Žēl, ka tā!

Lielais notikums - pasākums Kultūras centrā, kas bija veltīts Ogres 80 gadu jubilejai, daudzos radīja, lai neteiktu vairāk, skumjas. Par nepareizu jaunā Ogres karoga zālē ienešanas procedūru (etiķeti), par tā aplamu novietojumu ( liela karoga mala kā meitas brunči slaucīja skatuves grīdu ), par karoga iesvētīšanas procedūru ( eliķete!?), par greizo koncerta uzbūvi, kur 2/3 no tam atvēlētā laika bija jāklausās viesu - igauņu bigbends (ja nu kāds nav sajūsmā par šo mūz. žanru ...), par apšabāmas reputācijas cilvēka iecelšanu Ogres pilsētas goda pilsoņa statusā ( vajadzēja tomēr pajautāt, kā atsaucas par viņu pag. gs. 60 -70 gados viņa darbabiedri ... ). Bet tas nu tā.
Turpināsim dzīvot ekskluzīvā, priviliģētā vietā - Ogrē un centīsimies turpmāk nepieļaut līdzīgas kļūdas!
Tik daudz amatpersonu atbildēja taču par visu augstākminēto! Vismaz novērtējiet, kas bija ne tā ...
ĪSTENĪBĀ PAR VISU IR MAZLIET SKUMJI ...

Daudzu ogrēniešu vārdā , 2008-02-21 11:11:34

Laikam pats gribēja'tikt Goda pilsoņa vietā.Tāpēc tagad visus apliek

xcccc , 2008-02-21 12:00:00

īstenībā jā, es ar pie sevis nobrīnijos skatoties bildes no tā pasākuma, ka karogs slauka grīdu !

amok , 2008-02-21 12:58:56

arī mani izbrīnīja par goda piešķiršanu grižibovskim,tas nu gan nebija īstais OgRenietis kam tāds nopelns jādod.tiešaam daudzi atceras viņu ne ar visai labiem darbiem.ja nu vieniigi kaads kas bez rindas un ar viņa svētību dabūja toreiz dziīvokli.

aija , 2008-02-21 13:18:21

kas apstrīd: "roka roku mazgā" :D

amok , 2008-02-21 13:52:29

kas apstrīd: "roka roku mazgā" :D

amok , 2008-02-21 13:52:29

Runa nav par dzīvokļiem vien ...

Runa , 2008-02-22 13:37:31

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet