Pirmais sniegs
Apsveicu Ogrenet lasītājus ar pirmo sniegu :) Nezinu kā jums, bet man šī baltā no debesīm krītošā draņķība (atvainojos) nebūt neraisa gaišas domas, kā tam būtu jābūt... Ir vienīgi piktums par mitriem apaviem un pagalam netīru un slapju suni. Šajā sakarā (tīri ziņkārības pēc), gribu veikt nelielu aptauju.... VAI JŪS GRIBĒTU DZĪVOT TĀDĀ VIETĀ, KUR NEKAD NESNIEG? (ļoti ceru saņemt motivētas atbildes :))
Tik skaists sniedzinjsh! Lielas paarslas! Smuki.... :))...
Esmu dziivojusi paaris gadus Floridaa - silti, feini, apavi tiiri, dublju nekad nav... Bet tomeer atgriezos... :) Visaa tachu var saskatiit kautko feinu - piem.: sestdienas riits, sekss bez darbadienas steigas, kafija, sniedzinjsh.... :))...
žēl tos nelaimīgos, kas nezina ziemas priekus ... !
Es par sniegu - vienkārši skaisti, savādāk, kad īstais sniegs - bērniem prieks, viss balts;saliņš; īsti mirgojoši Ziemassvētki;sniegavīri - romantika...
Sniegs,saule,sals....Kažoks,cimdi,cepure,nosalis deguns.... Karsta teja....
Tas ir jāizbauda visiem!!!
Nodzīvot mūžu un nezināt,ko nozīmē apsēsties uz plēves un nošļūkt pa kalnu????? Nu nē!!!
Man patiik sniegs, bet bez slapdranjkja! Divus gadus atpakalj ar gjimeni izdomaajaam nosvineet jauno gadu Egiptee un peec tam ljoti nozheelojaam. Gribeejaas sniegu un ziemassveetku egliiti, bet bija tikai palmas un smiltis. Nekad nemainiitu Latviju pret dienvidiem, varbuut vieniigi pret Norveegjiju.
Bet kāds Alūksnē sniegs - īsta ziema, super!
mīlu īstu sniegputeni!!!! iekrist sniega kupenā-kas var būt vēl foršāk?
manas slēpes jau gaida īstu sniegu
super!! ļotipatīk ziema un ļoti gaidu sniegu.. nez kā to varetu motivēt, patīk un viss.. :)
brīnišķīgi