sarūgtinājums

Gribu padalīties savā sarūgtinājumā-it kā jau nav nekas traģisks,bet tomēr...Man radi uzdāvināja DĀVANU KARTI TOP VEIKALU TĪKLĀ 20 eiro vērtībā.Atnācu uz tuvāko TOPU savā dzīvesvietā OGRĒ Mednieku ielā,bet par sarūgtinājumu un pārsteigumu man-manu dāvanu karti neatprečoja,jo summa bija mazāka kā kartes kopējā summa! kā tad tā? citos man zināmos veikalos un lielveikalos dāvanu kartes tiek atprečotas arī,ja summa ir mazāka un atlikušo summu var tērēt pa daļām! Tad kāpēc TOPĀ ir sava INDIVIDUĀLA KĀRTĪBA? Varbūt to var beidzot izmainīt? būšu ļoti pateicīga,ja mani sadzirdēsiet.

skumjā , 2015-07-27 23:03:03

Kautkā rēcīgi , man kādreiz bieži daudz ko deva "Dāvanu kartēs" es tās izpirku gandrīz kā ar naudu pa dalām , pirmo reiz dzirdu ka nevar pa daļam.

Lunis , 2015-07-27 23:47:55

tavas problēmas...

būtu man , 2015-07-28 07:42:32

vai tad 20eiro vienā reizē iztērēt ir tik liela problēma?

jocīgi , 2015-07-28 07:52:08

rimi manupraat ir liidziigi

lops , 2015-07-28 08:39:04

Viss ir pilnīgi pareizi. Pa daļām var izpirkt tikai tās dāvanu kartes, kuras līdzinās bankas kartēm.Top veikalos tādu nav. Kartona izskata dāvanu kartes jāizpērk vienā piegājienā.

skumjajai , 2015-07-28 09:24:43

Man ir dāvanu karte "Biļešu paradīze".Un es to nevaru Ogrē izmantot vispār, jo kultūras centra kase ciet!

Jurka , 2015-07-28 18:47:50

Nebūtu uzsāvināta dāvanu karte,tāda jautājuma nebūtu.Uzdāvina radiņi karti-slikti:))))Jo redz,atkal nav pa prātam,jo nevar uzreiz 20 eiro izpirkt!!!!!!Vai pašiem smiekli nenāk ?Visur,visur saskatīt tikai negatīvo.....
Kā var prasīt no dāvanas kartes ,kurš ir kartona gabals,lai viņu sadala????Saplēst 5 daļās un katru dienu nākt uz topu ,atprečot 2 eiro?Domājiet ,ko runājiet.Ja gribam ,lai visi veikali pārkārtojās pircēju vēlmem,tad stādaties priekšā,kas būtu?Katrā tīklā ir savi noteikumi,kārtība-nepatīk neejam tur.
Duglasa,Galactico untt,mazās dāvānu kartes,kuras var novilkt terminālos,noņem tieši to summu ,kuru vēlaties tērēt...
Pasakiet radiem ,lai jums nekad nedāvina kartona dāvanu kartes.Lai dāvina naudu vai tās ,kuras ir plastikāta.

ieteikums , 2015-07-28 19:20:32

saplē 5 daļās, un katru dienu ej uz topu atprečot 2 eiro:)))

ieteikums , 2015-07-28 19:21:40

paldies no visas sirds ''ieteikumam'' un pārējiem līdzīgi domājošiem...maniem radiem, protams,vislielākais paldies par dāvanu. Ak,mīļie līdzcilvēki,turīgi un bagāti cilvēki iztērētu vienā acumirklī.bet man šī dāvanu karte dāvināta ar labiem nodomiem,lai būtu kaut neliels atspaids jau tā trūcīgajā ikdienā...nu ko es te jums atrakstos,jau nožēloju,ka aizsāku šo diskusiju. Taisnība jau vien ir sensenajam teicienam,KA PAĒDIS NEĒDUŠU NESAPROT...

skumjā , 2015-07-28 22:18:00

Vienā piegājienā iztērējot 20eiro,labi pārdomājot pirkumu-varietaupīt vairāk,kā katru pārdienu iepērkoties pa 2 eiro.

no pieredzes , 2015-07-28 22:23:34

Domāju,ka pārdevējai vai kasierei bija pienākums paskaidrot dāvanu kartes izmantotājai,kā karte darbojās,un noteikti bija jābūt kaut kādiem kartes lietošanas noteikumiem.Un ja tādu nebija,tad nu jāgriežās attiecīgās iestādēs.Jo nevienam nav jāmin kā tas darbojās.Var jau spriedelēt cik jātērē un kā būtu pareizāk,bet kas citiem par daļu.

Liga , 2015-07-29 18:32:31

Un vispār dāvinātāji varēja uzdāvināt 2 kartes pa 10 EURO un būtu pusproblēma

Lonija , 2015-07-31 19:30:21

bet dāvinātam zirgam jau zobos neskatās...

bet , 2015-10-20 23:20:23

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet