vai tas ir musu Lunis

vai tas ir musu Lunis, par kuru rakstits portala www.kasjauns.lv
Viens Lunis ir izgerbies pie Keguma domes
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/69452/lunis-izgerbjas-pie-keguma-novada-domes-foto

rose , 2012-01-13 20:12:35

MŪSU ! Tas mans garīgais krusttēvs !

Lunis , 2012-01-13 20:15:25

Labi, ka atsaucies!
Paldies visiem svētajiem, ka neesi Tu....

rose , 2012-01-13 20:22:07

Labi, ka atsaucies!
Paldies visiem svētajiem, ka neesi Tu....

rose , 2012-01-13 20:22:07

rose : Būs jau labi , es ar jūs visas mīlu :)

Lunis , 2012-01-13 20:42:00

Ha...bet uzvārds tiešām atbilst izdarībēm....ar to es domāju Ķeguma Luni:-), bet no otras puses, vīrs vismaz panāk uzmanību...

Dace , 2012-01-13 21:58:57

Ha...bet uzvārds tiešām atbilst izdarībēm....ar to es domāju Ķeguma Luni:-), bet no otras puses, vīrs vismaz panāk uzmanību...

Dace , 2012-01-13 21:58:57

Dace : Ķeguma Luņi nekad nemānās ne uzvārdos ne nixos !

Lunis , 2012-01-13 23:24:12

Ir gan mūsu Lunis!! To viss Ķegums var apliecināt!Tikai tagad tāds sakautrējies,kārtējā prāta aptumsumā nepadomāja,ka tā tas viss panesīsies!Reti dīvains cilvēciņš,kaut gan neņemos spriest,kā tik tālu nonācis.

Pūce , 2012-01-14 00:58:18

Lunis kad pamodīsies,atkal rīstīsies un zibeņus spļaus.Es arī zināju,ka tas ir mūsu Lunis,tikai gaidīju,vai tauta pamanīs!Vecim šaize sanāca,nepadomāja,ka šo atpazīs!Domē viņu par garīgii slimu uzskata.Liela dala patiesības tur ir.

Zigis , 2012-01-14 01:26:07

Paldies LUNIM,par cieņas pilno komentāru! Nu neesmu es JŪSU LUNIS!Es aizstāvu TOS,kuri ir cietuši un cieš no Bicāna bandas -t.i.Bicāns,Čodare ,Biļinska. Atbalstītāji-ozols-U.C Viņi MAN UZ IELAS IZSAKA ATBALSTU UN PATEICI'BU!VIŅIEM NAV MĀJĀS KOMPJŪTERU!BET KAD VIŅI CELSIES-JUMS TE VIETAS VAIRS NEBŪS ! UN TAS BŪS DRĪZ!

Eduards , 2012-01-14 12:00:36

Cienījamais Eduard! Esmu no Ogres un neko nezinu par netaisnibām Ķegumā.Mani spriedumi var būt tikai attālināti un virspusēji.Jums apliecinu cieņu par to,ka neesat vienaldzīgs,pazemīgs,iztapīgs un bailīgs.Tādiem cilvēkiem pieder pasaule.Jūsu metodes var atbalstīt,var nicināt,var apsmiet,bet nevar noliegt,ka jūs uzdrīkstējāties un tas pie latviešu pazemības un bailīguma jau ir daudz.Tiem,kas jus atbalsta,iesaku jums pievienoties,nevis mutes dzisināt uz ielas.Nav jau grūti kādu atbalstīt,ja neviens neredz,nedzird un nevar saukt pie jel kādas atbildības.Ja jūsu atbalstītājiem nav kompjūteru,vai tas nozīmē,ka viņi pieder ļoti vecu cilvēku grupai,kuri vairs nespēj paš isavas intereses aizstāvēt?Ja tā ,tad neceru,ka viņi celsies un visiem parādīs! Ja gadienā tie ir cilvēki,kuri nestrādā,ir nolaidušies zemāk par grīdu,pārtiek no sociālajiem pabalstiem,tad atkal neticu,ka viņi ko var un ko grib.Liela dala cilvēku no tā saucamajiem maznodrošinātajiem vispār neko negrib un visas viņu žēlabas ir tikai atrunu pēc,jo viņiem butībā jau neko arī nevajag,jo negribas domāt,strādāt,censties,pūlēties,izglītoties un vispār ko mainīt.Par Ķeguma domi varu teikt tā ,visi kas ir speciālisti,jums noteikti,nekādas problēmas nerada.Domes vadība un deputāti ir vēlēti un līdz ar to neaizskarami un no jums nebaidās.Tikai gribu vēl atgadināt,ka šie laudis pie varas tika vēlēšanu rezultātā,tātad Ķegumieši viņus mīl un ciena,jo citādi viņu tur nebūtu.Kad bius nākamās vēlēsnas pielauju,ka jusu laika biedri ies un atkal par viņiem nobalsos,kaut arī pēc vēlēšanām atkal kurnēs un bus neapmierināti.

***** , 2012-01-14 16:01:59

Vienam Ķegumam divi Luņi tā kā par daudz!Tik lielam lopam gan nevajadzētu būt,lai paņemtu sev par niku kaimiņa uzvārdu lietošanā!Tāpēc stipri gan apšaubu to ,ka tu neesi tas pats Lunis! Tadu preteklību pat tu nevarētu izdomāt.

Zirgs , 2012-01-14 21:08:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet