Labs kāzu fotogrāfs Ogrē, Ogres raj.
Varbūt kāds zin labu kāzu fotogrāfu Ogrē. Ielieciet kontaktus, www adresīti.
njā,... es domāju, ka kāzu fotogrāfs derēs ;]
t.26332850
zinu labu video operatoru, kas filmē kāzas. Ja nepieciešami kontakti, raksti uz @
aylie@inbox.lv
fotografeju ari kazas ! :) mans e pasts sundew@inbox.lv
Iesaku ABUS!:)
jaa iesaku visus triis...
Varētu ieteikt veselus piecus :)
Vai jums ir nepieciešams fondiem? Vai vēlaties, lai uzsāktu uzņēmējdarbību un nepieciešams kapitāls, lai uzstādītu to uz augšu? Vai jūs vēlaties kredītu personisku iemeslu dēļ? Kāds jums ir nepieciešams kredīts, mēs esam lielisku reputāciju pirmās klases finanšu aizdevumu produktiem ar izņēmuma klientu pakalpojumiem. Ja ir interese, lūdzu sūtiet e-pastu> w.nortonconsultant@gmail.com
jau divus gadus atpakaļ manas kāzas pēc draugu ieteikuma fotogrāfēja Edijs.Esam ļoti laimīgi un arī fotogrāfijas ir vienkārši lieliskas.Tāpēc iesaku tel. nr. nelikšu bet zinu ka bildes var redzēt www.edijsfoto.lv un tur ir arī kontakti.lai jums veicas meklējumos.
www.tavsfoto.lv
Ljoti skaisti foto, ieej paskaties!!
Ieva , 2011-01-18 17:35:31 , Tevis dotajā WEBā kautkā nemana nevienu Kazu bildi vai pat reportāžu , vieni vienīgi skuķmulīši līdzīgās pozās un rakusros:)
Lai arī fotogrāfijai ir tendence būt par izplatītāko hobiju mūsdienās, jūtama nepietiekama cilvēku spēja attēlu kritiskai izvērtēšanai. Tas attiecas ne tikai uz komercfotogrāfiju, bet arī uz mākslas fotogrāfiju, kas bieži izmanto alternatīvu, konceptuālu vizuālās valodas arsenālu. Tāpēc paralēli fotogrāfu izglītošanai mums jādomā arī par uztvērēju audzināšanu. Autors : Marge Monko Igauņu foto kurātore.
Es zinu,ka šis cilvēks prot uzņemt ļoti skaistus kāzu foto, tas, ka tās nekur nevar redzēt,tas nenozīmē, ka tādas neeksistē. Tavs koments galīgi lieks, cilvēks meklē labu fortogrāfu-es ieteicu.Kaads Tev tur sakars..nav ne jausmas..
Sāksim ar to ka ogrē nav labu fotogrāfu, labāk ir ņemt no rīgas, ja negribat lai izbojātas bildes Jums būtu.
Laba diena,
Es esmu privāts ieguldītājs sniedz ārpus nodrošināti garantēt aizdevumus
Biznesa vīrieši un sievietes, kas ir uzņēmumu ienākuma darījumi, auto
mājokļa iegādei aizdevumi un citi individuālie aizņēmumi ETC dodam
ilgtermiņa aizdevums 2-50 gadiem līdz 3% procentu
sūtāt mums e-pastu dannywhiteloancompany47@gmail.com
mājas lapa: dannywhiteloanscompany.tk
Kind Attn;
Es saņemu e-pastu un vēlaties, lai pabeigtu aizdevumu
Pieteikumu, lai mēs varētu sākt kredīta noformēšanu.
1: nosaukums (-i ):....................
2: Valsts :...................
3: Valsts :.................... Mājas adrese :................
4: Vecums :...........................
5: Nr :...............................
6: Augstums :..............................
7: Laiks :............................
8: summu, kas nepieciešama :.................
9: Tālruņa numurs :....................
10: Nodarbošanās :...........................
11: Un visbeidzot, jums ir jānosūta aprakstu skenēto
punktu:
* Starptautiskā Pases
* Valsts licenci
* License.
Ko jūs darīt ..................?
Mēs sagaidām, ka atbilde ātri.
Danny White Loan Company
meklēt labāku veidu, kā finansiālu brīvību! ...
Kāzu fotogrāfs Aigars Jansons http://ajstudio.lv
tel 26469420
www.kāzufoto.lv
Vai jums ir nepieciešams kredīts? sazinieties ar mani tieši tagad attiecas uz visiem kredītu veidiem visā pasaulē, mēs piedāvājam labāko un ērtāko veidu aizdevumu, sazinieties ar mani tagad, izmantojot timloanfirmss@hotmail.com
sveiki
tu esi domājis, kā iegūt likumīgu kredītu? un procentu likmi 2%, ja tā saņemtu atpakaļ pie mums, sajūta formu vai sazinieties ar mums @ GeorgeGrantloanfirm@outlook.com
* >>>>> Valsts:
* >>>>> Dzimums:
* >>>>> Valsts:
* >>>>> Nodarbošanās:
>>>>> * Ikmēneša ienākumi no reklāmām:
* >>>>> Tel:
* >>>>> Mobile:
>>>>> * Mērķis Loan:
* >>>>> Loan Garums:
* >>>>> Vai jums kādreiz ir bijusi:
Saprast angļu valodā:
www.tavsfoto.lv - labs fotogrāgs?! Viņa uzņemtās manas kāzu fotogrāfijas ir pilnīgais mēsls. Ja fotogrāfijā puse no bildes ir griesti, bet tajā pašā laikā manas kurpes ir ārā no kadra...
Varbūt kāds zin labu kāzu fotogrāfu Ogrē.