BĒRNU laukumi.

Vēlos parunāt par bērnu laukumu skolas ielā.Pērn mūsu pagalmā izveidoja spēļu laukumu bērniem,tas protams ir patīkami ka pilsēta domā par jauno paaudzi.Bet prieks acīm redzot nav tikai bērniem,to izmanto arī mūsu četrkājaino draugu pašniekus kuri ved turp tos nokārtot dabiskās vajadzības.Ir diezgan nepatīkami un es pat teiktu pretīgi kad bērns spēlējoties ir viss sūdos.Vai tiešām to nevar darīt citur,vai mūsu pilsētas iedzīvotājiem tas ir tīri normāli?

pilsonis , 2008-04-11 20:09:54

bērnu laukumus vakaros demolē un piemēslo jaunieši . un visiem vienalga......žēl sīkuču,kuri spēlējas pa cilvēku piesplāudītām un piečurātām smiltīm

maija , 2008-04-11 23:17:12

skiet ka domei arī vajadzētu kaut kādus noteikumus pieņemt kas liktu sunu saimniekiem savakt sūdus aiz saviem dzīvniekiem...

smartix , 2008-04-11 23:31:12

Un vecāki , kas smēķē bērnu laukumā pieskatot savus mazuļus, kad atzrādi tāda sajūta, ka tūlīt kraus pa ģīmi. Kad aizr''adu b''erniem, ka nevajag sēkliņas spļaut zemē-- tad nu pretī var dzirdēt visu ko - bet ja viņi redz pieaugušo tādu pašu rīcību, tad ko tu vairs aizrādīsi.

Sanita , 2008-04-12 06:55:53

Man riebj , ka puiši ir apčurājuši visus mājas stūrus. Nekautrējas pat cilvēku klātbūtnē. Man riebj , ka es nevaru iziet ārā pa durvīm , nenormāli smird automašīnas jo izdala gāzi un eļļas pleķus pie ārdurvīm.Un man riebj , ka naktīs auto sāk signalizēt un neviens neaptur.

nu i nu , 2008-04-12 17:10:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet