RADARS Ikšķilē

Paldies puisim, kas vakar pārvietojās gar šosejas malu Ikšķilē ar lielu plakātu rokās uz kura vīdēja uzraksts RADARS. Automātiski piebremzēju un pēc maza brīža tiešām pamanīju radaru. Pie sevis pasmaidīju un pateicu paldies par kuriozo brīdināšanu. Tādus puišus biežāk gribētu redzēt, kaut gan pati neesmu no dižām pārkāpējām :) PALDIES :)

eva , 2012-05-03 09:05:42

Te būs Ogres TV par Zigi:
http://www.youtube.com/watch?v=9iK7cEyEQHA&sns=em

aa , 2012-05-03 09:19:38

Zigis labs! Ceru,ka nekā pretlikumīga viņa darbībās nav :) Vēlreiz PALDIES!

eva , 2012-05-03 09:26:47

Un ko teiks Zigis, kad nedod dievs kāds nobrauks viņa tuviniekus??? Jo man šķiet trakošanu uz ceļa var piebremzēt ne jau brīdināšana , bet reāli sodi!!!!Pati samaksāju un tagad vairs negribās ātri braukt! Cilvēki, mācaties tak no citu un savu kļūdām. Bet šada veida piesegšana-brīdināšana manā skatījumā ir noziegums

Dace , 2012-05-03 10:40:24

Nobraukt var arī zem atļautā ātruma, ne jau tur tas suns aprakts.

točno , 2012-05-03 10:55:29

Kā var nosaukt par noziedznieku cilvēku, pateicoties kuram braucēji samazina ātrumu? Kur loģika???

c , 2012-05-03 11:16:53

2012-05-03 11:16:53 : Dacītei vienkārši tāda "Taisnvirziena domāšana"

Lunis , 2012-05-03 12:47:06

Arī var mirt no bišu kodiena, ķieģelis uzkrist, un tt.... kā arī no paaugstināta holesterīna, tāpēc nebāz visu vienā maisā....

Dacei , 2012-05-03 19:17:55

Lunim- ja kādreiz varēja izlobīt tiešām noderīgu "domu-padomu" no Jūsu cien.Lunis komenta tas bija o.k., bet personīgi es, tagad pēdējā laikā nelasu neko derīgu un noderīgu komentāros,žēl:-( (agrāk bija prieks)
Pārējiem- žēl,ka sabiedrība ir palikusi tik slima, ka visu uztver sev adresētu, kamēr nemainīsieties jūs paši uz ceļa, nav tiesību prasīt sapratni no citiem...tas viss ir relatīvi vienkāršs!

Dace , 2012-05-03 23:02:29

Ko jūs te ņematies :) Manuprāt normāli domājoši cilvēki neskrien ne ar auto, ne galvu sienā, tā ka Zigis ir malacis par brīdināšanu. Radars uzstādīts, lai gūtu peļņu, nevis rūpētos par drošību.

eva , 2012-05-04 09:45:11

Dace, Jūsu komentārs ir nevietā. Radaru funkcija ir nevis naudas pelnīšana, bet gan šoferu brīdināšana, lai brauktu uzmanīgi bīstamākos ceļa posmos. Latvijā diemžēl radari ir salikti dažādas vietās, kuras nebūt nav bīstamas, bet gan kur šoferīši pārkāpj ātrumu, beiži vien nezināšanas dēļ. Tad kas tur slikts, ka kāds brīdina par radaru? Tieši tāds jau ir radaru orģinālais motīvs.

Mārcis , 2012-05-04 22:14:48

Dace : Tu vienkārši sac dzīvi parāk nopietni un burtiski uztvert:) Nevajag būt tik nopietnai , čalis savu spēju robežā LABU ARA labākais ka viņs dara to kas PĒC LIKUMA jādara radaristiem !

Lunis , 2012-05-04 22:15:51

Mārcim ...šajā gadījumā jums piekrītu par nepareizu radaru pielietošanu...mans personīgais viedoklis bija balstīts uz to,ka reizēm šī pabrīdināšana izraisa vēl lielāku nelaimi ( tas tā viss kopumā,dzērumā izsprūk sveikā utt) Lunim...esmu gana jautra:-) man nav konkrēti iebildumu pret Zigi, bet visu pricesu kopumā :-) Bet tiešām šīs negatīvās koment-atbildes reizēm uzdzen šermuļus. Prieks, ka vēl kāds spēj rakstīt savas domas cienījami! Jo katrs izsaka savu viedokli kā domā, bet ir arī jāprot ieklausīties un pieņemt citu!

Dace , 2012-05-04 22:44:08

Nevajag ņaudēt,bet vajag uzlikt antiradaru,brīdinās gan par radariem,gan fotoradariem!!!Ja negrib tērēties,tad vajag maksāt sodus vai arī godīgi vilkties uz 90!!!

MB , 2012-05-06 16:19:53

Dacīt,ja Tev lemts rāpot,tad Tu lidot nemaz nedrīksti!

TO Dace , 2012-05-06 16:22:54

Dace, tu domā, ka ar fotoradariem arī dzērājus fiksē? Nu tak brīdini tu tos šoferus arī tur, kur nav to radaru - redzēsi, ka uzreiz brauks lēnāk.

jo-jo , 2012-05-06 20:17:33

Nu bāc tauta, jūs jau paliekat diezgan slimi...kā lēto žurnālu "žurnaļugas"kaut ko izraujat no teksta:-)

Dace , 2012-05-07 08:19:24

Kas tev ir no teksta izrauts? Pirms fotoradariem pretimbraucēji jābrīdina obligāti - nebūs ne avāriju, ne naudas sodi jāmaksā kreisajai firmai. Ar dzērājiem un autozagļiem tur nav nekāda sakara. Daktere man atradusies - sakopē visus savus komentārus vienā lapā uz izlasei vēlreiz, cik tev tur daudz pretrunu.

jo-jo , 2012-05-07 09:07:23

Fotoradarus ieviesa kā preventatīvo pasākuma plānu, lai autobraucējus stimulētu samazināt ātrumu ceļa bīstamākās zonās. Valdība paredzēja, ka visur tiks izliktas brīdinājuma zīmes par radaru atrašanās vietu. Rezultātā, preventatīvais pasākuma plāns izvērsās par masveida sodīšanu, kur fotoradari tiek slēpti krūmos, bulkuvāģos...brīžiem tiek piestādīti sodi par 3-5 km/h lielāku ātrumu nekā nosaka zīme un nebūt bīstamākās ceļa vietās(piem. Dārziņi aiz Rumbulas). Nu tad rezultātā valst pārvalde kuru reizi darbojas pēc principa: gribējām kā labāk, sanāca kā vienmēr. Nu tad ņemot vērā valst pārvaldes nodomu par preventatīvo pasākuma plānu, Zigis un viņam līdzīgie vnk. brīvprātīgi uzņemas īstenot valsts prevencijas nosacījumus un ātrums šai gadījumā tiek samazināts un autovadītāji ir uzmanīgāki šai ceļa posmā, tātad darbojas :) Paldies Zigim!!!

Ince , 2012-06-26 11:39:01

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet