Gaisma Ogres ielās

Tagad sēžu un skatos kā Brīvības ielā atkal visu dienu deg laternas, ja godīgi tad naturāli rauj besis par šito izšķērdību, zinu ka kāds tūlīt pasteigsies man atgādināt ka tādā viedā Lattelekom pārbauda izdegušās spuldzes taču vēl ne reizi savas mājas tuvumā neesmu redzējusi nevienu Lattelekom mašīnu vai cilvēku, kas ietu un kaut ko pārbaudītu, vai tad tiešām nevar izdomāt citu veidu kā šo problēmu risināt. Kaut kad nesen skatījos raidījumu par Liepāju (vai tā bija Ventspils, neatceros) viņiem pilsētā (domē) ir telefona numurs uz kuru var zvanīt iedzīvotāji jebkurā jautājumā arī par izdegušām spuldzēm un cilvēki, kas sēž pie telefona šo info. nodod tālāk attiecīgajiem dienestiem, varbūt arī Ogrei ir vērts padomāt par šāda dienesta ieviešanu, un es tā domāju ka samaksāt algu pāris cilvēkiem kas šēž pie telefona ir izdevīgāk nekā visu dienu dedzināt elektrību. Vot tā pateicu visu ko domāju :)))

saule , 2006-06-01 14:24:45

atkal par slikto.. :( visi tā cenšas, viens otru pārspēdami, ka tik ogres iedzīvotajiem labāk. še tev.. atstāj gaismu ieslēgtu, lai lietū ļaudis neapmaldās- atkal slikti.. ak šie, skaudīgie un neko labu novērtet nespejīgie ogrēnieši.. :(

Onjons , 2006-06-01 14:46:45

TOTIES NAKTĪ OGRE GRIMST TUMSĀ!!! Šoferi , braucot pa Rīga-Daugavpils šoseju jau smejas, ka Ogre ir vistumšākā vieta Latvijā. Tad nu brīnamies, ka noziedzība tik augsta! KĀPĒC NAV IELU APGAISMOJUMA??? Vai tiešām ar lukturi jāiet? Neviens ne par ko neatbild: naktī 'Mālkalnes"avāriju dienests liek zvanīt Latvenergo, tur saka, ka viņi par to neatbild, lai zvanot domei.DOME!!! GAISMU NAKTĪ!!! KAS PAR TO ATBILD?????

mēness , 2006-06-01 14:56:08

Piedodiet stegā mazliet ne to kantori apvainoju, domāts nevis Lattelekom, bet Latvenergo :)))

saule , 2006-06-01 14:57:05

vot piezvanītu, kads kādam domniekam 3os naktī.. :D

Onjons , 2006-06-01 14:58:13

Musdienas Lattelekom nodarbojas ar spuldzisu mainu??? (domaju ka Latvenergo).

007 , 2006-06-01 14:59:02

007
Bet es tak jau rakstīju ka nepatiesi apvainoju Lattelekom :)))(Cerams ka par apmelošanu tagad šie mani tiesā nesūdzēs :)))))

saule , 2006-06-01 15:01:15

Vai tad kāds domā, ka visā Ogrē pēkšņi spuldzītes pārdegušas? Te drīzāk notiek ekonomija (kādam kabatā) uz iedzīvotāju rēķina...

mēness , 2006-06-01 15:04:48

Bet kas maina spuldzītessssss?

Sveiki!!!!!!!!!=? , 2006-06-09 12:48:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet