POLICIJA!

vēlētos dzirdēt Ogrēniešu domas par policiju pilsētā - varat arī izgāzst žulti, bet tas nav galvenais ...!
pa pilsētu patrulējot redz tikai pašvaldibas pioličus - valstiniekus redz tikai braucam ( biežāk šoferi vien). uz izsaukumiem atbrauc pašvaldībnieki, valstinieki nav manīti ... ! veikalā aizturēts zaglis (gods godam - atbrauc valstinieki) ...... un viss!
tas nav murgains jautājums - tikai profesionāla intrese par pilsētas kārtības sargiem!

Antiments , 2008-01-21 14:33:40

Viņi taču sadala paši, kur kuram braukt - visi zvani pienāk dežūrdaļā. Par ko īsti gribi diskutēt?

Mince , 2008-01-21 15:14:12

par to, ka Ogrē ir REDZAMA tikai pašvaldības policijas, kas kaut ko dara!

Antiments , 2008-01-21 16:56:38

Tāds ir pašvaldības policijas darbs.valsts policijas dsrbiniekiem nav jāpatrulē pa ielām,tas nav viņu pienākums.parunā varbūt ar kādu policistu,lai tev paskaidro šo sistēmu.Valsts policija tik izbrauc uz notikumiem,nevis staigā pa ielām-TAS IR PAŠVALDĪBAS POLICIJAS PIENĀKUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

re , 2008-01-21 18:49:47

nu atvainojiet! es pats esmu policists, kurš strādā Rīgā! un patruilēt ir visu policistu pienākums ( Kārtības policijai). tieši tam es gribu pievērst uzmanību! pat aprunājoties ar kolēģiem, kas agrāk ir strādājuši vai saskārušies ar Ogres Valsts policiju - nav labās domās par to. es pat varētu ieteik Ogrenetam painteresēties Ogres policijā, kāda ir kārtība un pienākumu sadale kārtības uzturēšanā pilsētā.

Antiments , 2008-01-21 19:17:28

Imho, nav jau to darbinieku, kā jau visās mazbudžeta iestādēs. Valsts policijas darbinieki patrulē visā novada teritorijā (ne tikai pilsētā) un papildus tiešajam darbam - patrulēšanai, ir "apkrauti" ar vēl 100 un 1 pienākumu. Bet vari iet un parādīt - kā ir jāstrādā ;)

Antimentam , 2008-01-21 19:38:41

Rīt tiksimies ar policijas vadību gan citā sakarā. Vai Antiments varētu precizēt jautājumu - ko konkrēti vēlaties uzzināt? Piemēram, vai gribat zināt, cik Valsts polcijas darbinieku diennaktī patrulē pa Ogri? Vai arī - cik bieži viņi brauc uz izsaukumiem Ogrē?

Guna, Ogrenet , 2008-01-21 20:51:59

kotad nenāc uz Ogres policiju un nepatrulē:))))Kārtības policijai daudz darbu un kur nu vēl lai patrulētu par ielām.atradies gudrinieks.tad saki paziņām lai nāk strādāt uz policiju un būs kas staigā pa ielām.

re , 2008-01-21 20:56:40

Vai vēl kāds vēlas kaut ko uzzināt par Valsts vai pašvaldības policiju? Jautājiet!

Guna,Ogrenet , 2008-01-21 22:14:07

Valsts policijas patruļa strādā ne tikai Ogrē, bet visā rajonā, bez tam,. ja ir nepieciešams, savas dežuras laikā brauc arī ur Rīgu. Jelgavu vai jebkuru citu vietu Latvijā. Vari pieteikties par policijas palīgu, pastrādāt kopā ar viņiem un tad savas atziņas atklāt diskusijā šeit pat...

urbis , 2008-01-22 12:14:05

nav vienota viedokļa, tikai domu dažādība! un ja kas notiek, tad visa policija ir slikta! man jautājumu nav - jo to, ko gribu zināt, esmu uzzinājis darba saskarsmē ar Ogres kolēģiem (tagadējiem un bijušiem), gribēju zināt citu viedokli, kura nemaz nav!!!:D

Antiments , 2008-01-22 16:43:32

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet