APTAUJA

Lai veicinātu interesi šī portāla censoņām, vēlos uzzināt, kādas tēmas Jums interesē, kas Jūs satrauc, biedē vai iepriecina. Adbildes var būt anonīmas un publiskotas netiks.

a , 2008-04-18 21:22:14

personīgi mani satrauc pamesto dzīvnieku liktenis. kas notiek ap lielajām mājām?! slimi,izbadējušies,novārguši........
biedē vakaros klīstošie urlu bari. Zilajos kalnos reizēm bail.

maija , 2008-04-19 08:05:24

Šī nav Ogrenet aptauja, bet, ja jau sākta, rakstiet droši!:)

Guna, Ogrenet , 2008-04-19 10:56:58

Man uztrauc deģenerātu bari kas izposta skvēru, pudeles met grāvjos, piegružo savu zemi. Pārogrē tāda izgāztuve uztaisīta , ka pilnīgi gribas visus uz koncentrācijas nometni vest , cita varianta nav.Es esmu ļoti manīga un redzu , kā jaunieši uzvedās- līmenis tik zems , ka viņiem šajā zemē nav vietas. Nezinu kur tādus idiotus likt. Manā apkārtnē lielāko tiesu latvieši, pagaidām tikai redzu latviešu bērnus demolējot apkārtni- pie 1.vidusskolas.

enija , 2008-04-19 18:25:52

Ja man kāds iedotu lielos atkritumu maisus un pēc tam tos savāktu, es ar mieru uzkopt citu privātzemi, kas ir tuvu pie manas mājas, nu bēdīgi dzīvot "hārlemas" rajonā, bet, ko darīt? Vēl varētu iedot kādu buldozeru arī.

a , 2008-04-19 20:44:03

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet