2 Tomâtu picerina
Kaadas atsaukmes .
Kaadas cenas
Tiešam veerts maksaat 4 eriki piegaadi uz kartonku .
Kamdēļ maksāt pat piegādi tādu naudu, ja konkurenti akcijas ietvaros piegādā par brīvu un pašai picai atlaide?
Internetā ļoti labi atsauksmes!
veryyyyyyyyyyyyyyyyyyy nice
Man ļoti garšo, manurpat, labākās picas Ogrē, par piegādi 4 eur nemaksātu.
Varbūt 2 tomāti nezina, ka pa Brīvības iela līdz kartonkai tagad ir gludi asfaltēts ceļš un aizbraukt var pavisam ātri.
esmu novērojusi,ka tieši Ogrē izteikti katrs trīc par katru eiro. Kas ir 4 eur par piegādi? Nekas uz kopējā fona, ja picu nepasūta katru dienu. Ja žēl tos 4 eur, tad var braukt picai paši pakaļ.
Kāds sakars trīcēšanai? Normāli domājoši cilvēki neizmetīs naudu par pasākumu, kas citviet ir bezmaksas vai zemākā cenā.
Nu nav tādas bezmaksas piegādes, vai nu tā tad ir picas cenā vai atseviški. Domā degviela par velti vai?
Negribi maksāt par piegādi-pērc uz vietas un gādā pats mājās savu picu.
Kāda man starpība, kas kādā cenā iekļauts un kā to nodevē, jo mani interesē preces kvalitāte un galīgā summa, ko par to samaksāju. Ja A, B, C un D firmas piedāvā vienu un to pašu preci un kvalitātes (garšas, smaržas, izmēra utt., utml) ziņā līderu nav, kāpēc pārmaksāt?
Diemžēl Ogrē A B C D firmas ir katra ar saviem putniem un kvalitāti. Ja godīgi, es pat nezinu, kur Ogrē var garšīgi paēst.
Jā, varu teikt tikai to labāko par jauno picēriju! Garšoja varen labi, gan mums ar vīru, gan mazbērniem. Galvenais, ka ātri uzcepās picas, nebija ilgi jāgaida. Bieži eju garām un redzu, ka cilvēki sēž pie galdiņiem. Nezinu, manuprāt, 4 galdiņu tur ir pamaz. Lai veicas viņiem!
tas tiesa, ka Ogrē dzīvo riktīgi skubdirškas..
Skubdirškas - kas tie tādi. Pirmo reizi dzirdu.
precīzāk - latgaliski skūbdierška - skopulis
Vai jums ir nepieciešams kredīts jūsu biznesam vai personīgām vajadzībām? Mēs sniedzam finansiālu palīdzību uzņēmumiem un ir vērts personām ar kabatas draudzīgu procentu likmi 3% gadā. Mūsu noteikumi un nosacījumi ir lēti un saprotami.
Sazinieties ar mums šodien un tiks finansēti 2-4 darba dienu laikā. E-pasts: unique2aal@gmail.com