Ogreniesa karte
Vai ir verts tadu taisit? Cik liela atlaide biletei Ogres autobusos un vai ir atlaide biletei autobusam uz Rigu?
Ogres atobusos 60% uz Rīgu 50% ar ogres autobus
Nav nekādas atlaides autobusiem.
Atlaides ir tikai pensionāriem Ogres autobusos.
Tad cik es saprotu, ja es neesmu pensionars, tad man nepienakas nekadas atlaides autobusos?
Ar ogrēnieša karti nav atlaižu autobusos!
Tieši tā.
Kas tev tādas muļķības teica?
Skolēni,kuri līdz šim izmantoja mēnešbiļetes-brīvbiļetes Ogrē un uz Ogresgalu, tagad brauc ar novadnieka karti. Pensionārie no 75 gadu vecuma biļetes cena 30 centi, arī uz Ogresgalu. Ja šī karte nav, saprotu, ka pilna maksa. Šeit var atrast informāciju.
http://www.ogresnovads.lv/lat/ogres_novadnieka_karte/ogres_novadnieka_karte/
Ja nav aktuāli izmantot sabiedrisajā transportā, var ielādēt mobilajā telefonā apliekāciju. Ogres kultūras centrā , pērkot biļetes, bieši ir atlaides. Mobilā aplikācija uzreiz piedāvā pasākumus, kuru biļetēm piemērota atlaide.
http://www.ogresnovads.lv/lat/ogres_novadnieka_karte/mobila_lietotne__ogres_novadnieks_/
No mobilās aplikācijas gan jēgas nav. Jebkas "mobils", "elektronisks" domāts primāri, lai aizvietotu klātienes apmeklējumu un nokārtoti lietas attālināti. Internetveikali, rēķinu apmaksa internetbankā utt. - tas viss taupa cilvēku laiku un transporta izmaksas. Tāpat jau padsmit gadus biļetes mēs pērkam elektroniski - biļešu paradīzē, biļešu servisā, ekasē u.c. Uz pasākumiem OKC biļetes elektroniski pārdod Biļešu paradīze, vienmēr tur pērku. Taču Ogres novadnieka aplikācijas kodus internetveikali nepieņem, nekādas atlaides dabūt nevar! Citas atlaides gan pieņem, ar Dienas abonenta kodu, Lattelecom, Club one u.c. Bet tāda ogrēnieša karte viņiem pie ...as. Tāpat jāiet personīgi (!) uz kasi un jāuzrāda kods vai novadnieka karte. Un šeit kases darba laiks:
Pirmdien slēgts
Otrdiena 14.00 – 19.00
Trešdiena 14.00 – 18.00
Ceturtdiena 14.00 – 18.00
Piektdiena 12.00 – 17.00
Vasarā vēl par 1-2 stundām īsāks! Kurš strādājošs cilvēks, ja no darba vēl jābrauc ar transportu, var paspēt? Kopš kartes ieviešanas es uz 4 pasākumiem esmu pirkusi biļetes, visas internetā un diemžēl bez atlaides, jo to man nav iespējams fiziski dabūt, es esmu darbā! Jā, un arī izdrukāto karti man izgatavoja pēc .... 3 mēnešiem kopš iesniegšanas!!!
Ej uzēd