Kādu internetu izvēlēties
Pārvācāmies ar ģimeni dzīvot uz Ogri. Dienas kārtībājautājums par interneta pieslēgumu dzīvoklim Skolas ielā, 3 stāvā.
Kādu interneta pakalpojuma sniedzēju iesakāt un cik maksājiet Jūs un kāda ir kvalitāte.
Interesē labākā cena.
Paldies,
Mums ir Lattelekom.Viss apmierina TV+internets.
Cik maksājiet un kāda pakete?
lattelekom 23.50 TV(ar adult chanal)+i-nets+filmas+picu pasūtīsana = kontrolpakete!
Zanes jūtīgas bez adult chanala šam nekādi:) Bet piekrītu LTK ruļī nav jaudas kritumu pīķa stundas.
mēs zviedzam par Lunis komentāru! Zaņuk, saturies!
Ogrē jau nav dižas interneta operatoru izvēles, Baltcom un Lattelekoms. Vīrs lattelekomu nolika, esot pa dārgu un nekvalitatīvs, tad nu atliek Baltcom. Mums gan internets,gan elektrība no Baltcom.
Baltcom tv un internets letak
Lattelecoms vismaz bez problemam strada.ieteiktu uzreiz nemt optiku,cenas zina mazliet letak sanaks un atrums labs.
Baltcom gan lētāks, bet nu kvalitāte sūd..., maksa par mēnesi uz priekšu-kaut gan vēl teorētiski un prakstiski pakalpojums nav saņemts, tā kā domajiet...Lattelecom nav problēmu, tādēļ arī cena lielāka, ja kas notiek-perfekta attālināta palīdzība pa tel., ko nevar teikt par Baltcom-atbildes vienmēr vienas un tās pašas-mums viss kārtībā, pārbaudiet savu televizoru:-)
Jau daudzus gadus izmantoju Baltcom. Nekādu dižo problēmu. Arī attālināti palīdzība pieejama. Digitālā tv (100+kanāli) + iNets(NGN) + elektrība 150 kWh = 38 euro. Nenožēloju savu izvēli.
Agrāk lietoju Bcom, tagad LTC. Internatai LTC nav bijuši nekad, ko nevar teikt par Bcom
Kur baltccom ņem elektrību ?
Mani arī tas interesē .Maksājam latvenergo bargas summas.Baltcom varētu iepirkt no latvenergo,bet vai tad var būt lētāk kā pašam latvenergo? Apskaidro lūdzu muļķim,ja nav grūti.
Baltcoms nekur neņem elektrību, bet piedāvā pakalpojumu. Viss jau nāk no Latvenergo, bet mēs elektrību tērejam ap 200 kw mēnesī, tad arī tikai par 200 kw maksājam.
Ja gribi labus sakarus, labākais variants Lattelecom, saku no pieredzes, būs viss, ko vēlaties. Baltcom mūs neapmierināja, pārgājām uz Lattelecom, lai gan ir dārgāks, bet tas to ir vērts.
Kā jums izdodas izdzīvot ar 200 kw? Paskatījos savus rēķinus,pagājušais mēnesis 450 kw.Dzīvojam divi cilvēki.Lietojam-viens dators,ledusskapis,veļasmašīna,televizors,gāzes apkure,kuras katls arī patērē elektrību,bet minimāli.Un viss.Neviena lampiņa nekur nedeg lieki.Gandrīz tumsā dzīvojam.Elektrisko tējkannu aizmirsu.Gludekli faktiski gandrīz nelietojam.
es domāju, ka Baltcom uz sliktu interneta/tv sakaru rēķina piedāvā "ķipa lētāku" elektrību, kas obligāti JĀAPMAKSĀ AVANSĀ. Uz tā rēķina arī savstarpējie norēķini kā strapniekam viņiem sanāk lētāk... taču padomājiet, vai vienmēr LĒTĀK=LABĀK.. ja domājat, ka jā, tad ir vecs teiciens - "Skopais maksā divreiz"..
-> to mmm
450 kwh????????????????????????????????????????????????????????????????????
pārbaudiet, vai nav pieslēgušies kādi prasmīgi kaimiņi....
vai arī Jūsu rīcībā ir aizvēsturiska sadzīves tehnika, kas darbojas vēl itin labi, bet elektrību aprij par diviem...
mums VISS ir uz elektrības (gāzes nav vispār). visvairāk patērējas decembrī, kad nonstopā tiek darbināta cepeškrāsns - ap 200-220 kwh. Citādi 160-170 kwh (2 ledusskapji, veļasmašīna, tējkanna, tosteris, elektriskā plīts virsma, nosūcējs, cepeškrāsns, dators, TV, mūzikas centrs (aizvēsturisks, bet virtuvē skan radio ap 14h/diennaktī), mob.tel. lādētāji un kas tik vēl ne - šie visi ikdienā;
fēns, gludeklis, putekļusūcējs, printeris, sulu spiede, gaļas maļamā mašīna, sviestmaižu cepamā panna - šie paretam;
pārsvarā visu laiku gaisma (gan elektrību rijošās 8 gab. diožu spuldzītes lielajā lustrā, gan LED , kur visvairāk uzturas.. Protams... ar lukturīti vakaros nestaigājam....
Jauna privātmāja Ciemupē.Viss ir jauns, 5 gadi vecss.Par elektrisko plīti piemirsu,jo gatavojam tikai brīvdienās.Slēgta teritorija,skaitītājs slēgtā telpā,domāju,ka nav kur pieslēgties.Pat kaimiņi tālu.Tāds patēriņš mums ir,kopš salika jaunos skaitītājus.Esot superjūtīgi.Man jau pašai liekas,ka vispār neko nelietoju,jo maz esmu mājās.Bet skaitītājs neglābjami rāda to,ko rāda.Paskatījos dēla rādītājus.Divi cilvēki,divistabu dzīvoklis-viens dators,viens televizors ,ūdens boilers,viena spuldzīte-automātiskais skaitītājs pagājušajā mēnesī ir nolasījis 450 kw.
pēd.komentāram
nu tad jādomā, ka Jūsu skaitītājs pats ēd elektrību, pie kam, ir visai rijīgs..
Ieteiktu izsaukt elektriķi uz pārbaudi.
bet, protams, arī mums ir gadījies nodedzināt ap 250, ja darbināts gludeklis ilgāk, cepti mati ar visādiem taisnotājiem, skruļļotājiem, biežāk sūkti putekļi ar aparātu un vēl darbināti citi pribambasi, kas ar uzsilstošu efektu darbināmi.. bet ikdienā pie Jūsu uzskaitītajām lietām kaut kas ne visai riktīgi šķiet..
Paldies! Dēls sauca savās mājās.Negrib nākt,ja atnāk,tad neko arī tā īsti nepārbauda.Paskatās vai nav kāds pieslēdzies pie skaitītāja,bet ņemot vērā,ka skaitītāji tagad ir slēgtās kastēs,kaut gan atslēgas visiem vienādas,tad diez vai.Vēl aizmirsu pieminēt,ka ir ūdenssūknis un sūknis kanalizācijai,mikroviļņu krāsns.Trauku mašīnu un cepeškrāsni nelietojam.Kādreiz matu fēnu.Karstais ūdens un apkure gāzes.
Ir Baltcom TV un inets, tikai to labāko varu teikt. Pluss par tehnisko palīdzību - cik esmu zvanījusi, vienmēr laipni izskaidro un atbild, var attālināti pārbaudīt kur problēma. Un cena zināma, nevis ik pa laikam aug kā Lattelekomam. Internets arī labs - gan datori, gan planšetes un SmartTV bez raustīšanās un problēmām.
Es iesaku V2O kompaniju Ogre! Viszemakas cenas un vislabaka kvalitate, lietoju jau pusgadu un esmu ljoti apmierinata. Man ir pieslegts internets par 8 eur menesi, pie tam pirmo menesi iedeva bezmaksas. Nekad nebija tehnisku problemu un interneta patrukumu. Tikai un vienigi shi kompanija, iesaku!
Piekrītu Madarai, vislētākais internets + tv ir http://www.v2o.lv/
-> to čībai
njā, aizmirsu pieminēt, ka man arī ir mikroviļņu krāsns, kas tiek izmantota n-tās reizes dienā (gan, lai uzsildītu putru, gan ēdienu, gan mazākajam vakara pienu).. pie kam visi vadi allaž stāv iesprausti rozetēs.. izskatās, ka elektrību patērējam krietni vairāk, nekā Jūs.. gan pēdējā laikā sākam drusciņ piedomāt, vai bez vajadzības kaut kur ilgstoši nedeg apgaismojums.. kaut gan arī fakts - ja izslēdz un atkal ielēdz (kaut vai gaismu), tas patērē vairāk, nekā, ja starplaikā tā gaisma paliek degot.. tā ka tāda veida taupība mazliet abstrakta sanāk..