Luksofors

Reizēm var tikai pabrīnīties, ar kuru galu cilvēki domā... Jau labu laiku mūsu acis un sirdis priecē Mālkalnes un Tīnūžu ielas krustojuma labiekārtošana, tai skaitā topošie luksofori. Tā ir vajadzīga lieta, un viss būtu super, ja ne viens "bet". Viens no luksoforu stabiem ir nolikts tieši pa vidu gājēju trotuāram, kas stiepjas gar ielu ledushalles pusē. Ņemot vērā to, ka šajā vietā tas trotuārs tā jau nav īpaši plats, nezinu, kā tur pārvietosies cilvēki ar bērnu ratiņiem, nerunājot nemaz par cilvēkiem ratiņkrēslos...Interesanti, ko ir domājuši šī "labiekārtojuma" autori?

Abegveita , 2007-08-27 11:13:29

Vai tad viņi vispār mēdz ar domāšanu nodarboties!?

jsteps , 2007-08-27 12:25:08

Interesanti gan, kur tad viņš citur būtu liekams? Varbuut krūmos kur viņu neredz, vai uz ceļa kur viņu pēc nedēļas kāds 3 pirkstu pierīte būs nonesis ar autiņu?

Kataklizma , 2007-08-27 13:35:38

Kataklizma tu ar gudrību izcelies!!! Nav ko rakstīt neraksti!!! TAd jau varēja varbūt ceļa vidu, tad tu labāk redzēsi, pretī mašīnai!!!
To es arī biju ievērojis, gribējās nofochēt un ielikt netā, sviests kaut kāds.
Ogrenets varētu nofotogrāfēt un ielikt, un paprasīt komentārus atbildīgajiem.

x , 2007-08-27 13:45:45

varbuut atbildīgajām personām vajadzētu izsludināt iedzīvotāju aptauju un noskaidrot kur kas kuram netraucēs? :D

Kataklizma , 2007-08-27 13:59:30

Kataklizma, bet par tādu variantu, ka to luksofora stabu varētu novietot uz trotuāra malas, neesi padomājis(usi)? I redzēt varētu, i gājējiem (un bērnu ratiņiem vai ratiņkrēsliem) netraucētu...
>>varbuut atbildīgajām personām vajadzētu izsludināt iedzīvotāju aptauju un noskaidrot kur kas kuram netraucēs>> varbūt atbildīgajām amatpersonām vajadzētu sākt beidzot pielietot smadzeņu potenciālu, realizējot dažādus projektus?

Abegveita , 2007-08-27 14:03:55

Abegveita - es to luksaforu tur nenoliku un netaisos arii domaat kur viņam buut jāstāv, vienkārshi ir apnikusi šī cilvēku pīkstēšana par visu kas notiek Ogrē. Kas attiecaas uz konkreeto gadijumu (luksafors) - shai sarunai nav jeegas, jo taapat viņu neviens un nekur nepaarvietos. Aamen!

Kataklizma , 2007-08-27 14:08:01

Ja raugās no šāda viedokļa, nekādas jēgas nav lielākajai daļai cilvēces sarunu, un cilvēkiem vispār vajadzētu klusēt...Bet es tā neuzskatu. Un kas attiecas uz "pīkstēšanu" - demokrātijai piemīt tāda īpatnība, ka tā dod cilvēkiem tiesības runāt ne tikai par to, kas viņiem patīk, bet arī par to, kas šķiet galīgi garām...Un šis nu reiz ir tas gadījums, ar "āmen" vai bez...

Abegveita , 2007-08-27 15:06:46

Tādā gadijumā savu nostāju esu paudis samērā skaidri!

Kataklizma , 2007-08-27 15:20:36

man arii prieks par tevi kataklizma , labaa noziime protams, optimisti izdziivos :D

sundew , 2007-08-28 18:13:09

tas luksofors pie muzikas skolas ir galīgi garām pirmkārt joslu platums ir par mazu mērījis vel neesmu bet tā izskatās un tad arīk braucot no kartonfabrikas un griežoties pa kreisi ir jāpalaiž arī gājēj - kautkāds stulbums .......... vispār man negribās ne ko rakstīt bet tas kā tur ir uzstādīts tas luksofors ir galīgi garām!!!

viktors , 2007-09-07 07:50:51

Kataklizma ---> ja tu nepikstesi un citi nepiikstees tad visiem viss buus vienalga un ogree driiz vein buus taads pats bardaks kaa riigaa.... IR JAAPIIKST tikai taa var kaaadam likt aizdomaaties

viktors , 2007-09-10 12:30:33

nu un kas tad galu galā to visu projektē un pieņem, kam jānes atbildība?

a , 2007-09-11 15:53:26

Jā, Viktor, tas tiešām ir stulbums - kautkādi gājēji jāpalaiž:)))

Ieva , 2007-09-11 16:26:19

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet