Kas trūkst Ogrē?

kas pietrūkst ogrē? preces, pakalpojumi...??

kapii , 2018-03-29 17:03:20

kur āķis?

? , 2018-03-29 17:33:49

Kâ Lielvârdê Panna êstuve .

edis , 2018-03-29 17:36:01

Domājošu un strādīgu cilvēku. Brīžiem pēc komentāriem jāsāk domāt, ka te ir tikai kaimiņa partijas elektorāts.

Pietrūkst , 2018-03-29 18:24:50

Ogres lielveikalos,piem.TOPĀ-trūkst NORMĀLU!!! darbinieku! cik daudz tur nomainījušies darbinieki-pārdevējas(i),kasieri, foršie aizgājuši,a kādi nāk vietā?! Acīmredzami visi pacietības limiti izsmelti,ja jau iet projām TIEŠĀM LABI DARBINIEKI...man ir paziņas strādājošo vidū un atsauksmes ne tās labākās.Darbinieku trūkst,bet uz palikušajiem tiek izgāzts viss negatīvs par nepadarītiem darbiem.Īsi sakot,nodzen kā zirgus un....ATLIEK VIEN NOŠAUT-TĒLAINI IZSAKOTIES...No tada murga tiešām jāmūk prom pēc iespējas ātrak-mans ieteikums pa draugam...

es , 2018-03-29 20:23:39

cik zinu,tada situācija nav tikai topā,arī elvi tas pats-mūk prom darbinieki. Būtu maksajuši normālas,cilvēka cienīgas algas,nevis dzīvības uzturošus pabalstus.tad varbūt neietu labi darbinieki prom,bet stradatu ar atdevi un prieku,ja zin,par ko.

zinu , 2018-03-29 20:27:34

Ogrē trūkst OGRES :)

Lunis , 2018-03-30 01:05:43

Izklaides vietas cilvēkiem pēc 40.... Apavu veikali, normāli apģērbu veikali, Depo, Jysk,normāls tirgus.... Ogrē nav nekam konkurences,viss ir vienas rokās.

Jurka , 2018-03-30 10:46:35

Ogrē pietrūkst laba, kvalitatīva kultūras piedāvājuma!!! Nav, kur aiziet, tāpēc braucu uz Rīgu!

Pietrūkst , 2018-03-30 14:12:03

Ogrē pietrūkst ērts dārzeņu un augļu tirgus.Esošie tirgusgaldi ir tik tuvu viens otram.ka dūšīgāka apjoma cilvēks neriskē spraukties starp galdiem,lai nenotrauktu tirgojamo preci no galda,lietus laikā - mūžīgās peļķes.

rude , 2018-03-30 14:53:52

Jautajums Latvijas dzelzceļa ierēdņiem.Šodien 30.martā gaidot vilcienu Ogres dzelzceļa stacijā pēkšņi savajadzējās uz tualeti.Protams,mums visās stacijās ir tualetes!Liels bija pārsteigums,kad uz tualetes durvīm bija uzraksts piektdien brivdiena!Jautājums ko man tādā situācijā darīt?Vai mest kaunu pie malas un nokārtoties pie tualetes durvīm?

Anna , 2018-03-30 18:15:26

piekrītu Jurkam.Bet vispār,ja godīgi,Ogrē nav nekā normāla,tāpēc,ka Rīga ir 20 minūšu brauciena attālumā un tur ir viss atrodams..Tāpēc lielie veikali,izņemot pārtiku,Ogrē savas filiāles never,jo zin,ka Ogre ir tuvu un visi tāpat brauks uz Rīgu uz Depo,Jysk,Ikea(drīzumā),Mcdonald,Lido,Alfu un citiem apģērbu,apavu lielveikaliem utt..Ja tā ņem nopietni,tad Ogre ir liela pilsēta,ar daudz iedzīvotājiem,taču ļoti nekvalitatīvu veikalu piedāvājumiem..viens Lietuvas un Polijas tirgus!Un cenas kā lielākajos butikos!Man lētāk ar vīru un bērniem sakāpt mašīnā un aizbraukt,sapirkties uz kādu Dominu,Alfu vai Plazu(it īpaši uz atlaidēm,par kurām Ogres veikalnieki neko nezin),nekā kaut ko pirkt no apģērbiem vai apaviem Ogrē,kuru īpašnieki sacenojuši tirgus preces 3-5 reizes dārgāk,nekā kādā H&M,Zara,Reserved,Mohito u.c. veikalos,kuros tomēr ir modernāks un mūsdienīgāks,kvalitatīvāks piedāvājums.Tiešām nebeidzu brīnīties par cilvēkiem,kuri pērk šīs dārgās,nemodernās tirgus lupatas krietni pārmaksājot..es to nevaru atļauties!

she , 2018-03-30 21:38:57

Ogrē vairs nav estrādes un droši vien nekad nebūs,maz labu kultūras pasākumu,par tirgu un iespēju nopirkt apģērbu,apavus vispār nerunāsim-Ogrē nekā vairs nav -Grīvas prospekta rajonā tukšums un pamestība...

skumīgi , 2018-03-31 01:12:50

Cenas precēm Ogres veikalos lielas, jo telpas izīrē tirgotājiem par lielu naudu graustu karalis.

she , 2018-03-31 08:39:34

Ogrē ir daudz priekšnosacījumu, lai kļūtu par daudz patīkamāku un labāku pilsētu gan viesiem, gan arī iedzīvotājiem - ūdens tilpnes visapkārt (ar ūdeni saistītu aktivitāšu un atpūtas vietu nav principā). Ģeogrāfiskais novietojums (satiksme, Rīgas tuvums, LV vidus, Zilie kalni). Estrāde, kuru vajag tikai apsaimniekot pareizajiem cilvēkiem(piemērs - Sigulda - lai arī mazāka, tomēr visa vasara pilna ar kvalitatīviem izpārdotiem koncertiem). Vēl žēl par kino - tajā pašā Siguldā ar mazāku iedzīvotāju skaitu veiksmīgi funkcionē. Vadībai vajag tikai vīziju par pareizu pilsētas attīstību(bezjēdzīgas, dārgas laipiņas neskaitās) un vēlmi to darīt, tad viss būs. Apavu un lupatu bodes ir atkarīgas no pieprasījuma, ja vajadzēs, tad būs. Uzbūvēs Akropoli, tad neilga, ērta brauciena attālumā ar vilcienu vai auto būs pieejami visi vajadzīgie un nevajadzīgie veikali. Ticu, ka viss būs.

Ogre , 2018-03-31 09:53:12

Jā Siguldā ir arī jauks ūdens atrakciju parks. Un kinoteātris tiešām arī jauks. Braucam no Ogres uz turieni. Biļetes protams janopērk iepriekš, jo citādi nevar tikt. Mazs, jauks, cilvēku iecīenīts. Lūk šie arī ir tas kas pietrūkst Ogrei. Nemaz jau nerunajot par estrādi, kura Siguldā ir lieliska.

zika , 2018-03-31 10:00:23

Ogrē trūkst dzīvās mūzikas klubs. Dzīvajā uzstājas tikai reperi Hauzē, kultūras namā pārsvarā folkloras grupas. Rokmūziku te nedzirdēt, žēl.

Jauniešiem trūkst legālā graffiti siena. Tunelis pie šosejas regulāri tiek saķēpāts. Ja kāds atvēlētu kādu betona sētu vai ēkas fasādi šādai nodarbei, tad mazinātos ķēpas uz blokmājām un tunelī. Vangažos sanākusi ļoti skaista un kvalitatīva graffiti betona sēta, tur jau divus gadus ir liels notikums, sētas apkrāsošana.

Tirgū mazliet pietrūkst plašāka piena produktu izvēle, nesaprotu, kādēļ netirgo Mālpils sierus (Mālpils taču samērā netālu), tur ražo supergardus pikantos sierus.

Varbūt kaut ko esmu palaidusi garām, bet nezinu, kur Ogrē var nodod nolietoto elektrotehniku, kur ir kāds konteiners tādām lietām?

Pietrūkst arī atsevišķu apkaimju kvartālu atpazīstamības veidošana. Piemēram, Rīgā ir Kalnciema kvartāls, kur vasarās mēdz notikt dzīvās mūzikas koncerti un izstādes. Pašvaldībai vajadzētu būt pretimnākošai pret to māju iedzīvotājiem, kuri dzīvo tajās skaistajās koka mājās, piedāvāt restaurēt. Ogrē ir ļoti skaista koka arhitektūra.

Ogres salā trūkst regulārāki festivāli. Trūkst festivāls, kas būtu raksturīgs tieši Ogrei!!!

Saldējums , 2018-03-31 11:59:02

Ogrei trūkst kārtīgs pilsētas saimnieks!

! , 2018-03-31 14:48:10

Taču Ogrei ir savs ne-saimnieks graustu karalis.(ne es)

Jurka , 2018-04-01 12:14:55

Ogrē nav kāzu salona.

?? , 2018-04-02 09:32:49

Trükst boulings

Gimenes , 2018-08-12 00:58:57

Vai jums ir nepieciešams kredīts jūsu biznesam vai personīgām vajadzībām? Mēs sniedzam finansiālu palīdzību uzņēmumiem un ir vērts personām ar kabatas draudzīgu procentu likmi 3% gadā. Mūsu noteikumi un nosacījumi ir lēti un saprotami.

Sazinieties ar mums šodien un tiks finansēti 2-4 darba dienu laikā. E-pasts: unique2aal@gmail.com

Clint , 2018-09-15 13:56:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet