Autokursi
Kur Ogrē iespējams nolikt B kategorijas auto tiesības? Vai šobrīd notiek kāda apmācība??
ieteiktu labaak maaciities Riigaa.. vismaz praksi noteikti..
jā, Brīvības ielā 15 (kultūras cventrā) ir Vanags, bet Zilokalnu prospektā 14 - autoskola Andžs. Lo';giski, ka braukšana ir pa Rīgu (nu pirmie soļi - Ogrē), jāliek ta Rīgā tas eksāmens.
Noteikti labāk izvēlēties skolu Rīgā (man negatīva pieredze ar Ogres "Andžu")
Bet man ir ļoti pozitīva pieredze ar Vanagu. Bet principā - viss atarīgs no paša. Ja ir smadzenes, tad iemācīties nav grūti. Nu vismaz es visus eksāmenus noliku bez kļūdām :P
Jā, Vanags varētu būt labs-ir dzirdētas labas atsauksmes. Paldies :)
Nu man jau liekas,kad pati labākā skola ir Upes prospektā ''Ručos'',bet galvenais jāskatās lai tiktu pie instruktora vārdā Aivars ,nevis pie nervozā Čamaņa.
Biju pāris gadus atpakaļ 'Vanagā" pie Anatolija Dolgova. Onka uz goda!!! Māca pacietīgi un uzkliedza tikai kad biju viņu tā riktīgi izbesijusi!!! Vēl tagad sveicinamies, pļāpājam un pasmejamies... Kūltūras namam kautkādā kabinetā...
Es arī iesaku Upes pr. "Runči". Ļoti labi iemāca teoriju un braukšanu. Un neplēš tik daudz naudas kā citur. Tiaki tur jaunu grupu sāks no septembra (ja nemaldos).
Man gan patika Čamanis vismaz no mūsu grupas visi kas pie viņa mācījāmies csdd eksāmenu nolikām no pirmās reizes!
Man arī ir slikta pieredze ar "Andžu",neieteiktu tur mācīties!
Es mācījos Andžā ...neko sliktu nevaru teikt. Tikai man tās mācības izvērsās pusgada garumā.
Macijos 3,5 gadus atpakaļ "'Andžā" man ļoti patika. 3 menešu laikā tiku pie tiesībām ar pirmo reizi.
Instruktori saprotoši un iemāca labi, īpaši ieteiktu macities ziemā ,kad laika apstakļi nelutina., tas turpmak lieti noder.
Runčus iesaku - būs lētāk kā andžā un vanagā un iemāca tur baigi ok.
vislabāk ir DOSAFā /pie stadiona/. Vienkārši kolosāls instruktors Imants. Vislabākais instruktors no visiem. Iemācīs braukt vislielāko nemākuli.
Var likt Ogres Arodskolā vai pie Ogres stadiona (tur pats liku, bija labi, pie Imanta). Vanags un Andžs ir galigi garam, tur vares ilgi likt.
Vai tiešām eksāmens jāliek Rīgā???? Kuru instruktoru Runčos ieteiktu, jo ar Vanagu man arī gadu ilga pieredze, kad marinēja, marinēja, neļāva likt un tad pati nolūzu... gribas ko labu un tādu, kam ticēt:)
Runčos ir labi un nav dārgi. Un instruktoram Čamanim nav nevainas!
Runčos iesaku mācīties braukt pie Aivara.
Es srī iesaku Upes prospektā Ogres Profesionālajā vidusskolā.Pati kārtoju, teoriju ar karoti Ādolfs ielēja.Pats galvenais,ka nav dārgi.Jo tās visas izmaksas kas ir autoskolā par eksāmneu pārkārtošanu u.c. pilnībā atkrīt.Autoskolas jau ir ar mērķi gūt peļņu, bet tur ir jāmaksā skolai tikai par teoriju un braukšanu šoferim, kā arī protams visas CSDD obligātie maksājumi.Tas arī viss.
Esmu vienozimigi par Runciem,leti un tiesibas ari var nolik :) Camanis ka teorijas instraktors ir super,un Aivars kaa brauksanas dievigs,kur vel labakus pasniedzejus,pasakoties siem abiem pasniedzejiem jau 3.gadus esmu ar B kat.apliecibu :)
Pilnībā piekrītu par Runčiem un instruktoru Aivaru. Pati mācījios un citiem iesaku!
sievieteem labaak patiik braukt pie Aivara no arodvidusskolas,jo vinjsh ie iecietiigaaks,tachu ja gribi aatraak iemaaciities un ir pacietiigaaki nervi,tad var izveleeties vanagu. pati tur maaciijos un man ljoti patika
Vēl tagad (gadi trīs jau pagājuši) braucot pa Rīgu dzirdu A. Dolgova balsi, kurš bļauj, ka labāk tur nebraukt... :) Māca labi, bet daudz, ļoti daudz naudiņas viņam gribas... !
Es macijos auto skola Andzs,divu menesu laika tiku pie tiesibam.Un iesaku ari citiem.Instruktori saprotosi un ari viss parejais ir OK.Vajag pasam tikai macities un savas kludas nevainot citus.
Mācījos "Andžā", ilgāk gāja, jo lielākas rindas uz braukšanu, un, ja vēl pats esi aizņemts, tad tā sanāk. Bet man patīk rezultāts... vadītāja apliecība kabatā un eksāmenos ne vienā, ne otrā nebija pilnīgi nekādu kļūdu un tagad uz ceļa izmantoju visas tās gudrības, kuras pie instruktora apguvu. :)
Brīnišķīga skolotāja ir arī Aija no 'Koni".
es ari par Aivaru, jo ari pateicoties vinam no tadas, kas mashinu dzive nebija redzejusi tagad nu jau 5gad braukaju:) tikai dzirdeju, ka Aivars tagad esot lllooooti aiznemts:( nu jaa, jo vins ir tikai viens
Tas, ka Riigaa, mulkiibas - iemacities var ari te, tachu, ja lielipilseta labak tiik, tad jau...es gan ja velreiz - ari ietu arodgimanzija Upes pr.
nu ko lai saka neko labu nevaru pateikt .
palasīju un atcerējos Stīpnieku un viņa "skolu" jeb antiskolu- kā nekādā gadījumā NEDRĪKST mācīt teoriju ar piemēriem no blondīņu repertuāra, ar dzērājiem autoskolotājiem, tāds ir arī pats Stīpnieks, ar piedāvājumu meitenēm likt eksāmenu "mežā",ar talantu cik ilgi iespējams, neiemācīt labi braukt, jo tad varēs šos aunus un AITAS slaukt bezgalīgi. Katrā ziņa bezgoža kalngals. Turieties pa gabalu no šīs skolas - ANDŽS
Vai kādam gadījumā nav instruktora Aivara no ''RUNČIEM'' telefona nr.? ļoti vajag!
Un kur atsauksmes par autoskolu KONI?