmuki gan..
He, ha izskatās ka augstāk minētais Valdis iekomentējis vairākus noraidošus komentārus par konkurentiem. Nez, nez.... Valdim derētu labāk palūkoties uz saviem darbiniekiem.