Dzija
Labdien! Vēlējos jautāt, varbūt kāds zina, kur vēl ir iespējams iegādāties ogres dziju (vilnu) kamoliņos? Der visi iespējamie varianti.
Ir tikai aitas.
Plaša dziju izvēle ir veikalā Elisenda, Brīvības 129a. Tā gan laikam nav ogres dzija.
Es dzīvoju Rīgā, te ir gana plaša dzijas izvēle, bet interesē tieši Ogres dzija. Omīte slavē to dziju, bet viņas krājumi ir beigušies. Un tiešām no citām dzijām nav tādi cimdi un zeķes kā no tās.
Ogres trikotāžas kombināts ciet un jūs tagad nekur nevarēsiet nopirkt Ogres dziju.
Elvī Brīvības ielā puķu stūrītī arī vairs nav? Tur, šķiet, kādreiz bija šī dzija.
Paula ! Uzraksti
telefona numuru-atzvanisu
Varbūt pietiks mūs cirpt?
Paula, man mājās ir OT pusvilna un kokvilna kamoliņos, arī kaut kam no vilnas vajadzētu būt, vairāki iepakojumi. Man pašai nevajag, tāpēc, ja interesē, uzraksti savu @.
Ogres dzija zeķu adīšanai ir daudz,ļoti daudz,turklāt lēti un tieši 100% vilna. No šī brīža -5 eur/kg.Krāsas-dažādu toņu zila,pelēka,melna,tikai pa retam kas košāks !Tā pati dzija,kas bija izlikta vitrīnā ! Izpārdošana !! T.-29608847.
Kas tā par īpašo Ogres dziju?
Villa tikai no intīmām vietām.
Es arī varu pārdod,uzraksti e-pastu
Man arī ir tā Ogres dzija,e- pastu
Sveiki,nopirkšu Ogres p/v un v dziju kamolos un spoles baltā krāsa un krosos toņos.Līgums rakstīt uz epastu lilian@tvnet.lv.Atrodos Salaspilī.Paldies,gaidisu ziņu.
Interesē baltā pv dzija vairumā.Arī kv dzija košās toņos.Varu atstāt šeit savu tālr.nr.Varu atbraukt pakaļ vai caur Omniva.
Joprojām gaidu kādu zinu par Ogres dziju.patiešām ļoti aktuāls jautajums.,var piedāvāt arī vilnu ficites.Lūdzu rakstiet man uz epastu.,tālr. nr. iedošu pie sarakstes.Paldies par atsaucību,dāmas ceru uz jūsu palīdzību!
Vai jums ir nepieciešams kredīts jūsu biznesam vai personīgām vajadzībām? Mēs sniedzam finansiālu palīdzību uzņēmumiem un ir vērts personām ar kabatas draudzīgu procentu likmi 3% gadā. Mūsu noteikumi un nosacījumi ir lēti un saprotami.
Sazinieties ar mums šodien un tiks finansēti 2-4 darba dienu laikā. E-pasts: unique2aal@gmail.com
es veletos nopirkt letas dzijas