Sludinajums
Sodien sludinajumos ss.lv pamaniju intresantu sludinajumu
http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/ogre-and-reg/ogre/afmml.html
Un gribetos zinat,vai tiesam ir iespejams iziret tik leti dzivokli????Ja ir iespejams,tad es ari neateiktos iziret:)
Zinu cilvēkus kurī izīrē tikai par komunālajiem kuri šur tur ir KOSMISKI :)
Kā tev liekas CIK šijā bomžatņikā komunālie ? http://www.city24.lv/client/city24client?pageId=4&objId=SearchObject&stateId=ShowOne&show_reo_id=408509# ~170Ls + 10Ls saimniekam un šis būs LAIMĪGS :):)
Izīrēt noteikti ir iespējams.
Kamēr Dace prāto un brīnās, vai ir iespējams ĪRĒT dzīvokli par 15 Ls, puisis, kas ielicis sludinājumu, iepējams, jau ir pārcēlies uz jauno dzīves vietu. Mazāk vajag filozofēt, bet gan rīkoties, tad arī zināsi - ir vai nav iespējams īrēt/ izīrēt lētu dzīvokli.
Es loti saubos ka vins atrada.Jo es pati ilgi mekleju letaku dzivokli un pagaidam nav atradusi.Pati ireju 1istabas dzivokli par 70latiem menesi+komunalie.Es pati neateiktos iret dzivokli par tadu naudu.Un tapec nevajag man brukt virsu.
Slikti meklēji
Nebrūciet Dacei virsū! Pirms pāris gadiem arī īrēju pa Ls 70 + komunālie, tā ir tāda standarta cena priekš vienistabas dzīvokļa, lētāk grūti atrast. Lētāk droši vien var atrast tikai pie īpašniekiem, kuriem ir bijusi slikta pieredze ar īrniekiem un vairāku gadu gaitā ir izstrādājusies uzticībā pret kādu konkrētu īrnieku un cenu nosaka zemāku, lai tikai konkrētais īrnieks neaiziet prom. Lēti var dabūt tikai tos dzīvokļus, kur ir apjomīgi komunālie maksājumi, piemēram, trīsistabniekus vai četristabniekus.
Neviens Dacei virsū nebrūk. Es, piemēram, izteicu savu viedokli par to, ka klāt neviens neko nepienesīs. Daces sūrošanās forumā par to, ka viņa grib ĪRĒT dzīvokli par 15Ls mēnesī neko nemainīs, ir pašai jāliek sludinājums un jārīkojas, kā to dara puisis viņas norādītajā sludinājumā :)
nu, pieņemsim, ir dzīvoklis par 15Ls mēnesī... ar malkas apkuri, bez ūdensvada un ar sauso tualeti. Vai tāds der? Nekur neredzēju Daces prasības tādam lētam dzīvoklim :(
Es neteicu ka velos iret pa 15 latiem dzivokli.Es tikai gribeju zinat vai kaut kas tads ir iespejams.Un ka loti saubos ka puisis dabus tik letu dzivokli un viss.
citēju "Un gribetos zinat,vai tiesam ir iespejams iziret tik leti dzivokli????Ja ir iespejams,tad es ari neateiktos iziret:)"
Dacei taisnība, viņa interesējās par izīrēšanu, nevis īrēšanu.
Man kaimiņos izīrēja par 60+komunālie, 2istabu, labā vietā. Bet problēma ir, ka daudzi cilvēki labāk savus dzīvokļus tur tukšus, nekā iesaistās ar īrniekiem, un pēc tam viņiem ir tikai problēmas, ar nemaksāšanu, vai sabojāto dzīvokli. Jo nav jau svarīga nauda, bet gan lai ar dzīvokli nebūtu problēmu. Es plānoju braukt strādāt uz ārzemēm, un tā ka nav uzticamu cilvēku, kam dzīvokli atstāt, labāk pieslēgšu pie apsardzes un komunālos nomaksāšu caur internetu....lūk tā.
Es izīrēju divistabu dzīvokli tikai par komunālajiem maksājumiem. Labāk izīrēt nekā maksāt par tukšu dzīvokli.
Cik domā pēctam naudas ieguldīt dzīvokla remontā? Esmu redzējusi pēc tādiem īrniekiem dzīvoklus-izdemolēti,netīri,izlausti tualetes podi,nonemtas plītis.Nav jau viņa.
Vai tiešām viss ar īrniekiem ir tik slikti , ir taču vēl arī kārtīgi cilvēki - uztur dzīvokli kārtībā un maksā īri līgumā notektā laikā . Pati zinu tādus.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: justinemr9@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu justinemr9@gmail.com vairak info.