Info
Vai kāds zin, kad vaļā būs NIKO? Viena no superīgākajām ēstuvēm Ogrē. Baigi forši,ka paplašinās. bet vēlētos zināt,kad šī foršā ēstuve būs vaļā!
Īpašniece FB rakstīja - ceram būt gatavi sagaidīt jūs septembra beigās (c).
noteikti nav foršākā stipri jāpiedomā pie ēdienkartes
Garšīgāk par NIKO neviena kafejnīca negatavo.No visam mālam tur speciāli brauc paēst.
Protams, garšīgi gatavo no mūsu produktiem - zivīm, augļiem, dārzeņiem, eļlas, utt., jo katru dienu iepērkas pie mums, pilni rati. MAXIMA RULLĒ!
Un? Maximā vismaz līdz šim netrūka Latvijā ražotu produktu.
Kādu? Vienreiz sāku meklēt,ko tad ražo Latvijā.Dārzeņi ievestie,augļi,zivis,gaļa,,konservi utt.Ja nu maize.Piena produkti arī pārsvarā no kaimiņu valstīm.Kāda bišķa konfektes,cepumus būs grūti atrast vietējos.Un tā var skaitīt bezgalīgi.Pat ja etiķete latviski,pašā apakšā sīkiem burtiņiem-pēc tāda un tāda uzņēmuma pasūtījuma ražots tāda un tādā valstī.Personīgi man patīk paēst Brīvniekos,Ciemupē .
Kādu? Vienreiz sāku meklēt,ko tad ražo Latvijā.Dārzeņi ievestie,augļi,zivis,gaļa,,konservi utt.Ja nu maize.Piena produkti arī pārsvarā no kaimiņu valstīm.Kāda bišķa konfektes,cepumus būs grūti atrast vietējos.Un tā var skaitīt bezgalīgi.Pat ja etiķete latviski,pašā apakšā sīkiem burtiņiem-pēc tāda un tāda uzņēmuma pasūtījuma ražots tāda un tādā valstī.Personīgi man patīk paēst Brīvniekos,Ciemupē .
Katrā rakstā reklāma vien, vai samaksājāt?
Uz Brīvniekiem ar kājām neaiziesi....
Paši mājās gatavojot cenšaties pirkt visu Latvijas?! Tad rij mājās, nevis apkārt vazājies!
Brīvnieki arī man bija topā, taču porciju lielums ir ievērojami samazinājies. Tagad iesaku Ošu krogu-cenas arī lieliskas.