ūdens jonizators

Kādas atsauksmes par ūdensjonizatoru aquaVita? Patreiz dikti reklamē televīzijā.Var būt kāds var pastāstīt par savu pieredzi.Es reklāmas ietekmē nopirku.Neredzu īpašu jēgu.Lai būtu kāds rezultāts,manuprāt jālieto visu mūžu un tad rezultāti liekas apšaubāmi.Vienu gan pamanīju,man ir parādījusies izteikti alerģiska reakcija uz PH 9 ūdeni.Varbūt šeit kāds ir labāk par mani mācījies skolā un ir gudrāks fizikā? Parādījās tādas alerģijas,par kādām agrāk pat nenojautu.Un arī skābais ūdens,tā sauktais-nedzīvais,nedot nekādus cerētos rezultātus.Kā tur stāsta,ka pazudīs sēnītes,dermatīts vai vēl kāds mūdzis,nu nav tiesa.Gribas pajautāt par to kāda pieredze citiem,var būt tikai man tā iet.

&&&&& , 2017-09-30 14:13:18

Ogrē nevienam nav ūdens jonizators.Ko tur jonizēt,kāds nāk no krāna ,tādu dzeram.Ne velti Ogrē bija leģionāru slimība,slimība,kuru iegūst lietojot ūdensvada ūdeni nevārītu vai nejonizētu.Tiesa gan,nav saprotams,kā jāmazgājas,jo to ūdeni arī ieelpot nevajadzētu.

Anna , 2017-10-01 11:59:00

Es pieškiru kreditus no 2.000-10 miljoniem eiro
(oberholzerheinz2@gmail.com)
Gados vecaki cilveki ar augstu procentu likmi laikposma no 1 lidz 30 gadiem.
Atgriezties
Ja jus piekritat, ludzu, sutiet man e-pastu:
oberholzerheinz2@gmail.com

Heinz , 2017-10-02 12:55:51

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet