smarža? smaka?
pasakiet,ko lai dara, ja nevar attaisīt logu dēļ neciešamām smaržām? Kaimiņi mazgā veļu un karina ārā uz balkona. Laikam pievieno kādus smaržekļus. Tāda ķīmijas smaka visu laiku, ka nevar ieelpot svaigu gaisu. Vai tiešām kādam patīk šī ķimizētā veļas smaka?
Nu tā kā bērns - maini dzīvesvietu un viss...
varbūt mainamies dzīvokļiem?
aplej ar benzinu un aizdedzini
Šodien ieguvu vērtīgu atziņu, ka pašreizējā krīze ir tīrais štrunts. Iegāju pārvietojamajā tualetē un tās caurumā pamanīju mazus, baltus tārpiņus, kas rakās pa sūdiem. Čurāju viņiem virsū, un sapratu - ja jau viņi iztur, tad mums, cilvēkiem, arī jāiztur.
a tos tārpiņus kāds izkakāja, vai nu tur līķis dziļāk droši vien ka bija.... jāāāa... smagi laiki nāk... kā pareģojumā...
nu tradicionāli latviski-tev čurā uz galvas, bet vajag izturēt un būt stipriem......kaut kur ciur pasaulē tauta jau būtu sacēlusies par netaisnību :(
Labāk priecājies, ka kaimiņi ir tik tīrīgi :) Virs manis dzīvo viens oriģināls tantuks, kas izdomāja, kā ekonomēt ūdeni. Viņa nokārtojas savā balkonā trauciņā, bet trauciņa saturu met "pāri bortam". Varbūt mainamies ar dzīvokļiem? :)
nu shita smirdonjas problema ir daudziem, un tur diemzhel neko nevar izdarit, mainit dzivokli pret citu nav jega, tur ari blakus var ievakties smirdinataaji.
var megjinat smirdeet pretii :))
smags jautājums-ir jau ne tikai dažnedažādi smerdeļi, bet arī trokšņotāji, tepiķu un lupatu purinātāji pāri visiem balkoniem, kur izmazgātā veļa žāvējās .......grūti pateikt, kas sliktāk
Paldies visiem komentētājiem! Tagad esmu sapratusi, cik ļoti man ir paveicies ar kaimiņiem!
Smaržekļi nav smirdekļi un veļa jau nekarājas visu laiku .Tev tiešam Kita vēl paveicies ,virs manis gan smird un pīpē,pelni un benčika manā balkonāsamesti .
Diemžēl dažiem ir stipri deguni un pagaidām vēl nav iedzīvojušies alerģijās.
Kādi Tev tie kaimiņi, varbūt var aiziet un mierīgi aprunāties, dažreiz cilvēki nezin un nespēj iedomāties, ka kādam tas traucē un arī pašam tas nav veselīgi. Varbūt paņem vienreiz iedāvini citu pulveri, sākumā vajag pamēģināt ar humoru un labu...
vai tad es varētu pārliecināt, ka visa tā ķīmija nav veselīga? Reklāma taču strādā, lai tik lietojam un patērējam vairāk. No bērnības atceros, ka vispatīkamākā smarža veļai bija svaiga gaisa un vēja smarža. Bet tagad mums tiek ieborēts, ka kaut kāda ķīmiska, asa smarža ir laba. Tas ir bizness.
kaimiņiem?
smaržekļu tirgotājiem!
Iksiņa:vai tik tu nedzīvo Ausekļa 6...man kaimiņi no augšējā stāva uz lodžijas met piekakātus papīrus...
A Tu panem un saac voblas uz balkona zaaveet!