Mūsu Ogrei 80 !

Šovakar, gaidot autobusu Mālkalnes prospektā, apsēdos uz soliņa un ieraudzīju plakātu "Mūsu Ogrei 80" !Plakāts jau kā plakāts, pirmajā acu uzmetienā, bet tad es sāku lasīt un sāku skaļi smieties!! šajā plakātā bija pareizs tikai virsraksts, jo pārējie vārdi vai nu nebija pareizi atdalīti vai nebija pareizi saliktas pieturzīmes! Nu kur tā var? Visi šo plakātu redz! kā šādas kļūdas vispār varēja pieļaut? Publiskais FUI veidotājam vai veidotājiem!!! Neesu redzējusi visus šos plakātus, bet domāju, ka tādi ir visi! Un vai tiešām Ogres dome ir tik nabaga vai slinka, ka pirms šo plakātu uzstādīšanas nevarēja pārbaudīt kāds?

Latviešu valodas skolotāja , 2008-07-28 20:46:56

Sakumaa parlasi pati savu rakstaamo :D

tipa "skolotajai" , 2008-07-28 22:59:17

plakāti nav izlasāmi........ nemaz........

ne-skolotāja , 2008-07-28 23:24:14

Plakaati ir interesanti! Citaadaak jau tos neizlasiis, nepieveersiis tiem uzmaniibu! piemeeram, lasot Statoil - rajonaa 'buuvplekja' ideju autorus, pasuutiitaajus, sanaak, ka mums nav domE, bet gan Ogres novada domA! Gandriiz vai: vainiigo nemaz nav!

ne-smiekls , 2008-07-29 08:22:38

Neesu - atvasināts no ESMU - NEESMU :)

latvieshu val.skolotajai , 2008-07-29 15:20:34

Mani radinieki pie Kartonfabr. un Rībelītes veik. pieturvietām arī šausminājās par kļūdām, bet pie Slimnīcas pieturvietas kļūdu nebija! T

Kā tā var būt , 2008-07-29 16:54:15

aizmirsu ielikt to m burtu!bet man viesmaz nebija tik daudz kljuudu kaa tajos plakaatos!

latv.val.sk! , 2008-08-01 08:32:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet