Ceļu satiksmes ātrums

Kādu laiku braucu uz darbu ar automašīnu un, pārvietojoties pa šoseju ar ātrumu 90 km/h, šķiet, ka braucu uz 50, jo pilnīgi visi vēsā mierā apdzen un pazūd tālēs zilajās... Un daži garāmbraucēji vēl stulbi palūr un pavicina dūri. Kaut ko nesaprotu! Vai Latvijā būtu mainījies maksimālais atļautais braukšanas ātrums? :D

Lia , 2007-11-22 08:48:22

Man uz tiem ātrajiem braucējiem dusmas - viņu pēc nevar normāli uzbraukt uz ceļa, ne pāriet, jo , ja visi brauc pēc noteikumiem, tad tu rēķinies, kā izbrauksi, bet te pēkšņi kāds "Trakais" , bet par citiem jau tie nedomā.

a , 2007-11-22 08:51:53

Bet mani vairāk tracina tie "prātīgie"- kas brauc "gulēdami"- gan pie krustiem, gan pārbrauktuvēm, gan uz 2. (kreisās) joslas uz šosejas Ogrē !!!! Es neiesaku trakot Ogres "guļamrajonos", bet tomēr vairak cienu ašos braucējus (ar sapratu, protams), nekā pie stūres gulošos tantukus.

j. , 2007-11-22 10:19:37

Mani gan visvairāk tracina Ogres šoferi viņi laikam uzskata, ka pagriezieni nav jārāda - visi tāpat jau te viens ar otru paziistami, gan jau pakaljaa neieskries.... Vakar no rīta braucu pa upes prospektu un viens taads miislis kaartiigais uz 30 pa priekshu muļļājās, un kad es slēdzu iekša pagriezienu lai apdziitu šis bez brīdinājuma sagrib nogriezties pa kreisi. un tas nav pirmais gadijums, pa Ogri braukt taapat kaa pa Āfriku - kam lielaaks auto tam priekshroka. A runājot par aatrumu uz shtraases, tad ir jaabrauc taa lai netrauceetu citiem!

Kataklizma , 2007-11-22 10:58:11

pa štrāsi tas ir OK, ja braoc ātrāk... galvenais nemaisīties pa 2.joslu. Pa Rīgu tā braukšana arī nav nekāda lēnā... parasti braucot pa Lokomotīves ielu sanāk maukt uz 90, lai netraucētu pārējiem un iekļautos plūsmā :)

axe , 2007-11-22 12:19:01

Protams lēnie braucēji ir traucējoši, īpaši, kad uz šosejas sataisa "štoparus", var jau pabraukt nedaudz
pa labo pusīti, bet brauc tieši pie baltās sadalošās joslas, bet tēma nebija par to, vēlreiz gribu atkārtot, ka tie ātrie braicēji apdzīvotās vietās traucē citiem izbraukt uz ceļa un arī ejot kājām pāri ceļam ,kur nav jānesas, gribas bezmaz tā speciāl lēnāk iet, lai piebremzē un kā tad tādi ātri braucēji darās pie pārejām, cik nav redzēts, nobremzēt nevar un tik aizdragā garām, bezmaz nobrauc kādu - kur tad jāsteidzas....?

a , 2007-11-22 12:49:44

Da nevajag pa Rīgu braukt uz 90, galvenais ir laicīgi izbraukt krustojumu. Vot tie kas guļ krustojumos būtu naturāli jāsit.

DD , 2007-11-22 13:33:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet