Dzimtsarakstu nodaļas
Kādas (labas/sliktas) atsauksmes jums ir par Ogres rajona dzimtsarakstu nodaļām...tipa slēdzot laulību? :)
Es laulājos Ogres dzimtsarakstu nodaļā. Nebiju gaidījusi, bet bija jauki! Ātri un sirsnīgi!
labas atsauksmes.
Par kuru konkrēti?
Par Ogres dzimsarakstu nodaļu!
man gan nav gadījies dzirdēt kaut vienu labu vārdu par šo iestādi :(
diemžēl pašai nav labas atmiņas par ogres laulību vadītāju.nepatika.tas jau bija 27 gadus atpakaļ,bet veeljoprojaam viss notiek kā agraak.tikai tagad atsaka pat laulaat un iesaka laulaaties citurbet beerni pieteicaas laiciigi.
Tak tad jau labi, ka pēc laulāšanās Ogres dz.n. laicīgi pieteicās bērni!
precējos pirms 3.5 gadiem. biju jau ar lielu punci, ārā karsts, tāpēc lūdzām lai mums īsi un konkrēti. tā arī bija- īsi un konkrēti, tik ātri, ka pat bučoties nelika:(. paši gan nepamanījām, tik pēc tam mums viesi prasīja kāpēc nelika mums apsveikt vienam otru... bet neko sliktu nevaru teikt.... gribējām piektdienā un arī apprecējāmies piektdienā, lai gan sākumā tā īsti negribēja tantes piektdienā pēc darba vēl ceremoniju taisīt un vēl 13. datumā! bet savu panācām. principā varu teikt, ka nav slikti, bet man labāk patiktu, ja dzimtsarakstu nodaļa būtu kādā atsevišķā ēkā, lai ir ēka tikai tam (kāzas, bērnu piereģistrēšana, utt.) arī paredzēta, jo tā smukāk, lai gan priekš foto kāpnes pietiekami lielas arī kuplākam viesu skaitam:) piem. ķengaraga- smuka balta māja un tā feināk viss:)
Un ko jūs sakāt par Lielvārdi?