briļļu ietvari
Vēršos pie briļļu valkātājiem pēc padoma.Tā nu ir sanācis,ka pienāca laiks,kad nepieciešamas brilles pirmo reizi dzīvē.Tātad kā saprotat,vēl nav pieredzes.Saprotu tikai vienu,to mērķis nav kropļot seju,bet vēlams pat greznot,jo tomēr tas ir aksesuārs,kuru lietojot jāiet sabiedrībā.Izbraukāju Metropoli,kur vispār neko nevarēja piedāvāt,teksts bija-modē apaļi rāmji,piestāv vai ne,mums citu nav,Optio centās palīdzēt,bet piedāvājums trūcīgs.Runa nav par dārgi vai lēti,bet gribētos,lai ir izvēle.Var būt kāds atradīs laiku,lai padalītos pieredzē,kur labāk un cerīgāk meklēt labus ietvarus.Gribētos,lai nav kauns uz ielas,kad gadās paziņas satikt.
Tiešām tik maza briļļbriļļu izvēle Ogrē??Liekās,ka tik daudz briļļu veikalu Ogrē,piedāvājumam būtu jābūt lielam..Daugā vēl ir optikas veikals,ja nē,tad uz galvaspilsētu jābrauc..
Musu optikas piedāvājumi nedomā par ērtībām un ētiku ,jānem tas kas ir
Savas brilles izgatavoju Topā, Metropolē. Tur kolosāla optometriste Zane, turpat arī iegādājos briļļu ietvarus, nav taisnība, ka visi ir apaļi. Man piemēram ir apaļa seja un apaļi ietvari galīgi nepiestāv. Ir diezgan liela izvēle, vajag tikai palūgt, lai ļauj pielaikot.
Vakar biju,arī man apaļa seja.Pati izvēlēties nemāku,jo nav pieredzes.Viss ko uzliku,likās atbaidoši.Pārdevēja neko nepiedāvāja vispār.Pateica,ka nekā nav,jo saimniece iepērk tikai apaļas formas,jo tas ir šogad modē.Citēju vārds vārdā.Ja darbiniece neko nevar parādīt,tad ko var gribēt no manis,kas pirmo reizi ir tādā situācijā.Vai kāds var padalīties pieredzē par Rīgas saloniem? Kā ir Fielmannā?Būs jau jābrauc pašai meklēt,bet gribējās padomu .
Es jau pusgadu meklēju ietvarus,vēl neesmu atradusi.Saprotu,ka jāskatās Rīgā .Būs lielāka izvēle noteikti.Metropolē pirktās brilles 3 gab. mētājas atvilknēs.Pirku,jo vajadzēja un nebija izvēles.Tagad esmu nospriedusi,ka nav svarīgi lētas vai dārgas,pirkšu jebkādas,ja patiks un nebojās vizuāli.Tās kas jau ir,valkāju tikai tad,kad neviens neredz,kauns tādā izskatā cilvēkiem rādīties.Brilles,ja neatbilst sejas formai,var izkropļot tēlu līdz nepazīšanai.
man arī Ogrē vēl nav izdevies neko piemeklēt.Pārdevējas kaut kā neatsaucīgas,liekas,ka vīpsnā un pat dusmojas,ja negribi pirkt tās šausmas,kas tur izliktasJaunākā kolekcija,to tik dzird,cenas,ja neskaties uz ķīniešu ražoto,arī kosmiskas.Māsa pirka Vācijā,cena uz pusi ja ne vairāk,zemāka kā Ogrē un tiešām glītas.
Ogrè aptikà pie tunela stràďà ģimene,prieks tur iegriezties,esmu pasūtījusi brilles ar piemèrotie ràmjiem,palīdz izvèlèties,pasūtījums tiek izpildīts laicīgi un kvalitatīvi,cenas ĺoti pieñemamas !Paldies Andrejam,Inesei un viñu meitai!
Esmu iegàďàjusies vairàkas brilles optikà pie tuneĺa,palīdz izvèlèties briĺĺu ràmjus,pasūtījumu izpilda laicīgi,kvalitatīvi paldies īpaßniekiem- Anrejam ,Inesei un viñu meitai !
Esmu iegàďàjusies vairàkas brilles optikà pie tuneĺa,palīdz izvèlèties briĺĺu ràmjus,pasūtījumu izpilda laicīgi,kvalitatīvi paldies īpaßniekiem- Anrejam ,Inesei un viñu meitai !
Piekrītu Reginai. Es arī jau gadiem eju uz Ogres optiku. Varbūt man nav tik augstas prasības briļļu rāmjiem ;) bet tur parasti var kaut ko atrast. Cenas 2x zemākas kā Rīgas optikās, it sevišķi, ja nepieciešams kaut kas nopietnāks par parastām "lasāmbrillēm" Ogres optikā ir laipna apkalpošana un kvalitatīvs darbs.
Tiešām Ogres optika -vislabākais briļļu veikals OGRĒ.Attieksme un cenas.Patīkami iegriezties un iepirkties.Paldies!
paldies visiem! Ogres optika ir vienīgā vieta,kur neesmu iegriezusies,jo uzskatīju,ka tik mazā vietiņā nevar būt pieejami labi rāmji,vienkārši nožēlojami,bet tā pie mums ir.Pie pirmās izdevības,kad būšu centrā ,apmeklēšu šo vietu.Ka ātri visu dara,zinu.Brālis tur desmit gadus lēcas pasūta.Pirms tam to darīja Metropolē.Bija ļoti neatsaucīgi,ilgi jāgaida un arī dārgāk.
Meita vēl pārbauda redzi-galīgi garām! Redzi gan pārbaudiet citur!
Pievienošos labajiem vārdiem par Ogres optiku. Nav protams tik krutas reklāmas un iekārtojums kā Metropolē vai Optio, bet krīzes situācijā ļoti ātri palīdzēja tikt pie jaunām brillēm. Varbūt rāmju piedāvājums nav pats plašākais, bet visas savas foršākās brilles esmu nopirkusi tieši pie viņiem. Ilgus gadus biju arī Metropoles kliente, bet tur vairs savu kāju nesperu kopš gadījuma, kad pārdevēja atļāvā pateikt, ka pati esmu vainīga, ka man tādas vecmodīgas acis, kas nespēj piemēroties jauna un krietni dārgāka modeļa kontaktlēcām.
Pēc manas gaumes ko interesantu var atrast tikai Fielmann (Rīgā)...
Rāmji ir gaumes un patikšanas lieta.
Ko interesantu esmu atradusi tikai Fielmann (Rīgā). Pārējo firmu veikalos viss viens un tas pats...
Piekrītu ,visur citur visi rāmji ir vienādi un visur viens un tas pats.Kas tā par kroplību pat nesaprotu.Ja neražotu neko interesantu un labu,tad kur gan citu Eiropas valstu veikalos rastos interesanti modeļi?Strādā ar vislētāko,ko cenšas visdārgāk pārdot un vēl atļaujas būt nelaipnas.It īpaši tas attiecas uz Metropoles iedomīgo personālu.Man arī nesen atļāvās pateikt ko līdzīgu.Kā viņi ar tādu attieksmi vēl klientus dabūn ,atliek tikai pabrīnīties.Pēc mana vērtējuma Ogres briļļu rāmju sortimentā ko pieņemamu var atrast mazi bērni,skolnieku un pavisam veci cilvēki.Vidējai paaudzei,ja grib ko labāku un interesantāku jāmeklē Fielmannā.
Aizbrauc uz Stokholmu un noperc ko sirds kāro , cenas pat mazākas kā Rīga par izveles plašumu servissa atrumu nerunajot.
Protams,var aizbraukt un nopirkt.Ja vajag var visu.Pārsteidz kas cits,kāpēc klienti ir tik mazprasīgi un kāpēc uzņēmēji tik slinki un aprobežoti.
Vakar Ogres optikā pasūtīju brilles.Sortiments ietvariem ir liels,bet modeli piemeklēt ļoti grūti.Bet ko gribu visiem pateikt-konsultante laipna,ieinteresēta un arī profesionāla.Ir prieks tur iegriezties.Ja mēs būtu prasīgāki,iespējams,ka arī sortiments mainītos.Un pats galvenais-šī bija vienīgā vieta Ogrē,kur necentās pārot,bet centās palīdzēt.Paldies!