Skārnis Rimi
Kā Jums šīs veikaliņš?
Sākumā šķita, baigi super, daudz visa kā.Sevišķi iecienījuši mazos kupātiņus un luļa kebabu. Taču aizvien biežāk mazo kupātiņu nav, viss izpirkts, palikuši kūpinājumi un aukstā gaļa. Nevaru saprast,ja tiešām tik daudz izpērk, kāpēc nevar pasūtīt vairāk?
Ir mazas problēmas, ir lielas problēmas, bet Silvai - mazo kupātiņu neesamības problēmas...
Nu kā, ja nav rimi, tad brauc uz kartonfabrikas rajona veikaliņu, varbūt tur paveiksies un varēsi sevi iepriecināt ar kārtīgiem kupātiem.
Nu obligāti. Es tagad no Rimi dzīšos uz kartonku. Tas taču uz citu pusi pavisam.
Tev, vista, citu problēmu nau?
Mazā biznesa tumšā puse , gribi kvalitāti bieži reķinies ar maziem apjomiem attiecīgi kapaciatates trūkumu. Zini kapēc daudzi pat visai videji ražotaji noperkami tik tirgos. Piemēram Rīgas tirgū vai kalmciema kvartalā. Pavisa, vienkarši viņi nevar nodrošināt ne tuvu lielvaikalu pieprasītos apjomus. Tas nozīmē viņi izpardod preci burtiski stundas laikā un viss pareja laikā tirgo tik parpalikumus vai plaukts tukš..
Es nopirku pirms pāris dienām tos mazos kupātus.Vairs nepretendēju uz šo godu.Kupāti stipri trekni,sāļi un pēc sagatavošanas-sīksti.Sāli ber kāds idiots alkoholiķis,kurš domā ,ka jo sāļāk jo labāk.Tas nav normāli,ja sāls koncentrācija tāda,ka var salīdzināt ar siļķi.
Priekš sūnas. Zini kapēc sāls tiek bērts? Ar sāli Tu vari noslēpt ļoti daudzas lietas, ja kas!
Zinu jau zinu.Tāpēc arī saku-lai ēd paši.
To???
Iemācies pareizi latviski uzrakstīt vārdu "Nav". Laikam skolā neesi gājis.
Nu silva,silva ,man būtu tavas problēmas, dzīvoktu piepalēkdamās, kā Vinnijs pūks...
man ari nepatik cilveki,kuri vienmer piesejas pie gramatikas,es savu kompu pirku Vacija,nav garamzimes,tikai latinu burti.
Ja nu cilvēks no tālienes uz šo veikalu ir braucis tikai priekš tiem sāļajiem kupātiem-un čiks vien sanācis,tad protams,ka dusmas.
Štrunts par garumzīmēm, rakstīt tu tāpat nemāki...
Ja tu brauc uz lielveikalu tikai pēc sāļajiem kupātiem, tad ir laiks pārdomāt ko tu dari ar savu dzīvi un par lēmumiem kurus tu pieņem...
Pilnībā tev piekrītu!
Veikaliņš patīk. Esam iecienījuši sardeles, ļoti garšīgas un gaļīgas. Kādreiz, kad slinkums ko lielu gatavot, ļoti noder. Arī pusžāvētās desas.
Veikaliņš tiešām jauks,produkcija visā visumā garšīga.Pārdevēji ļoti cenšās.Viss ok.Es nenicinu veikaliņu,tikai tos negaršīgos un sāļos kupātus.Un var gadīties arī tā,ka tā ir vienīgā reize,kad produkcija sliktas kvalitātes.Ja vēl gadīsies ko nopirkt pārsālītu,tad gan būs iebildumi.Bet pagaidām es arī par šo produkciju visumā tikai labu.Starp citu-daudzu gadu laikā pirmo reizi veikala aknu pastēte garšoja pēc aknām.
Man nepatīk......
Tāpēc vajag draudzēties ar mazo veikaliņu pārdevējiem, būs lielāka garantija, ka palūdzot tiks pietaupīts vajadzīgais gardums. :)
Kādi jums sāļie kupātiņi? Muļķības! Nav sāļi!
Nezinu kā Mr. Skārnim, bet man toč ir viens sāļais kupātiņš... ;)
Nu tad mielojies vesels!
Tev tikpat maziņš kā kivičam gan jau
B*e man nav maziņš! Man ir normāls, pat virs vidējā, varat pajautāt Lienei. Ko var cepties, tas reāli tā no ūdens izskatījās, tur tie leņķi, nu fizika!