Neprecīzi, kā jau bankā

Šodien kādā Ogres bankā (negribas blamēt darbiniekus, nu kam negadās), pārliecinājos par teiciena "Precīzi kā bankā" nepamatotību.
G'āju maksāt darba rēķinu, kurā bija norātīts naudas saņēmējs (un rekvizīti) un naudas maksātājs (un firmas rekvizīti). Visu samaksāju, parakstīju kvīti, kopiju ieliku somā un aiznesu to maksātājam. A maksātāja grāmatvede saka - šitādu mēs nevaram pieņemtt! Izrādās, meitene, kura izdrukājusi kvīti, iemanījās pieļaut trīs (!) kļūdas - abu firmu reģistrācijas numuros un maksātāja firmas nosaukumā. Sapratusi, ka man atkal būs jāatgriežas bankā, savā prātā attaisnoju meiteni, jo nežēlīgajā karstumā arī pati mēdzu būt pavirša, tomēr atgriežoties un uzmanīgāk pavērojot kā viņa strādā sapratu, ka pie kļūdām vainojami... skaistie mākslīgie meitenes nagi. Spiezdama ar pirkstu ciparu 4 uz tastatūras, viņai iedrukājās 7.... Tas viss būtu mīļi un jauki, ja es ar kļūdaino rēķin nebūtu paguvusi aizkulties līdz Ķegumam ... rrrrrr.....

x , 2006-06-21 21:21:20

Hmm. Pameegini internetbanku. Ja vien tev arii nav taadi nagi :D

Rukitis , 2006-06-21 21:24:34

nu jā,tie nagi,ja ir pārāk gari,tad gan traucē,gan izskatās pretīgi brrrrrrr.........arī es esmu pārsmējusies kad manu naudu mēģina saskaitīt pārdevēja ar pusmetrīgiem kapļiem:):):)galvenais jau tas,ka viņa pati jūtas neērti savas neveiklības nagu dēļ!

meitene , 2006-06-21 23:25:49

Man ēstūzī kasiere paņēma svēršanai manu porciju un izpeldināja tajā savus garos nagus. Vēēē... pretīgi. Esmu veca tanta un man tomēr nepatīk ūbergarie nagi apkalpojošajam personālam, arī bankās pie klientu apkalpošanas...:)))

Vārna, Riebīgā , 2006-06-22 09:39:36

Internetbanku? Tas ir forši, bet lai iemaksātu skaidro naudu, ar kādu norēķinājies klients, šā kā tā uz parasto banku jaiet.
Bikiņ nesaprotu tās sievietes, kuras uztaisa šitādas lāpstas uz pirkstiem. Nu labi - ja daba nav devusi normālus nagus, ej liec to akrilu vai želeju, bet nafig tik garus? Vai tiešām viņas domā, ka tas ir skaisti? Nekļūdīšos, ja teikšu ka reti kurš vīrietis ir sajūsmā par šādu manikīrmākslas šedevru....

x , 2006-06-22 10:23:38

Jaa , apkalpojosaa sfera pieklibo.....

xx , 2006-06-22 14:19:26

Hei, vīrieši, ko klusējat? Vai jums patīk garie nagi - lāpstas?

Saulīte , 2006-06-27 09:32:09

Man garie nagi - lāpstas šķiet pretīgi. Ne jau tāpēc, ka pašai tādu nav. I negribu! Uzskatu, ka nagiem jābūt dabiskiem, tādiem, kādus daba tos devusi. Protams, koptiem.

Tante , 2006-06-27 09:33:41

aizdomajaties cik nervozi pashi kadreiz stavat pie tas pashas darbinieces un steidzinat vinu...ne vienmeer tur nagi vainigii!!!!un varbuut ir jaskatas, ko Tu iisti paraksti, ja kluudainu kviti, tad cel savas pretenzijas uzreiz nevis peries uz kegumu un tikai tad ieskaties, ko vispar sadariji!!!!!

A. , 2006-07-02 22:39:38

Nervozi,ta nervozi, bet kada velna pec man tgad jaizseko katra bankas dabinieka kludai?Galvu sapiedusi/is?

To A. , 2006-09-26 14:43:24

Nezinu, ko TU pats/i esi saspiedis/usi, bet bankaa ir divas puses, kas paraksta maksajuma uzdevumu, tad no darbinieka puses, PROTAMS, jaabut precizitatei, bet no klienta puses - speejai vismaz izlasiit, ko tu paraksti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A. , 2006-09-27 19:02:27

It kā ar īsiem nadziņiem negadītos kļūdas bankas darbiniekiem... :D

K , 2007-04-23 21:58:06

Nagiem ir jābūt dabiskiem, labi koptiem, normāla garuma, nedaudz iekrāsotiem. Tās pielīmētās lāpstas (it sevišķi ar plakanajiem galiem) ir vienkārši riebīgas. Protams manikīru saloniem būs bankrots, ja visas atteiksies no tiem roku izkropļojumiem, t.i. pielīmētajiem nagiem.

vīrietis , 2007-04-23 23:02:18

jā ,it ipaši unibankā ,kur manikīre pat izmanto personāla telpas un darbinieces sakopjas darba laikā par ko protams atskaitās kā strādājušas,bēt mēs turpinām sēdēt rindās.?????? laomīgu dzīvi ar sēnītem un zarazām!!!

ps , 2007-04-23 23:32:39

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet