Vīriešu frizieris
Sveiki visiem!
Tādad, es Ogrē nedzīvoju ilgi un nezinu kurā frizētavā būtu labāk nogriezt matus. Pirms pus gada biju griezt matus frizētavā "Akcents", bet tur manuprāt ir dārgi un nenogrieza tā kā es vēlējos. Lūdzu iesakiet kādu frizētavu kurā būtu:
1.Latviešu valodā runājoša friziere
2.Būtu saprātīga cena (~2 Ls robežās).. :)
2 lati - par kura gada cenām ir runa?
Nez, varbūt pagājušā ? Kā jau teicu, pie friziera sen neesmu bijis, tākā nezinu cenas..
Salonā DONĀTE ,bet protams ne par 2 latiem!
Ar ls 2 vari vienīgi pie suņu friziera mēģināt.... vai arī ja vēlamā frizūra ir plikais pauris.
Pa diviem latiem pat pliku pauri vairs nedabūsi ;)
Nez vai tu pats, matainais būtu ar miru strādāt par tādu naudu !
A bet kas tad frizierim grūti apgriezt džekam matus? tas ir 30 minūšu darbs.. Stroikās pat tik daudz nemaksā.. Stroikā maksā labi ja 2 Ls stundā... :D
Ja neapmierina cena, neviens neliedz apgriezt matus pašam, vai ne? Bet vispār var taču nopirkt daudz maz jēdzīgu matu griešanas mašīnīti ar maināmiem asmeņiem un palūgt kādu draugu izpalīdzēt. Ak, jā, mašīnīte nemaksā (~2 Ls robežās).. :)
Iksiņa : Nju tu pilnīg no Laukiem:):) "Ar ls 2 vari vienīgi pie suņu friziera mēģināt" pie suņa frisiera kāreiz pat ar 20Ls diez vai ir ko mēģināt:):) Bobi nofrizēt tas tev nav kautkādai Slaucējai onduļus iešaut vai domes vārnai rīta bļesku uzdzīt:):)
Vispār Veču strižka lētākai ko esmu redzējis sākas liekas no 5Ls. Man ~8Ls vidēji sanāk:)
Nu nezinu par 5 ls, bet parasti eju tuvākajā- Ausekļa 2a frizētavā (blakus mājā), vakar cena bija 3 Ls un man likās pilnīgi pieņemami. Diez vai pa 8 Ls būs 3x labāk...:)))
Man parasti Ls 7.
Domāju,ka salonā "Katrīna" nevarētu būt dārgi...
Nopērc ibumetin 400, izēd tukšu, nogaidi minūtes 15, paņem sērkociņu un šauj savai pačkai uguni klāt. Ātri,lēti un efekts uz mūžu.
panjem no maajaam skjeeres, samekle kaut kur araa bomzi, iedod shim latinju vai alinju, un shis tevi nofrizees. Buus Tev ekonomija un varbuut veel kaadu miilju maajdziivnieku galvaa dabuusi. :)
labs ir :)
5 ls maksaaju.pa diviiti nespiid
vienā vietā bija pa 6, ļoti labi grieza, bet tagad tādu cenu sacēla -tā kā par daudz.nu ir kur griež pa 3Ls, bet nu ir tā -labas frizieres arī labi maksā.
Tv bieži reklamē tādas brīnumķemmītes- saķemmējies un pie reizes arī matus nošņikā. Varbūt pamēģini, jo 2 ls tas ir pagājušais gadsimts.
tagad vismaz griezēji pa 2ls zinās, ka cenas jāpaceļ ha ha
Toč, toč.. Dzirdēju, ka Jēkabpilī griežot pa 1,6 LS :D :D
ja es piekritu to ka tagad sinijos laikos nevar iztikt ar diviem latiem.
tagad var labi ja pa pieciem latienm nogriest matus.
un ja netici ..matainais..tad paprasi kadam frizierim.
es varu nogrest po 2 ls uz 0(nuliti)