Ogres arsti!!!!
Labvakar.velos paintereseties kur Ogre ir normala ārste..kas ciena savus pacientus!!!Jo patreiz man ir kāda ....... kura uzdrikstas izgast fig vinj zin ko uz manim!!!Lūdzu padalaties pieredze ar manim,par Ogres ģimenes ārstiem?!
Gaidu atbildes!
liekas,ka tev neviena nebūs laba.....
Zini, traki gan te ir ar ārstiem. īstenībā ar visu , veikalos vāks, valsts institūcijās vāks.Lai dabūtu nieka izziņu, kas jāizprintā, liek gaidīt nezin cik.Stulbums. Nevaru pierast ar šo provinciālisko attieksmi!!!
Nevajag bāzt visus vienā maisā :) Kas attiecas uz valsts institūcijām, tad, diemžēl, tā ir valsts līmeņa problēma - arī lielajā Rīgā nākas šķērsot n-tos birokrātiskos šķēršļus, lai dabūtu vēlamo izziņu. Patiesībā, pie mums - "provincē"- lietas bieži vien atrisināmas daudz vienkāršāk... precīzāk sakot, cilvēciskāk... Es - bijusī rīdzniece - ar šausmām atceros savas gaitas VID un PID. Ogrē ir ļoti pretimnākoši valsts iestāžu darbinieki. Jā, viņi nevar uzreiz izsniegt to, ko jums vajag "uz sitiena". Taču viņi ļoti laipni un, galvenais, precīzi, pastāsta, kur jāiet, kā jārīkojas, lai saņemtu nepieciešamo dokumentu. Tas pats ar ārstiem - ogrēnieši savus pacientus pazīst vaigā, vismaz man nekad nav nācies gaidīt rindā, lai saņemtu vienkāršu izziņu no savas slimības vēstures. Pietiek piezvanīt ārstam, vai sazināties ar ārsta palīdzi (māsiņu), lai sarunātu laiku, kad atnākt pakaļ nepieciešamajam papīram. Manu ģimenes ārstu sauc dr.Linde. Atcerieties, ārsti un amatpersonas nav nekādas zelta zivtiņas, vai džini no Aladīna lampas, lai izpildītu visas jūsu vēlmes - viņi ir tādi paši, turklāt, ļoti aizņnemti cilvēki, kā jūs...
Ogrē ir ļoti labi veterināri. Bet ja gribi atrast cilvēku dakteri, tad nekas nesanāks.
Linde? nu nezinu, nezinu....
Kamēr tu -Dusmiga- lietosi vārdus ''fig viņ zin ko'' un kamēr tu -Tikko Ogrēniete- nezināsi, ka jāraksta ir nevis provinciālisko, bet gan provinciālo, tikmēr negaidiet iejūtību un cieņu pret sevi. Katram ārstam, pat visneiejūtīgākajam un (jūsu izpratnē) stulbākajam ir daudz augstāks izglītības līmenis kā jums - visgudrajām, iejūtīgajām, izprast gribošajām u.tt. Ziniet, kā sauc tā atsaucas!
Un kamēr Tu, @ iemācīsies latviešu valodas gramatiku............
Tikmēr atturies uzstāties ar pareizrakstības pamācībām!!!
Zini ko @!!!Ta es ar vinju nerunaju!Tas tika rakstits te!!!Un luudzu tu pasaki cik tad tev tas arsts ir miils un saprotos???Nav runa par izglitibam,bet par to attieksmi!!!!!!!