Rēķini vieglajā valodā
SIA “Ogres Namsaimnieks” veicis izmaiņas ikmēneša komunālo pakalpojumu rēķinu pozīciju nosaukumos, lai... klientiem būtu vieglāk saprotami pozīciju nosaukumi. http://www.ogresnovads.lv/lat/zinas__jaunumi/?page=0&doc=238636
Smieklīgu
Man arī tāpat bij saprotams ,bez,,par,,
No kurienes atnākusi S.Zīverte ? Runā jau skaisti, bet tad kad paprasa konkrētu likuma pantu uz kā balstās, tad čiks vien ir, atbilde - vajag lasīt likumus.
tu esi apmāta
tu esi Zīverte:-)))
Tak pārbudiet mana viedtāruņa IP adresi un tad miniet manu Uzvārdu. ON juridiskās un iepirkumu nodaļas vadītājam N.Lapiņam - tev gudriniek pēc 2017.gada sastrādātās śmuces vajadzētu vispār šobrīd klusēt ar saviem neskaitāmi nomainītiem tel.numuriem un to IP adresēm. Man ir saglabājies tavs SMS ar tekstu "BEIDZ RAKT" .....nu nebeigšu Lapiņ kamēr tu Grīvas 1 mājai neatgriezīsi 680 eur., un kamēr komisija nebūs paņemta pie dziesmas...ja vajadzēs būs tiesa kur segsiet vēl visus tiesas izdevumus. Saņēmi naudu uz svešas personas vārda ( civilsievas) un aizmuki no īrētā dzīvokļa. Un kāda situācija sastāv ar dzīvoklī apgrieztiem ūdens skaitītājiem. Kur tu tagad īrē Suntažos....varam informēt arī Suntažus. Nu neesi Lapiņ tu pasaules naba. To ka tevi piesedz dome tas ir visiem skaidrs un skaidrs arī par ko....bet nu tas nav uz ilgu laiku ....Tāpat arī Zīvertes jaunkundze....man konkrēti neinteresē no kurienes Jūs esat ,jo ar to jau sadarbība ar cilvēkiem jums nemainīsies.Inese Lapiņa.
Paskatiet apkārt...ti ka cilvēks Jums smaida nenozīmē ka ir ar Jums un Jūsu pusē,par laimi ir pilna Ogre ar cilvēkiem kā Lapiņa.
Drīzāk tas ir SIA " Ogres Namsaimnieks" juridiskās nodaļas vadītājs
Kontaktpersonas:
par Tehnisko specifikāciju – Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma iegādes un perspektīvās attīstības pārvaldes Īpašuma iegādes nodaļas juriste – eksperte Līva Kakse, e-pasta adrese: Liva.Kakse@riga.lv un Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma iegādes un perspektīvās attīstības pārvaldes Īpašuma iegādes nodaļas juriste-eksperte Sanita Zīverte, e-pasta adrese: Sanita.Ziverte@riga.lv.
par iepirkuma norisi – Rīgas domes Īpašuma departamenta Administratīvās pārvaldes Iepirkumu sektora vadītāja Anastasija Jevsjukova, e-pasta adrese: anastasija.jevsjukova@riga.lv, Rīgas domes Īpašuma departamenta Administratīvās pārvaldes Iepirkumu sektora galvenais speciālists-jurists Edgars Brokāns, e-pasta adrese: edgars.brokans@riga.lv.
ŠĪ IR IESPĒJAMĀ S.Zīvertes bijusī darba vieta.
Par SIA " Ogres Namsaimnieks", vienpusīgi mainīto, mūsu dzīvokļu rēķinos maksas pozīcijas nosaukumu sagaidīsim viedokli no augstāk stāvošām instancēm. Kā tas ir, ka gada vidū tas tiek mainīts??
interesanti, interesanti...ir cilvēki kam par ogres namsaimnieka lietiņām ir daudz informācijas.Izturību un lai izdodas uzvarēt cīņā to šmuces kantori
Lapiņa savu vīru stučī? Vai nav emma...
MUĻĶE VAI MUĻĶIS :) :) :) :) :)
ko seit dara Namsaimnieka darbinieki?
Lampina malacis zin ko raksta.Namsaimnieka strada krapnieku banda.