frizieris
Var būt kāds jau skaidri zina,vai frizieri atsāks darbu pēc 7.02.? Esmu noaugusi,kā mežone.Mati griesti pagājušajā gadā.Kaut kā jārisina šī lieta.Man nevajag veikalus ar lupatām,bet vajag frizieri!!!!!!!
Mani arī interesē šis pakalpojums
Neatļāva! Pat runas par to nebija! Drīz dzīvosim kā neandertāļieši.Matus nekrāsosim,negriezīsim un nagus apgrauzīsim ar zobiem! Un ja jau apģerbu var pirkt bez laikošanas internetveikalos un ar laikošanu lielajos pārtikas veikalos,tad kādas te frizūras,griezumi un nagi.Viss OK.Kādi tie apģērbi un apavi ,tādi atbilstoši mati un nagi.Sejas kopšanas procedūras pat nepieminu.
Pietiekami daudz frizieru un manikīru pieņem mājās. Man nav nekādu problēmu ne ar skaistu frizūru, ne nagiem.
Jau iet pāri malām viss tas murgs ko ar mums dara. Ja Krievijā sit ar stekiem un visi ļoti nosoda šīs darbības , tad mūs sit ar ierēdņu murgiem , ko sauc par cīņu ar covid. Izskatās jau pēc genocīda ar maigiem paņēmieniem , kas sagrauj psihiski un to neviens nenosoda - tās ir rūpes par tautu.
Mana friziere nestrādā mājās.Baidās no labiem ļaudīm,kuri ir gatavi nostučit jeb kuru,pat nesaņemot septiņus Jūdasa grašus.
Man arī nav zināms neviens frizieris.Kur jūs tādus ņemat un vēl pietiekami daudz?
Cilvēks fantazē,kaut kur ir dzirdējis par to,ka nozare aizies pagrīdē un nu izplata tenkas.Kur viens cilvēks var pazīt daudz frizierus un maninikīrus? parasti jau pazīst to vienu,pie kura pērk šo pakalpojumu.
Tas ir normāli, ja senāk uspurni vajadzēja kucei, tad tagat bābieši pielīdzināti kucēm un kāda vajadzība kucēm skaistumkopšana.
Neviena nedod? Kā ar tiem bābiešiem ,nav mana bēda,bet ,ka tu esi pielīdzināms krancim,ar ko neviena kuce neielaidīsies,tas nu skaidrs katram.Un vai tad tu,krancīt,bez uzpurņa vazājies?Ja jā,tad ne ilgi vairs!
Nelegālie friziersaloni , negalie manikīrsaloni un točkas :D :D
Man te čiepiņas ar smuki frizētu visu nāk taka viss stradaā darbojas tik jazin kur un kas ..
Nu nezinu gan! No tādiem nopietniem saloniem nestrādā gan.Kāda friziere jau atrodas,kas arī pirms tam ir mājās strādājusi.Negribu neko no pagrīdes un ne jau tāpēc,ka cepos par valsti,nodokļiem un vēl nez ko.Vienkārši vēlos komfortu ar labām krāsām,labiem instrumentiem,labu frizieri,labu izlietni un labu krēslu.Negribu nedz savās mājās pieņemt kādu haltūristu,ne pati pie tāda iet.Nokrāsošu matus ar Drogu krāsu,sasiešu astitē vai atspraudīšu.Gan isdzīvošu.Viss vienreiz beidzas.Bet ja ne,tad arī frizūru nevajadzēs.
Pasaki savām čiepiņām,ka karantīnas laikā nav jāvazājas uz riņķi.Arī pie kaktu frizieriem.
taisnīgajai: piekrītu Jums.
Pagaidām roka neceļas zvanīt savai frizierei, kaut pieļauju, ka varbūtība pastāvētu ( ir jau bijušas mājas frizēšanas). Brīvdienās vīrs bišķi apgraizīja galvas matus:), bet tad sāka baidīties un īstas fričenes nav, tikai noīsināšana. Starp citu, ja sejai priekšā aizliek masku, tad frizūra paliek mazāk nozīmīga!