P;rieks par parvertībām ....
Prieks par skaisto Brīvības ielu ,iekartots skaisti , kad sastādīs zaļumus būs vēl skaistāk - lūgums tusētājiem -nu nepostiet to skaistumu . Varat ar savu meiteni staigāt un priecāties , romantiski .Mākat novērtēt to cilvēku darbu un padomājat , vai jums patiktu , ja izpostītu jūsu darbu .Gribētos vairāk "musurņiku", jo tiešām , nav kur to saldējuma papīru nolikt , neiešu jau līdz estrādei , kur ir kāds trauks .Saglabāsim musu skaisto Ogriskaistu , lai arī iebraucējiem prieks .
Dzīvosim skaistā un sakoptā Ogrē , arī jums dzīvokļi ir sakopti un ir prieks tādos dzxīvot .
jaa skaisti jau ir!! cerams ka uzstaadiis vairaak solinu ogree!!!
rit staadiis pukjes taurenii !!!!
Ai, cik patīkami lasīt ko jauku, patīkamu!!! Un protams arī priecāties par Ogres skaisto skvēru!!!! Tiešām jācer, ka neuzradīsies apsēstie demolētāji un nesāks visu vandīt!!!
Man prieks ka ir atbalstitāji , bet jaunie lai padomā - vai pašiem nav patīkami pabučoties sakopt skvēriņā.Laijum saulainsun mīlestības pilns pavasaris...
Tie jau kas demolē - savu mūžu nav neko citu darijuši, tapec jau vinjiem tas liekas normāli.
es jau pie mūsu mājas mēģināju iekot puķu dobi skaistuma,bet bērni speelee umbu un met iekšaa dobee,bet kad aizraada mēdās un vecāki pasaka ,nē viņi tur spēlēsies ,bet vakar bija kronis visam manas sastādītas puķes tika samītas kājām un izrautas pat laukā ar saknēm un dobe piemesta ar daudz lieliem akmeņiem,bet par laimi pieķeeru pie rokas apmēam 7 gadīgu meiteni kura turpināja savu varoņdarbu metot iekšaa nezāles un aizraadot vēl mēdījās un jautāja vai neesot paqr lielu tā dobe,kaut gan pati te nedzīvo.vakarā gan lika meitēnam atvainoties,bet kas ir atvainošanaas ja darbs ir izpostīts un mēs brīnamies kas pilsētā puķes rauj laukā...mums jau tepat blakus dzīvo nākošie demolētāji.........
pēc koncertiem estrādē-baidos pat domāt kā viss izskatīsies:((((((
tas vēl skaidrs,ka pārdzērušies un sanarkojušies jaunieši ārdas,bet ka maza 7 gadīga meitene posta,tas jau vairs nav normāli,kur skatās vecāki.
Vecāki tikmēr vēnā laida :-D
es arī cīnos ar bumbotājiem,jo izdauza visu kas iestādīts. vai tiešām nav žēl citu darba? puikas vizmaz paklausa,bet meitenes ir īpaši riebīgas. vai nevarētu plašākos pagalmos uzlikt futbola vārtus,lai bērni spēlē neskādēdami...
Es nesaprotu kapeec visu laiku liek uz estraades apmekleetaajiem? nu labi varbuut daleeji ir vainiigi bet paarsvaraa to dara jauniesu barini kas iet pa ogri un dzerstaas!!! un tagad lai dome liek uz katra stuura kameras jo jaunieshii tikai saak iesildiities no 23:00 tagad gan domaaju ka buus daudz vairaak izpostiits!!!
Ja kādam dikti patīk lauzt, postīt un dzerstīties, laikus jāvācās uz izgāztuvi kopā ar bomžiem varat kaifot uz netīrumu kaudzes un baudīt svētlaimi- jo tas ir jūsu dzīves motto.