kur sākas LATGALE?
vakar iekāpu Ogrē vilcienā Rīga- Zilupe, vilciens bija pārpildīts, brīvas bija tikai STĀVVIETAS (pa to pašu cenu!).Latvijas Dzelzceļam jāpiestrādā pie tēmas, vai nu citu cenu, vai liekam klāt kādu vagonu! Bet stāsts nav par to! Tā nu es "ērti" iekārtojos vienā stāvvietā pretī sēdošam pārītim,kuri jūtami bija lietojuši alkoholu un joprojām turpināja. Un tad vīrietis atgāzās dāmas klēpī un veroties pa logu, paskaļi teica -HOČU VIĢEĶ MAJU LATGAĻIJU!!! U.t.t. Tā kā mīļie tautieši, ja kāds vēl nezin, tad LATGALE SĀKAS JAU OGRĒ!!! Es vēl joprojām smaidu...
Tev gan grūta dzīve!
Ja Tu smaidītu, tad šāda raksta nebūtu. Gribas jau ļoti Tev būt labākai nekā esi.
laikam neziniet, ka Latgales galvaspilsēta ir Reiga
Laikam pirmo reizi dzīvē ieraudzīji sadērušos? Nu visa dzīve vēl priekšā, ne to vien vēl redēsi un dzirdēsi!
pilna Ogre tādu urliku, īpasi "betas" apkārtnē. liekas,ka ari pārdevējas īpaši neatpaliek, reizēm
es laikam sapratu, par ko šis bazars, ne jau par pļēguriem, no kuriem čum un mudž VISUR, bet gan par ĻAUŽU PLAŠAJĀM ĢEOGRĀFISKAJĀM UN ETNISKAJĀM ZINĀŠANĀM, VAI NE?
Tu idiote un naida kurinātāja, sazombēta bāba.Neaiztiec latgaļus, man te apkārt čivļi , nodzērušies līdz bomzim. Daudzi dzīvo uz valsts rēķina , neko nedara un tikai tēlo pasaules varenos.Pasaules augstāko rasi. Ātri vien vajadzēs dzert ūdeni no akas , kuru apšpļaudīji.
tādai smalkai dāmai nevajag braukt ar vilcienu! Latgaliešu pilna Ogre un Rīga. Ļoti jauki un atsaucīgi cilvēki. Padomā, egle, ko runā!
Tas vilciens iet līdz Zilupei. varbūt cilvēks pirmo reizi bija tik tālu no mājām, varbūt ilgi bija prom.....
žēl gan, ka esmu pārprasta, es nekādā ziņā neesmu ne pret vienu tautību, ne dialektu...taisnoties netaisos,jo tāpat jau katrs sapratis, kā pašam izdevīgāk! Paldies ČIEKURAM! Tu mani saprati pareizi!
es arī sapratu egli.Un pirmām kārtām par tiem vilcieniem, kurus ar īsiem sastāviem sūta garos reisos.Tas vien pauž rūpes, ar kādām par mums domā Latvijas Dzelzcels.Diemžēl krievu daudz, fakts- bet viņš to uzskata par savu Dzimteni.Tad jau varbūt nav okupanta pēctecis, bet tiešām tur senču saknes.Arī tā var būt
Tikai Latgalē var gribēt redzēt Latgali? Pati saprati, ko uzrakstīji?
Egle krieviski nesaprot.
vispār jau vajadzētu palasīt vēsturi, jo savā laikā Ogre necik tālu no Latgales nav bijusi. Cēsis , valmiera latgalē atradās. nu mazliet sajauca cilvēciņš
Redz" kā ir! Ispazīsti Latvijas dabu-egle,sudrabegle,baltegle ,NEEGLE,JEBKĀDA EGLE!!,t
bet es zinu cilvēkus,kas pāri Daugavai uz Zviedriju var aizbraukt