Ogres estraade liidz 24:00
http://ogre.lv/lv/sodien/zinas/r/1711/ogres-estraadee-pasaakumi-driikstees-notikt-tikai-liidz-pusnaktij
:))
Kur var nodot ATB biļetes?
oi,ka Ogree bardaks saaksies!!!! visi,kas buutu estraadee,tagad ienems Ogres ielas un parkus.. un ko tad?
Jaunie noteikumi paredz, ka realizēto pasākuma biļešu skaits nedrīkst pārsniegt nodrošināto sēdvietu skaitu Ogres estrādē.
vareesiet visi iet paseedeet un paskatiities atb koncertu :D
Šoreiz par deputātiem jāsaka, ka malači, lai gan patiesībā viņi ir pat nedaudz pārspīlējuši - varēja atļaut līdz 1.00. Interesanti, kas jaunlācēniem atkal nepatika?
loti forshi sanak...biletes pa 7 latiem, bet pasakums lidz 24:00, 2 gadus atpakal pasakumi bija lidz ritam un biletes maksaja tikai 3 LS....un jus domajat kaa kads vel tur ies??
Es no krēsla novelšos :D:D:D
Nu ko... Rēklāmās minētā - Grandiozākā koncertu norises vieta - tagad būs vissmieklīgākā norises vieta. Okej.. Saprotu , ka nevajag vairāk biļešu pārdot salīdzinoši ar vietu skaitu estrādē, bet nu kamõn... Uz Dj pasākumiem cik daudz naudas ienāk. Mēs ne ar ko citu nepiesaistam citus pilsētniekus, kā vien savu estrādi. Tiem , kam tiek traucēts naktsmiers, varētu mazu kompensāciju vai arī apmaksātu nakti kādā viesnīcā izsniegt :D:D
Anyway.. Lai vai kā - man rodas jautājums. Kur liksies visi nariki nakts vidū ? Bermudā nesalīdīs un kā jau teica dažs labs - parki tiks ieņemti :D
Lai gan man ir tāds čujs, ka tie decibeli tiks pārsniegti, un laiku ar neievēros :x Un visdrīzāk tiks panākts tas, ka uz to tiks pievērtas acis.
Dumi tie Ogrēnieši, kas plosās pret Estrādi - jūs taču esat pilsēta, kurā tikai pārgulēt, priecājieties, ka pie jums kāds grib braukt, vai tad peļņas mērķis ne tāds bij! Mazie jaundzimušie - tie lai pierod, nav ko radināt bērnu pie pilnīga klusuma - vecākiem pašiem vieglāk, ka bērns nav nekāda smalkā auss. Un vecie večuki, lai paši uzrauj līdzi, pozitīvie vectētiņi un vecmāmiņas parasti priecājas, ka jaunatne atpūšas un savācas, vai tad labāk ja kaut kur pa kaktiem... ?? Biļešu cenas aug līdzi tirgum- nu ko lai dara, tāda situāija, neviens jau negrib būt muļķis... Pie kam ATB biļetes pa 3LVL - būtu grēks.