Virieši palīdziet!
Es-sieviete būdama,esmu nolēmusi pirkt auto. Vēlos mazu-pilsētas mašīnīti. Ko jūs man varētu ieteikt,kādu marku labāk iegādāties,kas lētāka ekspluatācijā,kura drošaka utt??? Un kur labāk iegādāties-autoplačos,Rumbulā,vai meklēt i-netā?Vēlos zināt vīriešu viedokli.
meklee www.autoplius.lt + tai summai pieskaiti apmeeram 300eur par atmuitošanu. rumbulu uzreiz aizmirsti....! veel var mekleet www.mobile.de 500usd atvešana + atmuitošana
pavisam droshi ir iepirkties ieksh brc.lv!
Vīrieši nezin, kas vajadzīgs sievietei. Es jau nu paļautos uz sievietes veidokli, kas jau ir gājusi cauri mašīnas meklēšanai, izvēlei un pirkšanai.
Pamāci mani Ieva!!!Tavi ieteikumi?
Manu ieteikumu - kā rīkošos es, kad būs tāda vajadzība, tu jau izlasīji:)
Ja vari atļauties maksāt apmēram ls 100 kredītu piecu gadu garumā (nu un vēl KASKO) - ņem jaunu mašīnu no salona. Tikai neņem ar pavisam mazu motoru (nu ne mazāk par 1.4)... Modeli - kāds pašai labāk patīk. Es braucu ar Hyndai Getz, nav nekas kruts, toties praktisks un ekonomisks - 6 litri uz 100 km. Apkopē lēts, pa pusotru gadu nekas nav salūzis... Nu tas tā, personisks viedoklis, izēlēties un braukt tev pašai :))
protams, labāk ir ņemt jaunu auto no salona. Labs variants ir Skoda Fabia. Ļoti lēta cena, lēta apkope. Nu ja to nevar atļauties, tad salonos var skatīties atpirktos auto, kas tajā paša salonā ir apkopti iepriekšējos 3 gadus. BRC neiesaku, jo tur lielākā daļa ir līzinga atņemtās mašīnas, t.i. negatīva aura.
Tagad bija jauns Opelīts - kaut kāda reklāma - 90 ls mēnesī, bet tiešām jārēķinās uzreiz ar papildizdevumiem, vīrs teica, ka priekš sievietes "labais".
Tieši tā - jebkurā salonā ir mazlietoti autiņi, taču to cena ir krietni zemāka, nekā jauniem autiņiem. Bet garantija arī tiem ir... Vispār, ielāgo - tikko tu ar pilnīgi jaunu autiņu izbrauksi pa salona durvīm, tas momentāli zaudēs cenā vismaz 10% :)) Jā, un vēl niansīte - ar salonā pirktu autiņu ik pēc 15 000 nobrauktajiem km jābrauc uz servisu uz tehnisko apkopi. Un nevis uz kuru katru servisu, bet tieši uz attiecīgā modeļa servisa centru - tikai tādā gadījumā saglabāsies.
Jā, pērc GETZ :D :D
1)Lietuvaa var ieberzties uz Francijaa zagtu auto, ja nav pazinas no kaa nem LT auto tad labaak nenem!Nu vieniigi GETSU var nemt, taadsu suudus nezog!
2)Rumbulaa 50/50 skatoties kaadu auto nem!
3)BRC ir taa pati rumbula tikai zoliidaaka
4)Ja ir doma nemt jaunu auto tad taa ir galiigi garaam, tad labaak 1 vai 2 gadiigu!Kaads tolks nemt GETZu ka par to naudu sanaak labs BMW 3xx vai kaut kas cits sakariigaaks!
Kristiinei taisniiba :)
A ko darīt,ja nevar nopirkt jaunu,bet tikai līdz 3000 eiro?