Circle K
Kādas ir Jūsu domas par Boikotu tankos? Cenas vājprātīgas!
cilvêki nenoteiks degvielas cenas .
Es PAR boikotu. Skatos ka Ogrē arvien vairāk logos lipina lapas. Tā tik turēt.
visiem tiem boikotētājiem sākt domāt ar galvu, ja reiz tāda ir dota. Jūs nekad neietekmēsiet cenu degvielai, bet lai veicas. Tikai esmu drošs, ka cenas svārstību dēļ, cenai samazinoties par vienu centu, jūs gavilēsiet, ka tas ir jūsu darbs, malači!
ja visi, tad visi!
varbūt saņemamies un tad rezultāts būtu!
Es par. Tie kas neko nedara visvairāk noliek šo boikotu. Uz priekšu ogrenieši, vajag rezultātu
Ja visi šie boikotētāji tiešām vēlētos boikotēt par degvielas cenām - ieteiktu Jums vispirms pārdot savus auto un iegādāties velosipēdus, tad tas būtu īsts boikots, nevis liekulīgi bļaut kā tirgus bābām par vienas DUS boikotēšanu, kamēr ar savu pašapmierināto smīnu sejā un neizmērojamo lepnumu par padarīto, degvielas uzpildes veicat jebkurā cita DUS un turpinat patērēt produktu, kuru it kā boikotējat. Tas tāpat, kā pieteikt bada streiku ar nosacījumu, ka turpmāk es neēdīšu baltmaizi, bet rupjmaizi tomēr ēdīšu..
Ko Jūs cepaties par Circli,nu ja hotdogu gribas-saprotu,taču savādāk taču Neste bezgala ērta.Ne rindu,ar degvielas kredītkarti-bez problēmām un nedaudz lētāk par circli !
Ļoti forši ir trāpīties circlē ja lielais autobuss ar jauniešiem iebrauc-rindā nenostāvēties !! Reizi gadā man piespiedu kārtā arī "tur" gadās iebraukt !
Es tikai iebraucu nopirkt šņabīti šad tad (kas ir pēc 22:00) Cirkulī var sarunāt, kad pa aizmugurējām durvīm iznes!
Vajadzētu jau gan palasīt un paskatīties cik tad DUSi pelna no degvielas tirdzniecības, cik % ir pašizmaksa, cik % nodoklis utt. Un cik pelna no kafijas un smalkmaizītēm :) Kādēļ Cirkle K atver veikalu Vecrīgā, m?
Drukājam un liekam logos gan sarkanās gan zilās lapas. Ogrē arvien vairāk mašīnās var redzēt
Liekat, liekat, vieglāk jūs idiotus atpazīt!
Vai jums ir nepieciešams kredīts jūsu biznesam vai personīgām vajadzībām? Mēs sniedzam finansiālu palīdzību uzņēmumiem un ir vērts personām ar kabatas draudzīgu procentu likmi 3% gadā. Mūsu noteikumi un nosacījumi ir lēti un saprotami.
Sazinieties ar mums šodien un tiks finansēti 2-4 darba dienu laikā. E-pasts: unique2aal@gmail.com