Policijas velopatruļa
23. maijā uz Ogres līkā tilta rāda izcilu priekšzīmi - ignorē ceļa zīmes (414.zīme “Gājēju ceļš”. Atļauts pārvietoties tikai gājējiem) prasības ... un lepni, nenokāpjot no velosipēdiem, šķērso tiltu ...! URRĀ - malači ...!
Daudzi tur pārvietojas ar velosipēdiem nenokāpjot nost,ja tas netraucē gājējus!Šinī gadījumā velopatruļa ir policija,kura "drīkst" neievērot šos noteikumus.....nu gluži kā braukt pie sarkanās gaismas steidzamos gadījumos(piemēru neatgādināšu!)Par ko brīnīties!Atruna-braucām uz izsaukumu,nebija laika stumties!Mūs noteikti parastos apturētu un uzliktu vel sodu par to kad nenokāpām un nepārstūmām!
Visi dara savu darbu! Un nevienmēr mēs paši ievērojam visus likumus kā pienākas, tādēļ nav ko nosodīt mūsu policiju!
Es ari nekapju nost,ja tas nevienu netrauce
Līkais tilts ir GĀJĒJU un Vello celiņš tatad tur vienādas tiesības gan gājējiem gan velobraucējiem :)
Parādīsi man lūdzu pēc kādām zīmēm tu spried, ka tas ir velo celiņš? Vai pēc tās kur uz apaļas zīmes ar zilu fonu uzzīmēts balts cilvēks?
Ja kādam tur ir kādas tiesības, tad vispirms gājējiem. Šeit princips pavisam elementārs, tāpat kā pa trotuāriem, ja gājējam netraucē, tad joz vesels.
Velosipēdistiem nav aizliegts braukt pa gājēju celiņiem.
Šeit vairāk runa ne par to, ka būtu aizliegts, bet gan par to, ka priekšroka tur gājējiem.
Ir informācija, ka velopolicisti nepalaida gājējus?
Neviens jau nesaka, ka nepalaida. Vienkārši izvērsās diskusija par to ko Lunis teica, ka tas ir velo celiņš.
Paldies visiem maniem pretīmbraucējiem uz līkā tilta ,viss ir supoeer paldies
Savāksim parakstus - '' Līko tiltu velosipēdistiem! ... un pārējiem laiks iet dēt ,...!
http://www.ogrenet.lv/policija/35777/ - kājāmgājēju atriebība ...! :D
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.