Dzimtsarakstu nodaļas
Ļoti lūdzu atsaukties tos, kuri ir slēguši laulību kādā no Ogres rajona Dzimtsarakstu nodaļām (Ikšķile,Ogre, Lielvarde, Mazozoli, Meņģele utt.). Rakstu dipomdarbu un ir nepieciešamība pēc tiem pariem kuri jau laulājusies vai taisās laulāties kādā no Ogres rajona Dzimtsarakstu nodaļām. Vēlos lai jūs atbildat uz dažiem jautajumiem ar anketas palīdzību. Jau iepriekš - liels, liels paldies... Varat rakstīt šeit vai sanda.klismeta@inbox.lv
Centīgās pēdējā kursa meitenes:):) Mazozolos ar laulā?
Jā, Mazozolos arī ir iespējams slēgt laulību. Tiesa, tur laulības notiekot tikai 2 - 3 gadā... :(
Ieteiktu pastaigāt pa ielām (it sevišķi saulainā pēcpusdienā) un izjautāt jaunās māmiņas, kas Ogrē nav mazums. Domāju, ka liela daļa no viņām būs precējušās kādā no Ogres rajona dzimtsarakstu nodaļām. Manuprāt, reālākais, kā veikt šādu anketēšanu, it sevišķi, ja nav svarīgi, kad slēgta laulība.
Marta, jā tas jau ir padomā.. :) Es anketēju dažādi - ar interneta palīdzību, mutiski utml. :) Bet paldies par ieteikumu! :)
un pašā dzimtsarakstu nodaļā nedot datus???
m ->Dzimtsarakstu nodaļās es intervēju un saņemu vadītāju viedokļus, bet man ir arī nepieciešams jaunlaulāto viedoklis!:)
un pašā dzimtsarakstu nodaļā nedot datus??? Es šito nesapratu, vai kāds saprata?
Jibiorio -> Kā jau m minēju Dzimtsarakstu nodaļās uzzinu vadītāju viedokli, bet tagad man nepieciešams Jūsu viedoklis, ieteikumi Ogres rajona Dzimtsarakstu nodaļām.. :)
PAMEKLĒ cilvēkus caur www.calis.lv forumiem
Ozo, paldies! :)
Labi, sēdiet, es pats atvēršu...
Kas Tevi tieši interesē?
A -> kas tev dzimtsarakstu nodaļā patika/nepatika, kam būtu jābūt dzimtsarakstu nodaļās utml.
Tas bija sen, vai atbildes var būt arī anonīmas.
A ->Man der jebkurā laikā, kad ir slēgta laulība. Atbildes būs anonīmas... :)
mes ar viru precejamies ogree 2008.gadaa,raksti uz pupsiks8474@inbox.lv
Sveta, ceļojums laikā! :D Diezin vai Sandai pēc 4 gadiem vēl tas ir vajadzīgs.
es precējos 1983. un 2011. gadā Ogrē un Ikšķilē.