PREZIDENTA KUNDZE
MANI SAMULSINĀJA TAS,KA PREZIDENTA KUNDZE VĒJONE IEPĒRKAS AR LIELAJIEM IEPIRKUMA RATIEM VIENA PATI LIELVEIKALĀ OGRĒ!!! KAUTKĀ NEIET KOPĀ-APSARDZE KUNGAM,BET KUNDZE VIZINĀS PA LIELVEIKALU,IT KĀ PARASTA PIRCĒJA! KO MĒS TAUTA-ESAM PALAIDUSI GARĀM?
Vējonis tikai no 8. jūlija būs Prezidents. Ļoti normāla kundze-vai viņai nav vairs pilsones tiesības uz veikalu aiziet! Nevajag jau pārspīlēt!
tik tiešām- sāk jau pārspīlēt!!!
kurā lielveikalā tad kundze iepirkās,vai Maximā?:))))
Un kas būtu ja arī Maximā?
tikai aboltinai lielveikalos ieperkoties ir jarupejas par savu veselibu , vina splaij tautai seja.
Vējoņu sunim apsardzi vēl negribēji?
slimniece tu pati saproti,ko uzrakstiji.Kaut kads murgums.
Skandināvijā un vairums eiropas valstu vēlēti klerki klanderē bez kādas apsardzes "Arpus darbalaika" :)
Ja vēl atceras neseno vēsturi tad Francijas prezidents Olands ar rulleri mauca cauri viasai parīzei meitās un drīja to regulāri I NEKAS :):)
vecene kaut kāda no bezdarbības stulbas veceņu tēmas "cep"....
Ja prezidenta kundze iepērkās Maximā,tas viņai godu nedara,jo pēc Zolitūdes traģēdijas šiem veikaliem jāiet ar līkumu.
vēl viens muļķis?
Mums ir jauks un simpātisks prezidents un tāda ir arī prezidenta kundze. Viņus šad un tad varēja redzēt Daugā. Ja viņa iepērkas viena pati, tas nozīmē, ka viņa ir neatkarīga, stipra un pašpietiekama sieviete. Viņa pati var parūpēties par ēdienu savai ģimenei, jo vīrs noteikti pēc sava saspringtā darba ir pavēlu mājās. Personīgi viņus nepazīstu, bet liekas, tāda simpātiska ģimene. Lai veicas viņiem! Man prieks, ka prezidents ir mūsu, ogrēnietis!
Ogres Rimi viņus gan abus ,gan kundzi vienu pašu esu redzējusi.Abi pieklājīgi un laipni,reiz stāvējām pēc salātiņiem un viņi man deva priekšroku,lai gan arī pienācu vēlāk par viņiem.Visu cieņu-mums būs jauks prezidents-vienkāršs
PILSONE, nejēga pilnīgākā! Kas par to, ka bez apsardzes? Ja tik ļoti traucēja, ka prezidenta kundzei viņas nebija, varēji iet un apsargāt viņu, kamēr izstaigās veikalu. Vismaz diskusiju Tu ievietoji pareizajā sadaļā, jo Tava sasāpējusies sāpe tiešām ir absurds.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.