)Ogres debīlie!(

Šovakar glāstot savu mājas minku - atradu pie kreisās lāpstiņas bumbulīti. nekas jau īpašs, bet tā nebija pumpa vai kaut kāds augonītis - viss parastākā svina skrots, kādas tiek izmantotas ''gaisenēm''. tas ir noticis netālu no mājām, jo kaķis nekad nav tālu gājis ... - Bērzu alejā, gajēju tilta rajonā ...! ..... spriediet paši - ja šodien dzīvnieki: kas rīt???

HETS , 2008-03-02 22:29:43

Vienkārši ārprāts.

LLA , 2008-03-02 23:17:39

slimi cilvēki...

ms , 2008-03-02 23:26:31

Ogres bagaatnieku beerni paspeeleejaas ar pneimatisko pistoli.

pics , 2008-03-03 08:32:38

neesmu ogreeniete, dzivoju seit neilgi, bet sen jau esmu parliecinajusies ka Ogres jauniesi nu nav "iisti veseli" Skumji, ka tada visatlautiba

ne ogreniete , 2008-03-03 08:45:46

Es arī sen pārliecinājos , dzīvojot Bērzu alejā, ka Ogres jaunieši daudzi ir ne tikai slimi , bet idioti. Un noteikti arī viņu mammas, , tas ir fakts. Protams ir labi , normāli bērni, bet visatļautība ir nepārspējama. Lai tik man kāds patrāpās iedzīšu dibenā skrotis, ja kāds kādam pāri darīs. Galvenais ir rokās mobiļņiks, cigarete zobos un čalis blakus , lai palielītos . Bet ar to neviens nelielās, bet jāpierāda sava cilvēcība un kultūra.

veselais , 2008-03-03 11:28:58

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet