par KASKO
Padalieties pieredzē, par apdrošinātājiem. Vai ir kantori uz kuru pusi labāk nemaz neskatīties un vai ir tādi kurus iesakat izmantot?
Oi, manam autiņam ar KASKO beidzās. Iepriekš bija BAN, bet esmu dzirdējusi, ka iespējams arī lētāks risinājums... par pakalpojuma kvalitāti neņemos spriest, paldies Dievam, nebija nepieciešamības :)
Man bija probleemas ar BALTA un normaala sadarbiiba ar BTA
pamēģini pajutāt apdrošinātāju brokeriem - tie vienmēr piedāvās vairākus variantus. varēsi pats izvēlētis sev piemērotāku - nebūs jāveic aptaujas!
lai arī dzirdētas sliktas atsauksmes par BTA, bet jau gadus 4 laba pieredze.. 2x bez problēmām izmaksāja KASKO un 1 atkaroja OCTA no citas sabiedrības, kuras klients apskādēja manu auto..
Es kareiz uz BTA parvacos peec cha...ra ar BALTA. Man airi 2x jau BTZ izmaksaaja KASKU (jasaka gan par siikumiem, nez kaa buutu ja k-kas nopietns).
mhm, brokeris man piedāvā trīs firmas un es tagad gribu palasīt atsaukmes , varbūt tieši par šīm trijām....
plus, man patīk Ogres BTA darbinieku apkalpošana un attieksme.. pie viņiem arī pērku ceļojumu apdrošināšanu parasti..
neuzticies B kategorijas apdrošinātājsabiedrībām.
amok, kā to saprast?
Es izvēlejos Parex apdrošināšanu. Cenas bija vispieņemamākās un pašriski arī OK
B kategorijā ir visas kas sākas ar B burtu - tipa Balta, Balva, BTA etc.
sapratu!
Man gan nebija pilnīgi nekādu problēmu ar BALTU. Pie tam vēl par mazu piemaksu p=klāt nāk ;sofera dz;ivibas apdrošināšana.:)ptu,ptu,ptu.
musu masinai kasko ir BAN kad radas nelieli bojajumi un virs ludzu apdrosinasanu(bij nepieciesama krasosana)tad vini normala servisa vieta piedavaja kadu leto nu tepat ogre ...drosivien kada garaza:)bet taka virs pats strada laba servisa tad par sanemto nieka naudinu ar savu lidzfinansejumu remonteja auto pats.luk ta...siem jau ka tik pa leto tikt cauri:(
Izdevīgs KASKO kalkulators http://www.salidzini.lv/kasko
... ja kur lēti pērkat apdrošināšanu, tur naudas atlīdzībām nebūs, vienmēr būs kasīšanās.... tikai If vai Seesam